Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 klatez
Da ne boste pozabili :!:

Jutri se vidimo v Slov. Bistrici, a ne :?:

Poiščite me - po teku lahko sledi analiza (blizu je ena fajn gostilna) :wink:
(namig: na teku bom imel TF dres)
Uporabniški avatar
 klatez
Da ne boste pozabili... :hello:

He, he!
Uporabniški avatar
 areh
Čuj, Klatež, vešda menda pridem! Te bom najdo pred štartom, ćene bo gužve..Sploh ne vem kak naj tečem, al do daske al po pameti... :?:
lpA
Uporabniški avatar
 areh
Evo, jaz sem ga premagal. Bistriški tek. Lahko bi rekel.."kratko a sladko"..Opravil sem v 33:04 min na hravg 166bph. Sem imel občutek, da je šlo mimo mene staro in mlado :oops: . Drugač pa važno, da sem prebil led, saj je to moja prva prava tekaška prireditev po dolgih letih(pred 13. leti Maraton državnosti v Celju, Maraton Celje-Logarska in še enih par krajših). Spoznal sem MarkotaR in Klateža. Slednjega sem poznal po 10x10cm velikemu Garminu na roki :lol: , mimogrede hvala za "varstvo" avtomobilskih ključev :wink: . Organizacija je pa mojih (beri brez izkušenj) standardih štimala, razen, da sem prišel na prijavno mesto 25 min pred štartom in sem ostal brez "darilnega" paketa :roll: , jaz pa komaj prepričal ženo da me je spustila, da ji bom prineso liter olja :lol: ..
LpA
Uporabniški avatar
 SimonS
oo Areh, kak je internet mali ! :)
Vidim, da ti tud tečeš - odličen čas.
Kolk km imaš letos ?

lp
Uporabniški avatar
 areh
SimonS napisal/-a:oo Areh, kak je internet mali ! :)
Vidim, da ti tud tečeš - odličen čas.
Kolk km imaš letos ?

lp

O lejga, še en kolesar ki straši po tekaških prireditvah :lol: . Ka pa kej kolo? Km je pa tak mal, da ni omembe vredno...
lpA
Uporabniški avatar
 SimonS
Hehe za kolo je bolj malo časa.
Zato sem tud začel tečt. Sem letos naredil 130 km
Za moj krog 8.4 km porabim cca.52 min. če se potrudim 42 min.

Za tvoje km me je zanimalo ker si imel odličen čas v primerjavi z mano.
Aja tečem pa 1x ali 2x na teden.
Uporabniški avatar
 areh
Škoda ker se nisma vidla. Če bo še kak lauf na našem terenu, se morma dobit..
lpA
Uporabniški avatar
 SimonS
Ja pošlji mi PM, ker še nikoli nisem laufal na kaki prireditvi,
gledam ravno Wiena maraton - kaka gužva.
Letos bi rad odlaufal vsaj kratek maraton 22km. :)
Uporabniški avatar
 areh
Daj nehaj, meni se(še) ne ljubi na malega, že dans se mi je vleklo..
lPA
 Carlito
A so kje objavleni rezultati?
 Carlito
Pardon,sem jih že našel:)
Uporabniški avatar
 klatez
Evo mene spet online! Blo je fajn, edino skoraj se nisem mogel raztrgati na vse konce in kraje, ker sem videl toliko znancev pa še cela familija je bila z mano. Udeležba je bila lepa, sam sem imel trojni program: najprej "solo" tek, potem družinski tek in za konec še štafete za firmo.

areh napisal/-a:Evo, jaz sem ga premagal. Bistriški tek. Lahko bi rekel.."kratko a sladko"..Opravil sem v 33:04 min na hravg 166bph. Sem imel občutek, da je šlo mimo mene staro in mlado :oops: . Drugač pa važno, da sem prebil led, saj je to moja prva prava tekaška prireditev po dolgih letih(pred 13. leti Maraton državnosti v Celju, Maraton Celje-Logarska in še enih par krajših). Spoznal sem MarkotaR in Klateža. Slednjega sem poznal po 10x10cm velikemu Garminu na roki :lol: , mimogrede hvala za "varstvo" avtomobilskih ključev :wink: . Organizacija je pa mojih (beri brez izkušenj) standardih štimala, razen, da sem prišel na prijavno mesto 25 min pred štartom in sem ostal brez "darilnega" paketa :roll: , jaz pa komaj prepričal ženo da me je spustila, da ji bom prineso liter olja :lol: ..
LpA

Ej Areh, za tvoj prvi uradni tek v "tem življenju" pa res ne moreš ostati praznih rok. Podarim ti moje olje in folijo. Samo zmeni se z ženo, da te bo spustila na pijačo, kjer bo prevzem... :wink:
Uporabniški avatar
 klatez
SimonS napisal/-a:Ja pošlji mi PM, ker še nikoli nisem laufal na kaki prireditvi,
gledam ravno Wiena maraton - kaka gužva.
Letos bi rad odlaufal vsaj kratek maraton 22km. :)

Hoj SimonS!

Teči na kakšnem velikem maratonu je posebno doživetje. Glede gužve ni tako strašno kot na manjših tekih, ker običajno razvrstijo tekače glede na rezultate, ki so jih že dosegli. In najhitrejši so spredaj, potem malo počasnejši, in potem spet malo počasnejši,...

Če se boš odločil za večji maraton (Dunaj), potem računaj da je treba dvignit štarno številko (vsaj) dan prej. Na forumu je že tema o Dunajskem maratonu. Če boš rabil prenočišče, se poveži z RokomE.

Pa še dobra novica zate - polmaraton je dolg "samo" 21,0975 km. :wink:
Uporabniški avatar
 SimonS
Hvala za nasvet, samo sedaj še nisem pripravljen za 22km.
V kakem času je potrebno preteči tako razdaljo da se "kvalificiraš" ?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA