Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Dule
Franci65 napisal/-a:Sprejeti sistem točkovanja mi je všeč. Nudi več točk, kot prvotni predlog.
Mokri pogoji na progi so naredili tekmo še bolj selektivno. V naslednjem nastopu si obetam izboljšanje rezultata.

Zanimivo točkovanje :idea:

Tudi sam se vam najverjetneje pridružim na drugem nastopu :)
Uporabniški avatar
 BONI
Tudi mene je motil dež pa sem vseeno šel in bilo je kar zanimivo ,mokro in blatno,pa še konkurenca je bila zelo huda (prva dva )
lp dare in se vidimo v nedeljo ob 8.30h
 janezu
BI BLA 3.? mirko1 že ve kaj to pomeni,sicer pa bo 3. in 4. mesto še velikrat na razpolago,bolj me skrbi za 1.,2. :D upam,da v nedeljo vsaj štartam(z bergljam) firbec-oskrbnik je kr zrihtov tele strani, prav pa,da bojo rezultati vnešeni že v nedeljo kuj po južni,sam ne vem kdaj bo po tanovem imu južno :( LP ju
 marjan
Dule napisal/-a:Tudi sam se vam najverjetneje pridružim na drugem nastopu

To je to, a ne Dule, ne pa ljubljanski asfalt, ki naju je dotokel v drugem krogu. :D

lp
Marjan

p.s. Točkovanje je super, se popolnoma strinjam
Uporabniški avatar
 vencelj
Me veseli uspešen začetek zimske lige, le škoda je, da je bil prav na dan LM. No, navsezadnje pa niti ni tako pomembno, vsake tolko časa bom uletu in en nastop ne igra vloge.
Sprejeti sistem točkovanja je zanimiv, meni od nekje znan (prvi poskusi gorenjskega pokala pred leti?).
Lep pozdrav, vencelj
Uporabniški avatar
 elingr
ja sej sam tudi mislm da bo v naslednje tezje doseci tretje mesto ker bo pomoje konkurenca se veliko hujsa
Uporabniški avatar
 Dule
marjan napisal/-a:To je to, a ne Dule, ne pa ljubljanski asfalt, ki naju je dotokel v drugem krogu. :D

lp
Marjan

p.s. Točkovanje je super, se popolnoma strinjam

Ja sam se ne dava Marjan, še bodo maratoni.. :twisted:

V nedeljo pa lepo počas pohodno, računam nekje 1:05-1:10 (utrujen po 42 asfalta). Saj Firbec gori nima limita kajne.. :)

ČAU ČAU
Uporabniški avatar
 firbec
Dule napisal/-a:Saj Firbec gori nima limita kajne.. :)

ČAU ČAU

Limit je moja južna!!! :lol: :wink:
LP
 PROSPORT
Kakšno obutev priporočate? So tekaški copati dovolj dobri ali je potrebno obuti kaj močnejšega?
Mogoče se vam v nedeljo pridružim in prinesem kakšne PowerBare s seboj za ekipo TF.
Uporabniški avatar
 firbec
Trenutno (četrtek zvečer) je pot skoraj popolnoma suha.
Če ne bo padavin do nedelje, so pogoji idealni.
Tekaški copati.
V napad!
LP
 janezu
po današnjem ogledu proge,bodo jutri ob 8.30 idealni pogoji-vse suho.firbec pa se je tudi že aklimatiziral,tako da tudi na 1540m ne bo težav.LP ju
 Jožko
Pozdravljeni!
Ja zanimiva tale vaša liga ni kaj rečt. Pa še posebej me zanima, kako se je pa Marjan(firbec) zagrebu, da je dobil mesto oskrbnika koče. Ga bo res treba jet mal pogledat.
Dobro tekmujte, jaz jo jutri mahnem pogledat macesne h Trigalvskim jezerom, drugič pa lahko že na Kališe!
Uporabniški avatar
 BONI
Tudi druga tekma zimske lige je uspela,tekmovalcev nas je bilo kar lepo število,Kuhar spet zmagal,samo nekateri so malo na start zamudili ,no nekaj bo treba narediti ali naštimati točno uro ali pa malo prej od doma
lp DARE
Uporabniški avatar
 milan
Ja štart mora biti točno ob 8.30, kdor bo zamudil se ga načeloma ne čaka.
Danes ja bilo prav fino.Sam sem štartal zelo počasi pa sem ugotovil da je bilo še prehitro. Drugo polovico me je kar zvijal. Je pa večina štartala še hitreje. (kar je v redu sam zdržat je treba)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA