Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 bojanu
Včaraj sva samo zaradi tega obula superge in se podala na PST. Že nekaj časa sva bolj na smučeh, kondicija ni vprašljiva, le noge so malo telečje za tek (mogoče tudi zaradi mehke podlage :wink: ) A idealne razmere za tek na smučeh v soseščini je treba izkoristiti :D
Na Socerbu se vidimo 8)
Uporabniški avatar
 Dule
ero napisal/-a:hojla,

še trije dnevi do Socerba in dežja, vetra, blata ... :D

ste pripravljeni?

Jaz se bojim samo ceste do Socerba, da ga (snega) ne bo spet "ornk ruknl" :lol: :roll:
Uporabniški avatar
 Fotr
ero napisal/-a:hojla, še trije dnevi do Socerba in dežja, vetra, blata ... :D
ste pripravljeni?

Vseskozi sem računal, da bom lahko na Socerbu tekel v kratkih hlačah, :) z ozirom na zgornje sporočilo in glede na vremenske napovedi, pa zaradi nevarnosti podhladitve to ne bo mogoče. :cry: Ko sem pregledal vse dolge hlače v moji tekaški opremi, sem videl, da razen zmatranih pajkic nimam normalnih dolgih hlač. :? Takoj sem sprožil akcijo za nabavo tekaških hlač. Ker to ni rubrika za opremo, bom kupovanje hlač opisal drugod. Ampak na Socerbu bom lahko tekel v pravih tekaških dolgih hlačah! :lol:
Uporabniški avatar
 Tjaša
No Fotr,
zdaj ko si seznanjen, kje prodajajo izvenserijske hlače, pa še men povej, če imajo kakega prodajalca, ki bi se mi, pa tud če za 17 jurjev, posvetil tako kot se je tebi prodajalka. Moj problem je "majcena in ritasta", ampak saj veš strup je v majhnih flaškah! :lol:

Pozdravček,
Uporabniški avatar
 Fotr
Tjaša napisal/-a:No Fotr, zdaj ko si seznanjen, kje prodajajo izvenserijske hlače, pa še men povej, če imajo kakega prodajalca, ki bi se mi, pa tud če za 17 jurjev, posvetil tako kot se je tebi prodajalka. Moj problem je "majcena in ritasta", ampak saj veš strup je v majhnih flaškah! :lol:

Dobro, da si me spomnila, ker sem nekaj pozabil povedati. :idea: Ko sem prišel v to trgovino, sta bila prisotna prodajalec in prodajalka. Prodajalec je takoj rekel, da gre laufat (kakor je bil oblečen je po moje šel laufat s smučkami) in odšel :lol: , tako da sva bila s prodajalko sama. Prepričan sem, da bi, ko bi ti prišla kupit kakšno stvar, prodajalka odšla laufat. :) Potem bi bila pa s prodajalcem sama. Zagotovo se ti bi posvetil.
PS: "Majcena in ritasta" ni problem, ampak vrlina in odlika. :!:
Uporabniški avatar
 nada
Fotr, da ne boš slučajno Tjaši verjel "majcena in ritasta" HAAALO :shock: ti povem, da je čisto fejst punca, jaz jo velikokrat vidim od spredaj in od zadaj in ne vidim nikakršne velike tazadnje :wink:
Uporabniški avatar
 Tjaša
Ha, ha, ha, Nada, saj moj špegu tud fejst punco pokaže, ampak proizvajalci tekaških hlač ali pa trgovci očitno ne vedo, da ta prava rita ni samo na dolgih nogah!!!

Kar mojcej77 vprašaj!

Pozdravček, :lol:
Uporabniški avatar
 ero
Meri Prebevšek iz AD Nova Aurora nam prijazno sporoča:

Veseli nas, da se tako vneto pripravljate na tek po kraškem robu, vednar generalni sponzor "Vreme" se nekam muhasto obnaša. Naša organizacijska ekipa se je podala peš po progi s krampi in lopatami, da pripravi progo, kolikor je tem vremenskim neprilikam lahko kos. Glede na sneg, ki je zapadel prejšnjo nedeljo je bilo na progi nekaj snežnih nanosov. Ker se sneg tali je proga mokra (slabih je le 100 m), kjer se teče po blatu.

Drugače za vse je poskrbljena zadostna količina toplih napitkov in ob koncu enolončnica. Za vse tekače, ki so se prijavili preko elektronske pošte bo pripravljen organizator, ki vam bo delil spominek in bon za hrano. Letos je novost, da se mora izpolniti obrazec, da tečete na lastno odgovornost. Žal mi je ni uspelo priložiti na spletno stran, zato bodo vaše elektronske prijave služile temu namenu. Potreben bo samo Vaš podpis.

Vreme pri nas ni tako hladno. Temperature so nad ničlo, vendar priporočam, da se toplo oblečete in imate dežnike.

Se vidimo in en lep športni pozdrav!

Meri Prebevšek
Uporabniški avatar
 Dule
Pravkar sem prejel prijazno pošto od organizatorja teka in jo objavljam :wink: :

Podzravljeni,
ker se ne morem prijaviti v Vašo klepetalnico bom poskušala preko elektronske pošte. Veseli nas, da se tako vneto pripravljate na tek po kraškem robu, vednar generalni sponzor "Vreme" se nekam muhasto obnaša. Naša organizacijska ekipa se je podala peš po progi s krampi in lopatami, da pripravi progo, kolikor je tem vremenskim neprilikam lahko kos. Glede na sneg, ki je zapadel prejšnjo nedeljo je bilo na progi nekaj snežnih nanosov. Ker se sneg tali je proga mokra (slabih je le 100 m), kjer se teče po blatu.
Drugače za vse je poskrbljena zadostna količina toplih napitkov in ob koncu enolončnica. Za vse tekače, ki so se prijavili preko elektronske pošte bo priparvljen organizator, ki vam bo delil spominek in bon za hrano. Letos je novost, da se mora izpolniti obrazec, da tečete na lastno odgovornost. Žal mi je ni uspelo priložiti na spletno stran, zato bodo vaše elektronske prijave služile temu namenu. Potreben po samo Vaš podpis.

Vreme pri nas ni tako hladno. Temperature so nad ničlo, vendar priporočam, da se toplo oblečete in imate dežnike.

Se vidimo in en lep športni pozdrav!

Meri Prebevšek
Uporabniški avatar
 Dule
ero napisal/-a:
Dule napisal/-a:Pravkar sem prejel prijazno pošto od organizatorja teka in jo objavljam :wink: :

sem te prehitel za dve minuti :D

bo pa dvakrat bolj zaleglo...

To je pa skoraj tako kot na finišu Šmarne gore med nama .. :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Staša
Hoj!
Pravkar sem se odločila, da grem jaz tudi po Socerbu tekat! Se kaj zmenimo za prevoz? Če ima še kdo kakšen prost sedež v avtu, se priporočam, če pa ne, pa lahko jaz še koga peljem...
Uporabniški avatar
 Z*
Tjaša napisal/-a:če imajo kakega prodajalca, ki bi se mi, pa tud če za 17 jurjev, posvetil

Zdaj pa ti meni povej, Tjaša, a kupuješ hlače al prodajalca?? :?
Uporabniški avatar
 Tjaša
Z*
kupujem sicer hlače, pozornosti pa se ne bi branila. Kupila bi tudi predolge :wink:
Bojim se, da hitim v leta, ko bo za menoj žvižgal samo še ekonom pisker, pa si je treba nabrati nekaj utrinkov v zakladnico spominov na stara leta.

Ha, ha,
Uporabniški avatar
 TANJAO
Tjaša me je vzpodbudila, da ji odgovorim- trudi se biti malo hitrejša , da te dedci ne prehitijo in vidjo vso zariplo v obraz- od zadi pa tako vsi mislijo kok smo fajn... deluje... :roll:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA