Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Kaj gremo spet 8)
Uporabniški avatar
 petka
nana napisal/-a:Prijavo pošlješ preko maila, plačaš pa tisti dan, na mestu prijave.

Hvala! Bom poslala! :D
Uporabniški avatar
 zlopi
ZdravkoC napisal/-a:Kaj gremo spet 8)

... mi gremo, če so kaj zdrobili kamenčke na makadamu v dolini Mirne :lol: , če ne pa jih bomo sproti zmleli z gojzarji :roll: (še ne vemo kako nam bo to ratalo).

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 natasa
Razmišljam o najdaljši razdalji, me pa zanima koliko je cca višincev. Po fotkah sodeč je trasa očitno zelo lepa.
Uporabniški avatar
 zlopi
natasa napisal/-a:Razmišljam o najdaljši razdalji, me pa zanima koliko je cca višincev. Po fotkah sodeč je trasa očitno zelo lepa.

... trasa je krasna,
Slika
mogoče ti da tale slikca kakšno predstavo o višinskem profilu iz proge (prilepljeno iz organizatorjeve strani).
Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 natasa
Zlopi, hvala.
Torej ni hudega, če bom le obdržala pripravljenost do takrat se vidimo !

:wink:
Uporabniški avatar
 natasa
Ob prijavi prijetno presenečena! :rol:

Včeraj dopoldan sem se prvič prijavila na Ultra promo maraton po mailu od g.Predraga in po eni uri me pokliči g. Predrag se predstavi in zahvali za prijavo. Pove še, da pokliče vsakega, ki se bo prvič udeležil njihovega maratona , da malo " poklepeta " in mu izreče dobrodošlico, malo opiše naravo teka, organizacijo in me povabi še na ostale "istrske" teke, ki jih prirejajo.
Zelo pohvalno in gostoljubno !

Pohvalno sigurno pridem!!! :clap:
Nazadnje spremenil natasa, dne 10 Okt 2008, 16:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 matej712
zlopi napisal/-a:... mi gremo, če so kaj zdrobili kamenčke na makadamu v dolini Mirne :lol: , če ne pa jih bomo sproti zmleli z gojzarji :roll: (še ne vemo kako nam bo to ratalo).

Lp, zlopi

Po kamenčkih v dolini Mirne se ti bo še kolcalo! Nazadnje, ko sem bil tam (junija) je bila dolina polna kamionov in gradbenih strojev. Od Ponte Portona gradijo cesto proti Novi vasi (cca 5-7km po ob reki, nato zavije desno v hrib).
:evil:
Ne vem pa kakšno je stanje sedaj.
 AinE
Lani sem tekla le od Grožnjana do NG, letos pa razmišljam, da bi v paru (tekač, kolesar) opravila s celo progo. Zanima me, kakšna je trasa od Savudirije do Grožnajana. Vem, da je predvsem samo "gor", ne vem pa, ali se teče pretežno po asvaltu ali makadamu. Ali priporočate treking ali gorsko kolo?

Lp E.
Uporabniški avatar
 matej712
bolje je z gorskim, vendar tudi s treking kolesom gre! Makadam je od Crvenog vrha mimo Jorasa do glavne ceste pri Plovaniji, malo pred Bujami in spust z Grožnjana. Ta spust je kar precej dolg in ravno prav strm, da je cesta vedno v bolj ali manj slabem stanju.
 AinE
Matej, hvala. Torej je najvec makadama od Grožnjana dalje. Tega poznam od lani. Upam, da bo cesta od Ponte Portona dalje vsaj v takem stanju kot lani.

Lp E.
Uporabniški avatar
 Ksenija
a je tole primeren tek za pripadnico polžje sekcije pa da prvič odtečem 21 tko za r. dan ;) al je boljš da počakam... res me mika tole...
 nana
Ksenija napisal/-a:a je tole primeren tek za pripadnico polžje sekcije pa da prvič odtečem 21 tko za r. dan ;) al je boljš da počakam... res me mika tole...

To je odlična priložnost. Čas se ne meri, kar pomeni, da ne boš obremenjena s tem :D Ves čas te prehitevajo tisti, ki grejo 53 km, kar pomeni, da nisi ves čas sama :D Vsi so prijazni in vsak malo poklepeta s tabo in čas hitreje mine :D Lani je bilo zelo veliko okrepčevalnic, kjer so imeli vse živo. Jaz sem se na tistih okrepčevalnicah kar zadržala. :D
Skratka, priporočam! :D
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:a je tole primeren tek za pripadnico polžje sekcije pa da prvič odtečem 21 tko za r. dan ;) al je boljš da počakam... res me mika tole...

Ksenija, mislim, da če greš lepo počasi, boš samo uživala. Jaz malo poznam tam okoli (sem kolesarila), hribčkov si pa itak navajena. Lepo pozdravi nogico, pa napademo morčka :lol: .
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:

Ksenija, mislim, da če greš lepo počasi, boš samo uživala. Jaz malo poznam tam okoli (sem kolesarila), hribčkov si pa itak navajena. Lepo pozdravi nogico, pa napademo morčka :lol: .

Torej Lenči, pa ti ?
Boš napadla morčka? :wink:

:wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA