Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Akchul
Hm, jaz tudi še nisem bila. :D
Kok km pa je?
Kam, do kdaj se je treba prijavit?
Thaaanx :wink:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
http://www.atletskiklubspela.si/index.p ... D=118&O=46

To je link od atletskega kluba Špela, ki je tudi organizator. Teče se pač kolikor zmoreš. Traja 24 ur, en krog okrog Grosuplja pa meri 1,7 km.
Drugače pa vse piše pod tem linkom, da ne bom kej preveč nakladala, ker tut jest še nisem bla in nič ne vem o tem, sam tist kar je napisan. :oops:
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Tale tek sreče je malo izvenpovprečna stvar in zato zelo zanimiva. Jaz sem se ga lani udeležil in sem bil navdušen. Čeprav bi se dalo najti nekaj pomanjkljivosti, odvisno koliko si malenkosten in kaj pričakuješ, priporočam udeležbo.
Teče se v krogu od osnovne šole navzdol, na levo in ob cesti malo naravnost pa malo navzgor in spet na levo do šole. Na štartu je zelo veliko otrok, nekaterim ta tek zelo veliko pomeni, očitno jih v šoli spodbujajo v to smer. Nekateri so vztrajali presenetljivo dolgo, večina z nočjo odneha, tudi odrasli in se drugi dan vrnejo. Ob progi se odvija običajen promet... avtombili, traktorji, pešci, ponoči pa kakšen pijanček. Na prvi vtis se ti zdi to nekoliko čudno, ker moraš paziti, da se ne zaletiš v koga ali pohodiš v kakšnega otroka. Ker pa se teče dokaj počasi ni problema in ko postajaš utrujen je vse to nekakšna popestritev, da ni preveč monotono. Na kakšnem štadionu bi bilo to precej bolj mukotrpno. Lani smo imeli na roki zapesnico s črtno kodo, ki so ti jo vsak konec kroga in enkrat vmes odčitali, v izogib goljufanju in za sprotno prikazovanje časa - žal je to slednje malo zatajilo ampak brez bistvenih posledic. Zaradi zanesljivejše statistike, priporočam, da si kroge na kakšen način označujete, držati jih v spominu... 24 ur je lahko precej dolgih!
Tečeš kolikor moreš, potem malo počivaš, spet tečeš kolikor moreš in tako naprej. Večina je vsaj del noči prespala, v ta namen so si nekateri postavili šotore, jaz sem se zavlekel v spalno vrečo in pokril s šotorskim krilom, noč je bila lepa, jasna, okrog dveh sem šel spat, vstal ob osmih in tekel naprej. S sabo moraš imeti nekaj za pojest, pijače je bilo sicer dovolj, odvisno pa je od vsakega posebej, kaj mu odgovarja, vsekakor je bolje, da imaš kakšno stvar viška, kot da ti zmanjka. Da pa s tudi kaj pojesti v kakšni gostilni ali kupiti v trgovini - celih 24 ur tako ali tako težko tečeš, če pa že, pa vsega tega ne rabiš...
Za umivanje ali tuširanje menda lani ni bilo možnosti, jaz tega niti ne vem, ker nisem imel nobene take potrebe, resnici na ljubo mi pa ni bil niti malo simpatičen WC sredi igrišča, tako da ga nisem uporabljal, ne vem kako bo letos.
Posledice: močno ožuljeni prsti na nogah, mezinca sta bila popolnoma ožuljena, otečena, vsaj 14 dni sem moral počivati, nekoliko muskelfibra in odrgnine na notranji strani stegen. Vsekakor pa sem bil zelo vesel, da sem se udeležil take zanimive preizkušnje.
Letos žal ne morem iti, ker okrevam po poškodbi. Če pa bi šel, bi se posebej pripravil (npr. kakšen dolg tek...) mogoče izdelal kakšno taktiko, ne vem, za tiste, ki greste prvič, pa mislim, da je najbolje, da tečete po občutku, vmes dovolj počivate, pijete veliko tekočine, pomembna je zelo zelo udobna obutev, če bo vroče pa tudi zaščita pred soncem in pa resnično nekoliko dobre volje, da vam nebi nepomembnosti zagrenile bistva dogodka.
Vsem želim veliko tekaških užitkov in zanimivih srečanj z drugimi tekači!
Uporabniški avatar
 GTA
Štafeta iz Kr, Šk. Loke, Idrije pride malo za zabavo, zaradi druženja s sotekači in zato, da se zgodi nekaj novega. Še nihče od nas ni poizkusil kaj podobnega in ... zakaj pa ne. Če kdo ponoči raje teče kot spi, lahko pride malo za vzpodbudo ali pa samo na kakšno pivo.

Lp!
Uporabniški avatar
 dusan
Savinjčani pridemo. :D

Upam, da bo lepo vreme.

lpD
Uporabniški avatar
 bigfrik
Pridem tud jest,ceprav sem bil ze dvakrat mal razocaran z organizacijo,ampak osel gre enkrat na led,jest pa ocitno najmanj trikrat! :roll:
 PPoce
Na zalost bo vreme bolj kot ne slabo:
V petek bo pretežno oblačno. Sprva bo večinoma suho, čez dan bo v vzhodnih krajih začelo rahlo deževati. Dež se bo popoldne nekoliko okrepil in se do večera razširil proti osrednji Sloveniji.

V soboto bo pretežno oblačno. Na zahodu bo večinoma suho.
Drugod bo sprva občasno rahlo deževalo, čez dan bo dež ponehal.
Uporabniški avatar
 kristy
Oi :lol: !
Tudi oče, moja sestra in jaz gremo teči na tek sreče.
V soboto, okoli 10.00 bomo prišli in pretekli 6 krogov, kar je približno
10 km.
Za nas je to dovolj. Se vidimo! :clap:
LP
Uporabniški avatar
 tadejz
Eno vprašanje, da se prepričam, če sem pravilmo razumel. Ali je možno priti v soboto in začeti s tekom ali je obvezno udeležiti se štarta v petek ob 18.00. LP
 bojanm
Prideš kadar hočeš,tečeš kolikor hočeš,štartaš lohk tud ob 3:15 zjutri,
uglavnem od 18tih do 18tih
Uporabniški avatar
 mihaperme
Uspešno nabiranje km vam želim :D ... letos spuščam tek sreče, čeprav me kr matra, da bi šel... :evil:
Uporabniški avatar
 mirko1
miha, če rabiš samo malo spodbude, bo dovolj že to: dej, dej, pridi ob 18. na štart, pa ja ne bom sam od TF tam tekal? :?
lp, mirko
Uporabniški avatar
 ero
hojla,

vsem vam, ki boste letos resno tekli v Grosupljem (z resno mislim 50 in več km), polagam na srce:

čim manj skačite s pločnika na cesto in nazaj
čim manj spreminjajte smer
tecite čim bolj enakomerno
na visečih delih tecite čim bolj po ravnem

lanske izkušnje nekaterih med nami in večmesečne posledice so vam v poduk.

mogoče je tole zgoraj malo zamorjeno a res pazite. zelo bom vesel, če boste tek zaključili uspešno in brez posledic!
Uporabniški avatar
 mihaperme
mirko1 napisal/-a:miha, če rabiš samo malo spodbude, bo dovolj že to: dej, dej, pridi ob 18. na štart, pa ja ne bom sam od TF tam tekal? :?
lp, mirko

Spodbud imam dovolj :wink: , ampak imam letos druge cilje v planu :roll: ... Sam pa zagotovo ne boš :wink: bo kr nekaj TF-jevcev. :D

Pa čim bolj upoštevajte nasvete od Erota... kajti pri kilometraži 50+ se pozna vsaka malenkost, pa saj to že veste...

Pločniki znajo biti nadležna stvar :arrow: izogibali se jih boste najlažje ponoči ko ne bo prometa.

Če greste na rezultat :arrow: počasi se daleč pride :lauf: imate celih 24 ur na voljo.

Skratka pojdite :juhuhu:
Uporabniški avatar
 mirko1
živjo.sem že doma. ob 1 30 sem zaključil 35 krog, naprej bi le še počasi pešačil. moja šasija in podvozje sta narejena za drugačne terene.

lp,mirko

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com