Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Pravkar prijavljen kot prvi Slovenec za polovičko. Kar bo, pa bo!!!
Grem v lastni režiji ( žena&otroci PRESS), startam v soboto zjutraj in se zvečer vračam domov...

LP VB
Uporabniški avatar
 tini
2MUCH4ME napisal/-a:Pravkar prijavljen kot prvi Slovenec za polovičko. Kar bo, pa bo!!!

Vso sreco. :)
Zelje o kaksnih PBjih pa le pusti doma :) .

lptini
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
tini napisal/-a:Zelje o kaksnih PBjih pa le pusti doma..

Why, tini :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Jaz grem ravno zato tja!!! :wink:

LP VB
Uporabniški avatar
 tini
2MUCH4ME napisal/-a:
tini napisal/-a:Zelje o kaksnih PBjih pa le pusti doma..

Why, tini :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Jaz grem ravno zato tja!!! :wink:

Stvar ni tako enostavna, kakor se mogoce zdi.
(razen ce redno ne treniras teka po klancu navzdol)
Sicer, bos pa ze sam videl :twisted: :) .

Mi smo se lani kar malce opekli.

lptini
Uporabniški avatar
 mihaperme
Preberi lanska poročila :wink: , je kr umetnost navzdol teči :D :shock:

Lp Miha
Uporabniški avatar
 Damijan
Ja, zakaj???
Jaz že od januarja delam vse zato, da PB zrušim...
No, zgoraj ste me prehiteli z odgovori, bomo videli čez 1 mesec.
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
mihaperme napisal/-a:Preberi lanska poročila :wink: , je kr umetnost navzdol teči :D :shock:

Miha, sem vse prebral in se mi zdi, da vaši rezultati glede na vremenske razmere sploh niso bili slabi. (vsaj po mojem mnenju...)

Vprašanje: Pa so klanci navzdol res tako strmi?? (po grafu, ki ga je poslal Damijan, sploh ne zgleda tako grozno, razen, če so vmes tudi manjši klančki navzgor!!!!! :?: ) Sicer pa na spletni strani piše, da je prvih 6,5km bolj ali manj ravnih (zgubiš samo 30 višinskih metrov), naslednjih 5,5km zgubiš 193 m, naslednji 1km zgubiš 60m- tu zna biti strmo), naslednjih 5km je spet ravnih (-18m), zadnje 3km pa se spustiš še za 104m.

Meni se po njihovem opisu proga ne zdi ravno grozna, verjetno pa še česa ne vem.... tell me, tell me, please!!! :wink:

LP VB
Uporabniški avatar
 Damijan
Tudi jaz se zanašam na sliko s profilom proge. Spodaj, na abscisi, so napisali tudi poveprečen naklon za vsak posamezni kilometer. za 42-ko torej... -0,3% ... -0,2% ... 0,2% ... 0,2% itd, za 21-ko pa dejansko na začetku vzpon: 0,3%, a nato že padec...

Mene bolj skrbijo tisti bolj ostri nakloni, npr. -9,5%... to je kar klanec in tu - si predstavljam - je treba dost bremzat, trpijo pa verejtno bolj mišice kot pa srce. In to velja - spet predvidevam - za cel (pol)maraton.

Sicer pa znaša povprečni naklon pod 2%, kar je res skromno, in po mojih treningih sodeč ravno toliko, da lahko razviješ dobro hitrost s pomočjo gravitacije. Tudi treniram na takih in podobnih terenih in - če vreme ne bo štrajkalo (predvsem veter, vročina, sopara; dež niti ne bi motil), ne vidim razloga za dober rezultat.

A še enkrat - treba je poskusit...
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

če niso od lani nič spreminjali, je profil malce zavajajoč. na startu namreč najprej tečeš v Italijo navzdol, se obrneš in tečeš nazaj navzgor. torej ogrevanje takoj na začetku :evil: potem pa večinoma navzdol. le na polovički je malce vzpona, ki zna biti pravo presenečenje za otrple mišice. pa zadnji kilometer je v glavnem po ravnem. čisto na cilju vas čaka še obrat za 180 stopinj.

nočem biti pameten a ta tek je bil eden izmed mojih najtežjih - zaradi tropske nevihte s poplavo in zaradi štirih ur teka navzdol. dokler tega ne poskusiš, enostavno ne veš, za kaj gre. zato nima smisla računati na osebni rekord in biti potem razočaran. greš, poskusiš in vidiš. če uspe - super. če ne - ni blema, greš dalje :D
Uporabniški avatar
 Damijan
Hoj,

naša speed varianta se torej zelo bliža.

Zaenkrat vidim, da smo prijavljeni trije: jaz, Tatjana in 2MUCH4ME.
Ste že kaj organizirani glde prevoza? Jaz sem sam in se mi z avtom
definitivno ne izplača, tako da bom šel z vlakom. Razen če me kaka
prijazna duša vzame s sabo. Torej, eeem, iščem prevoz. Kako sta
vidva organizirana, Tatjana in 2MUCH4ME?
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Damijan napisal/-a: Kako sta vidva organizirana, Tatjana in 2MUCH4ME?

Kot sem napisal, grem v lastni režiji v soboto zgodaj zjutraj (predvidoma ob 4.00) iz Kranja in takoj po tekmi zvečer nazaj domov..

Bo pa drago, ja, tega se zavedam... Ampak, če sem se enkrat odločil, bom že preživel. Upam samo, da nam bo vreme stalo ob strani in da pri meni pade tistih željenih 1:33:59!! :wink:

LP VB

PS: Tatjana in Damijan, tudi vama želim čim bolj prijetno preživet dan v Innsbrucku in njegovi okolici. Sicer je pa Ero lepo napisal, če slučajno ne bo rekorda:greš, poskusiš in vidiš. če uspe - super. če ne - ni blema, greš dalje... To je moj moto.. :oops:
Nazadnje spremenil 2MUCH4ME, dne 15 Jun 2006, 10:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Tatjana
Jaz na žalost ne grem :cry: Zadeva z gležnjem se je zavlekla malo dlje kot sem mislila, pa sem izpustila malo preveč treningov. Lahko bi sicer šla, vendar pa bi se verjetno malo preveč mučila :oops:
Vama pa želim lepo vreme in hitre noge! ;)
Uporabniški avatar
 Damijan
Škoda zate, Tatjana... No, želim, da čim prej okrevaš.

Sicer se tudi jaz strinjam z Erotom: bomo videli, če bo PB, bo,
če ne, pa drugič...

2MUCH4ME, mogoče se celo vidimo, bom v TF majčki...
Srečno pot in dober tek.
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Tatjana, tudi jaz ti želim čimprejšnje okrevanje!

Damijan, tudi jaz bom v TF majčki (kaj pa drugega... :wink: ), glede na tvoj fenomenalen martonski rezultat z avatarja pa ne boš prišel prav veliko za mano v cilj, ker vi štartate pol ure prej... Se zna zgodit, da se vidiva!!!

LP Vilko
Uporabniški avatar
 Damijan
Da razkrijemo načrte oz. kar napovem: jaz štartam na 2:45, če bo vreme, morda celo hitreje, če ne bo šlo, pa drugič ali drugje. V cilju pa na pir, velja?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA