- 13 Apr 2006, 02:29
Pssst, ravno sem pri kopanju rova skozi katerega bom v petek pobegnil iz "delovnega taborisca", kjer mi niti med vikendi ne dovolijo prostih izhodov.
Khm, naj parkiram duhovitosti ob strani (Vidim, da se je inflacija lotila tudi parkirnin!
). Jah, v petek delam. Te pa, Snezni tekac, primem za tekasko besedo in se teleportiram v Tvojo in/ali Zvonetovo naslednjo dogodivscino!
S tem sem si tudi jaz že belil glavo. No, če ne bo prostovoljcev, da bova zapolnila tista štiri mesta, bova pač izvedla prisilno mobilizacijo.
Bom v prihodnjih tednih nagovoril nekatere (zaenkrat še nič hudega sluteče
) neskončnoprogaše.
Vau, ko bi mi to dejala kakšna ženska po skupni noči
No, v zimskem obdobju sem dobro treniral, donedavna pa sem bil zavoljo poškodbe skoraj mesec dni tekaški abstinent. Namesto tega sem se lotil nekih presnetih vaj za moč, zaradi česar sedaj zgledam kot tank (in se tudi gibljem nekako tako
)
tek_v_snegu napisal/-a:Ce se lahko vmesam najboljse da se prikljucis morda v petek zvecer pa sam vse preizkusis!
Pssst, ravno sem pri kopanju rova skozi katerega bom v petek pobegnil iz "delovnega taborisca", kjer mi niti med vikendi ne dovolijo prostih izhodov.

tek_v_snegu napisal/-a:Kako bomo letos na Pohorju bomo sestavili ekipo?
S tem sem si tudi jaz že belil glavo. No, če ne bo prostovoljcev, da bova zapolnila tista štiri mesta, bova pač izvedla prisilno mobilizacijo.

tek_v_snegu napisal/-a:Imam vtis da si letos mocan in izkusen iz tega bi znali narediti dober ...rezultat.....
Vau, ko bi mi to dejala kakšna ženska po skupni noči

No, v zimskem obdobju sem dobro treniral, donedavna pa sem bil zavoljo poškodbe skoraj mesec dni tekaški abstinent. Namesto tega sem se lotil nekih presnetih vaj za moč, zaradi česar sedaj zgledam kot tank (in se tudi gibljem nekako tako