Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Darja
S625X napisal/-a:Drugac pa Darja ti samo tec,pa ne glej nazaj in rezultat bo tu.

Ne se hecat S625X, še naprej ne vidim prav dobro 8) , ne da bi še nazaj škilila. Tekla pa prav dolgo v tisti breg tudi ne bom.

Tomi, hvala za prijaznejše rezultate, ki pa vendarle kažejo na to, da gre na tej tekmi kar zares :twisted:
Uporabniški avatar
 tomi
Tomi, hvala za prijaznejše rezultate, ki pa vendarle kažejo na to, da gre na tej tekmi kar zares

Na tekmi gre samo toliko zares, kolikor to sam hočeš. Startaš sam, do cilja se bojuješ samo s sabo in s progo. Nimaš prav nobenega pregleda, kako hiter si. Šele, ko pridejo v cilj vsi tekmovalci, je znan vrstni red. Na teku bo startalo nekaj reprezentantov v gorskem teku, večina bo pa navadnih rekreativcev, kot sva midva. Včeraj sem progo prehodil od starta do cilja, čas pa je bil krepko pod 30 minut - toliko, kot so potrebovali najpočasnejši na zadnjem teku!
Uporabniški avatar
 Darja
Tomi, priznaj, da si kar hitro stopil :lol:
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Ja spoštovane kolegice in kolegi, samo da vas spomnim v NEDELJO se dobimo v Šmartnem mogoče bo pa Miklavž kaj prnesu?? :?: :D

LP Bojan
Uporabniški avatar
 tae
Družba, uživajte na naših koncih. Morda v Šmartnem pride Miklavž res prej, glede na to, da mora potem še ves svet obhoditi. :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 iverson
Se vidimo :) . Vidim da ste Kamničani kar zagreti, danes sem jih kar nekaj videl teči. Da vidim če mi bo šlo v hrib tudi tako dobro kot skolesom. Zadnje dni me vleče samo v okoliške hribe s kolesom.
Uporabniški avatar
 tomi
Ja upam, da vas ne bo zmotila kakšna kapljica dežja, če bo napovedana za v nedeljo. Sicer bomo pa že v soboto v mežnariji na vrhu zakurli v krušno peč, da se boste lahko pogreli! Vabljeni!
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Zelo vzpodbudne besede tomi , še posebej se mi dopade tole okrog krušne peči. Ampak preden pridemo do tople peči mamo še en hud klanc za obdelat :wink:
Ma bomo že kako, ni panike

LP Bojan :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA