Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,

Dannae tko luštn si napisala, da me seveda mika, da bi šla. Trenutno besno kupujem kolo, kajti nimam ne gorskega ne treking, samo tistega za v trgovino. :shock: Če mi uspe nabavit kolo (ah, treninga pa jaz ne potrebujem :D ), seveda pridem, pa se bomo lušno imeli.
Čau, čau.
Se vidimo, tako ali drugače. :D
Irena
Uporabniški avatar
 Laufer
dannae napisal/-a:@Laufer: že lani na bledu si okleval. plavat znaš. dolžina ni nekaj groznega. petnajst minut plavanja pa že zdržiš, a ne? pol jih boš pa na biciklu nekaj prehitel, pa še na teku... :wink: enkrat je treba probat...
d

Si me nekako prepričala. :lol: Bom poizkusil in upam da ne bom postal furt za ribe. Samo še naštudirat moram, kako naj razžagam bicikl in ga spravim v mojo kanto.
 luzr
[quote="Laufer Samo še naštudirat moram, kako naj razžagam bicikl in ga spravim v mojo kanto.[/quote]
??????? V katero kanto. Misliš bordo renoarja? Tudi ta problem bomo rešili.
Grem pripravit kotno brusilko...
Uporabniški avatar
 raziskovalec
luzr napisal/-a:[quote="Laufer Samo še naštudirat moram, kako naj razžagam bicikl in ga spravim v mojo kanto.

??????? V katero kanto. Misliš bordo renoarja? Tudi ta problem bomo rešili.
Grem pripravit kotno brusilko...[/quote]

A se po novem s kotno brusilko nosilec za bicikel montira??
Uporabniški avatar
 dannae
Laufer napisal/-a: Samo še naštudirat moram, kako naj razžagam bicikl in ga spravim v mojo kanto.

Jaz imam trenutno tri nosilce za kolesa na strehi od avta, tako, da ti komot lahko bicikl dol odpeljem. Nazaj boš pa mogoče želel kar kolesarit?
Kar se tiče pa futra za ribe pa: po moje nisi ravno zaželjen, k nisi dovolj dobro rejen..... :rol:
Uporabniški avatar
 predrag
:cast1: Dannae, full praktičen komentar, mislimo isto ... končno cajt zguba oz. rezultat ni toliko važen, ... zguba je če ne sprobaš.
Uporabniški avatar
 predrag
:cast1: Dannae, full praktičen komentar, mislimo isto ... končno cajt zguba oz. rezultat ni toliko važen, ... zguba je če ne sprobaš.
Uporabniški avatar
 Laufer
Predrag, se vidimo :lol: .
Glede časa in rezultata, važno je da preživim ta ognjeni krst :twisted: .
(upamdavodanebopremrzlapress)
Uporabniški avatar
 garač
Živjo Predrag!

Tale tvoja predstavitev je v men spodbudila izziv...sicer se še nisem udeležil nobenega duo-triatlhona, tko da bi zame bila to krstna tekma.
Sva se s kolegom tkole mal pogovarjala kak bi midva šla čez tale "antisprint" triathlon...plavanje...tko cca 45min-1 urco...kolo...cca 1urco (mava oba gorca) in tek cca 25 minut...se pravi bi prsprintala v cilj v dobrih 2 urcah in še mal :lauf: :roll: ...
Potem sva pa rezultate od lani pogledala :oops: ...zadnji v cilju mal čez uro in pol...makaron party bi bil že mim...no, upam da bo še kje kdo, da v cilju s pivom postreže :beer: :wink:
A poleg kopalk, kolesa in tekaške opreme potrebujemo še kaj?

P.S. Odločitev je padla...prideva sodelovat :Fslo in ne tekomvat ...:wink:
Uporabniški avatar
 Laufer
Potem bomo pa hudo borbo bili v začelju :lol: .
Uporabniški avatar
 raziskovalec
garač napisal/-a:A poleg kopalk, kolesa in tekaške opreme potrebujemo še kaj?

Garač, ne pozabi na kolesarsko čelado. Brez nje ni triatlona. Se vidimo.
Uporabniški avatar
 dannae
raziskovalec napisal/-a:
garač napisal/-a:A poleg kopalk, kolesa in tekaške opreme potrebujemo še kaj?
Garač, ne pozabi na kolesarsko čelado. Brez nje ni triatlona. Se vidimo.

Pa plavalna očala. Jih je kar fajn imeti zaradi valov in slane vode. Kakšno brisačo, odmontirat moraš rogle z gorca, če jih maš, se mi zdi. Bidon na kolesu, pa kakšno kapo za na tek, ker lani je sonce žgalo, kar je moglo.
Garač, fajn, da nas bo več, ki bomo pometali :wink: in seveda tudi tekmovali! :lauf:
Uporabniški avatar
 june
...hm, zdej pa tud mene že začel mikat :D ...tko, da če maš nosilec za kolo še frej dannae, ga lahko kar za mene rezerviraš...

...samo doma mi morajo še dovolit :?...

lp, n
 ton
Bravo, čudovito se nabirate, opozarjam pa, da zadeva (podobno kot tek) hitro preraste v odvisnost. Ampak bolje ta od katerekoli druge!
Čeprav sem tudi sam še začetnik, se mi zdi za kratko razdaljo absolutno najpomembneje, da imate dovolj pijače na kolesu. In morda povsem za občutek v prihodnjem tednu potrenirat menjavo kolo/tek - ne rečejo ji džabe tudi 'brick' (ne samo zaradi Bike&Run, občutek v mečih je tisto pravo).
Če bi pa kdo potreniral še iz vode v gibanje, je pa v petek v Snoviku dirka v akvatlonu. Mene so lani skoraj z mrežo ven lovili...
Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,

v petek, najkasneje v ponedeljek bom že imela kolo. :D
Tako da se vidimo!
No, Garač, bi ti delala družbo, če nimaš nič proti... 8) 8) (Doslej imam samo en triatlon za sabo :oops: )
Lp.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA