Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 bobr
Itak, cajta je še dovolj.
 primzy
evo mal unformacij glede teka ker vidim da jih velio zanima

proga je dolga 3,3 km in s teče okoli škalskega jezera, vmes 2 vzpona eden 100 m nekliko strm drugi pa lažji vzpon 150m. teren je peščen makadam,

predaja se vrši na strartnem-ciljnem prostoru brez štafetne palice (pozdrav z roko), vrstni red ekipa določi sama, iz izkušenj povem da so ta hitri v prvi in tretji predajji (prvi in zadnji tekač).

kategorije sta dve: do 180let in nad 180let skupne starosti vseh štirih
obvezno vsja ena ženska v ekipi, vrstni red ekipa določi sama

lani je bilo 25 ekip letos pričakujemo vsaj toliko če ne več

na koncu je druženje v ribiški koči na jezeru kot zaključek sezone 2007

ostale inf so v razpisu na začetku

lepo vabljeni na škalsko jezero v velenje
Uporabniški avatar
 raziskovalec
tae napisal/-a:hvala bobr, zaenkrat z odločitvami vsi še malo počakajmo, saj je do takrat še daleč.

Tae je naš (golada pres). :wink: :lol:
:wink:

Če pa ne bo naš, bo pa svoj. Krožnikom ga ne damo.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
[quote="bobr"] K-Rožnik ekipa bo zlahka pometla z Golado [quote]

:rol: :rol:

Taka metla še ni zrasla.
Uporabniški avatar
 dannae
bobr, vsekakor zanimivo. nekaj je treba počet tudi v decembru, čeprav me bolj mikajo kozarčki kuhanca kje ob ljubljanci... 8)
če me boste rabl u ekipi krožnikarjev ali goladarjev se vsekakor pridružim...
tamt, borja, sončka... kaj pa kakšna ženska ekipa? :hello: ali obstaja ta kategorija?
mislim, da je še dovolj časa, da se skompletiramo. če ne prej lahko na busu za palmanovo mal predebatiramo... :wink:
 tamt
vsekakor je za razmislit o kaki ženski ekipi :D
..pa da vidimo, če nas lahko kdo ulovi :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 Laufer
dannae napisal/-a:tamt, borja, sončka... kaj pa kakšna ženska ekipa? :hello: ali obstaja ta kategorija?
mislim, da je še dovolj časa, da se skompletiramo. če ne prej lahko na busu za palmanovo mal predebatiramo... :wink:

Hallloooo ! Tekmuje se v mešanih ekipah, ker drugače nam bo deklet zmanjkalo, ker ste vedno bolj emancipirane :lol: .

Ne smemo pozabiti na MojcoZ, predlagam da naj bo ona vodja ekipe TF Golada in naj jo tudi sestavi. Tako ali tako vse vikende preživi v Velenju in potem naj zrihta še en dober prostor za Ana Lizo :D .
Uporabniški avatar
 Sončka
Vidim, da se tukaj o tekmovanju, pa o skupinah na veliko razpravlja...
Dannae, jest sem za!
Samo mislim, da me bo še zadnji izpit na faksu zafrknil... Tko da...
Saj časa je še dovolj.
Pa Palmanova je vmes.
Lp, I.
Uporabniški avatar
 tae
raziskovalec napisal/-a:
Tae je naš (golada pres). :wink: :lol:
:wink:

Če pa ne bo naš, bo pa svoj. Krožnikom ga ne damo.

Razy, tudi tebi hvala za povabilo v vašo ekipo. Goladarji, krožnikarji, ???, hmm, nikomur se nočem zameriti.

V svojo ekipo bi v prvi vrsti najraje dobil obivankenobija, da si vsaj 1x letos ne bova konkurenta, ampak zastopala isto ekipo.
Uporabniški avatar
 Laufer
tae napisal/-a:V svojo ekipo bi v prvi vrsti najraje dobil obivankenobija, da si vsaj 1x letos ne bova konkurenta, ampak zastopala isto ekipo.

Obivankenobi je Goladar :twisted: in ga ne damo.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Laufer napisal/-a:
tae napisal/-a:V svojo ekipo bi v prvi vrsti najraje dobil obivankenobija, da si vsaj 1x letos ne bova konkurenta, ampak zastopala isto ekipo.

Obivankenobi je Goladar :twisted: in ga ne damo.

Mislim, da to ni nerešljivo. :idea: Goladniki 1 bi lahko nastopili v sestavi:
1. Tae,
2. Obivankenobi,
3. predstavnica nežnejšega spola (Mojca Z ali interne kvalifikacije).
3. Moški predstavnik (Na primer Ežoj, MatjažV ali Jusuf) ali interne Goladarske kvalifikacije.
(tole je seveda čisti špekulativni račun brez krčmarjev - soglasja zgoraj navedenih). Malo pa moramo zastrašit konkurenco (UPAM, DA BO STRAH DOBIL TUDI REALNE TEMELJE)

Tae, Krožniki imajo premoč (v kvantiteti seveda). Zato ti ne bodo zamerili nastopa za konkurenco :wink: :lol:

Razy bi seveda le navijal ali nastopil v ekipi 3 ali 4. Razen če delamo za zmago Goladarjev tako, da "tečem" za Krožnikarje (sem tudi tam že tekel, tako da sem tudi sam lahko dvoživka). Je pa do takrat še daleč in bomo videli.
Uporabniški avatar
 tae
Vroča tema trenutno, kot stave.

Razy, zanimivo ekipo si si zamislil.
 nana
Kakšni plani... letos bodo pa domačini lahko resno zaskrbljeni. :D
No, naša ekipa bo šla letos zgolj izboljšat (svoj lanski) rezultat in ne uvrstitev :wink:
Uporabniški avatar
 bobr
Evo sem vedel kaj bo. En dan sem offline zaradi dela (ja eni tud delamo :twisted:) in je cela kuhna ratala. Da si ne bi kdo kaj naredu, jaz sem prvi vabil zunanje na krožnik in razy nehaj demotivirat naše bodoče ekipe :-- . Ne rabimo metle, še.
In dana spet solira namesto da bi pomagala :-((
Uporabniški avatar
 dannae
bobr napisal/-a:In dana spet solira namesto da bi pomagala :-((

:--( kako soliram? Saj tekmuje ekipa. bobr, ne bodi tako strog. :shock: Je pa pač tako, da imam tako družbo Goladarjev kot družbo Krožnikarjev rada in se mi je težko odločit za ene ali druge. Pa kar nekaj nas je, ki tečemo na obeh... Če vas ne bi bilo, bi že zdavnaj nehala tečt... :oops:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA