Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Klemenko
Tudi mene srbijo podplati,sploh pa prvi maraton pa poleg tega se Berlin. :oops:
Skratka super.
 matej-jethro
Torej, first we take Manhattan (to sem že, ker tuki živim!) and then we take Berlin (vse kaže, da bo tko!)! Najmanj dva bova šla, če Vitezi res zdilajo kako varijanto :wink:

druščina....trenirajmo!
 ton
Tudi sam sem investiral v počasen ogled berlinskih znamenitosti.
Ker pa bomo zadevo združili z mini počitnicami in ker sklepam, da vitezi Berlina ne nameravajo okupirati za daljši čas, sem vmes doktoriral iz nizkocenovnih (bolje rečeno 'ne povsem nagravžno dragih') letaliških ponudnikov in zaenkrat med najbližjimi (možnosti so tudi Celovec, Benetke in Treviso) vodi - kakopak po nizkocenovnosti - zagrebška zračna luka.
Uporabniški avatar
 tae
matej-jethro, ne paše v to temo, pa vseeno saj se itak po vseh temah malo smeti, skratka dolgo te nismo brali, kje si se skrival. Pogrešal sem tvoj izbor pravih besed. Torej še tečeš. (logično je pa, da se nič ne vidiva, če sva soseda :D )
Uporabniški avatar
 mitjas
matej-jethro napisal/-a:Najmanj dva bova šla, če Vitezi res zdilajo kako varijanto :wink: !

Da naredimo Vitezi plan, rabimo številko kandidatov za izlet v Berlin konec septembra. Zato prosim za čimprejšnje prijave na ZS ali mail mitja.stern@vitezi.net
Uporabniški avatar
 Tedi
Sestavili smo okviren plan izleta, ki je res bolj namenjen obisku najhitrejšega maratona na svetu, se pa veliko Berlina ogleda med samim maratonom :P

ODHOD:
Vrsta prevoza je do 25 prijavljenih vlak, če nas bo pa več gremo pa z avtobusom. Čas vožnje je 13(vlak) ali 12(bus) ur. Predviden čas odhoda je petek 26.9.2008 okoli 16 ure. V primeru, da gremo z vlakom je možnost odhoda kakšne skupine tudi že v četrtek... Ure odhodov in prihodov so računane iz Ljubljane.

PRIHOD:
V Berlin prispemo v jutranjih urah. Dopoldne bomo po vsej verjetnosti porabili za nastanitev in 1. OH load. V primeru vlaka bo to trajalo nekoliko dlje, je pa javni prevoz resnično nemško funkcionalen :D

NASTANITEV:
V Berlinu prespimo le eno noč zato smo izbrali hostel za nočitev. Spimo v skupinskih sobah, po vsej verjetnosti bomo v sobah samo "naši" je pa odvisno od prijav. Zjutraj se torej prijavimo v hostel, ki bo v bližini metroja, zato jutranji prevoz na štart ne bo takšen problem

TURIZEM:
Prosto popoldne bo večina izkoristila za dvig štartnih številk in 2.OH loading :roll: Prav veliko časa ne bo, zato kakšen ogled mesta s turističnim avtobusom morda ni odveč... Kakšno idejo pa lahko najdete tudi tu
Kar nekaj ji bo pa šlo pogledati najnovejšo znamenitost Berlina :heart :heart :heart

MARATON:
Bo treba zgodej na štart, ker 35.000 ljudi ni šala :P Navijači imajo kaj videti, saj je polno zabavljače in koncertov manjših skupin po mestu, izletniki si pa v miru privošijo sprehod po izbranih lokacijah. Po maratonu se tekači zberemo v parku namenjenemu iskanju tekače. Okoli 15 ure se dobimo pod črko V, in krenemo na analizo (dolžina analize je odvisna od izbire prevoza v vsakem primeru ne bomo prikrajšani :D ), ki bo naše zadnje dejanje pred odhodom.

POVRATEK:
Odhod z vlakom je ob 17 uri, ali za kakšno skupino lahko tudi kasneje ob 22 uri. Bistvo je v povratku, ki je v prvem primeru ob 6 zjutraj (ta vlak ima tudi spalnik) in je primerno za tiste ki bodo šli direktno na delo :evil:
Kasnejši vlak pride okoli 14 ure. Če bomo šli z avtobusom, je skupinski odhod okoli 19 ure.

CENA:
Cena izleta bo okoli 199€, v kar je vštet prevoz (v kakršnikoli obliki) in prenočišče, ter seveda za kakšen prigrizek po poti in morda kaj za popit 8). Analiza v ceno ni vključena bduh.gif .
Prijave z akontacijo 50€ sprejemamo do 10.5.2008 na ZS, mitja.stern@vitezi.net, vitezi@vitezi.net.
Akontacija se vrača le v izrednem primeru odpovedi zaradi višjih sil (bolezni, nesreč, ...), nakažete jo lahko na TR:03139-1000318449
Uporabniški avatar
 Cowboy
z avtom je normalne vožnje za okrog 10-11ur.
z busom še kar nekaj več...

resnično priporočam kakšen dan več za ogled mesta. je marsikaj za videti.

knut? bolj kot ne 'bedarija'... za ogleda živalskega vrta rabiš minimalno pol dneva.

prevozi? povezave so odlične. tramvaj-bus-podzemna...
Uporabniški avatar
 MarP
Bravo Mitja in Vitezi

Še dva kandidata iz Kranja (Susanne in Marjan). Štartnino imava že plačano. Mitja, podatke na tvoj mail pa je Susanne že poslala. Vlak ali bus oboje bo cool.

Lp
Marjan :lol:
 kseb
Splača se iti tudi na "fruštuklauf" - tek za zajtrk, ki je dan pred maratonom (sobota), dolžine enih 6 km. Teče pa se res počasi, pride pa kakih 10.000 ljudi. Tek se je 2006, ko sem bil tam, zaključil na berlinskem stadionu, kjer je vsak pretekel častni krog. Na platoju ob stadionu je bil zajtrk.

p.s.
Fajn bi bilo izlet podaljšati za kak dan, pa LP.
Uporabniški avatar
 Laufer
Ravnokar oddal uradno prijavo in plačal.

:lol:
Uporabniški avatar
 mitjas
Danes je zadnji dan za cenejšo prijavo (55€) :!: Kdor bi rad prišparal 20€ naj pohiti :D
Žal pa nikjer ne najdem števila prijavljenih do danes... :cry:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Bo kar veliko udeležencev :Fslo
Uporabniški avatar
 olson
Živjo :roll:
Tudi jaz že prijavljen in tudi jaz bi se strinjal za kakšen dan več saj Berlina ne vidiš vsak dan.
Pa lep pozdrav :hello:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
olson napisal/-a:Tudi jaz že prijavljen ...

Ahoj Olson
pod "Verain" si pa nisi dal vpisat "Tekaški forum" :nono:

Meni je uspelo prijavit celo "š" (tekaški), čeprav sem v priimku brez strešice - noro
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA