Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 vencelj
vencelj napisal/-a:Maraton v Radencih letos šteje za DP v maratonu (tudi veterani).
:arrow: Iz razpisa (če prav razumem) je razvidno, da se je treba prijaviti 5 dni pred maratonom pri organizatorju (Radenci) in na AZS :?: Ali je torej pogoj za DP "dvojna" prijava? Opomba: pravilo prijave tudi na AZS v razpisu za veteransko DP ni navedeno, kaže, da velja le za člane...
:arrow: Če nastopim na DP, se moram prijaviti za svoj matični klub.

http://www.atletska-zveza.si/files/rezu ... aj/Mar.pdf

http://www.atletska-zveza.si/files/10_Veteran.pdf (stran 187)
lp, vencelj

Prijavljen na 42 km, tokrat zaradi določenih zgoraj navedenih pravil za matični klub :roll:
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 pershing
Jaz tudi kandidat. Prijavljen online. Pridno trenirajte!!! :wink:
Uporabniški avatar
 pajo
Ker bom v Radencih prvič me zanima par stvari:
1. Se da po teku kje stuširati - bi bilo dobrodošlo.
2. Hrana. Slišim, da več ali manj prevladuje čevapi,pleska in podobno. Nisem vegeterjanc ampak po teku mi te zadeve bolj teško šibajo dol. Ali pa ne?
Upam, da obstaja še kaj drugega upam, da nisem preveč proti ostalim. Če ni pač ni. Ni panike.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
pajo napisal/-a:Ker bom v Radencih prvič me zanima par stvari:
2. Hrana. Slišim, da več ali manj prevladuje čevapi,pleska in podobno. Nisem vegeterjanc ampak po teku mi te zadeve bolj teško šibajo dol. Ali pa ne?
Upam, da obstaja še kaj drugega upam, da nisem preveč proti ostalim. Če ni pač ni. Ni panike.

prejšnja leta sem bila samo opazovalka 8) in kar se hrane tiče: res bolj "šibajo" čevape, pleskavice, hot dog-e in podobno..... je pa vsak, ki je pritekel v cilj dobil banano in kak košček limone :cry: - če ti to kaj pomaga. če se ne motim, so bile v vrečkah, ki so jih prejeli tekmovalci tudi neke energijske "čokoladke".... lahko pa se za konkretno kosilo aboniraš v hotelu :D
ja, lahko pa se kasneje oglasiš na našem pikniku v Serdici (ostanemo do nedelje :D :D :D ).... ti bomo spekli kako bučko, papriko ali krompirček :D
Uporabniški avatar
 Radolca
metkamarjetka napisal/-a:
pajo napisal/-a:Ker bom v Radencih prvič me zanima par stvari:

prejšnja leta sem bila samo opazovalka 8) in kar se hrane tiče: res bolj "šibajo" čevape, pleskavice, hot dog-e in podobno..... je pa vsak, ki je pritekel v cilj dobil banano in kak košček limone :cry: - če ti to kaj pomaga. če se ne motim, so bile v vrečkah, ki so jih prejeli tekmovalci tudi neke energijske "čokoladke".... lahko pa se za konkretno kosilo aboniraš v hotelu :D
ja, lahko pa se kasneje oglasiš na našem pikniku v Serdici (ostanemo do nedelje :D :D :D ).... ti bomo spekli kako bučko, papriko ali krompirček :D

Ojla Metka, kje je ta Serdica :?:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Serdica je ena luštkana vas na Goričkem, pol urce vožnje z Radencev, mi tja hodimo že 3 sezone - tudi na "glavni" dopust. smo bolj za umirjeno varianto, zato je to to :D

upam, da ne bo izpadlo kot reklama:

http://www.cebelji-gradic.com/cebelarsk ... radic.html

link verjetno spet ne dela :evil:

o, dela, dela..... sem rekla, da se bom poboljšala

p.s. sta mali laufer in mamica že doma?
Uporabniški avatar
 Radolca
mamica in "ta mal" doma že od petka.
Dojencelj neverjetno priden. Vsake tri ure mal, ampak res mal pojoka, pol je pa spet mir :!:
Le po kom je :?: :ignore: :juhuhu:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Radolca napisal/-a:mamica in "ta mal" doma že od petka.
Dojencelj neverjetno priden. Vsake tri ure mal, ampak res mal pojoka, pol je pa spet mir :!:
Le po kom je :?: :ignore: :juhuhu:

sam da nekej spije, pa je dober! le po kom je? :twisted:

hec! lepo slišat, da mate pridne mulčke. ampak: počakaj, da mal zraste :twisted:
Uporabniški avatar
 Radolca
:piti: šment, na to pa sploh nisem pomislil :toast:
Uporabniški avatar
 bobr
Še vedno ste pridni s prijavami, vsak dan dobim kako novo :lol:

Ne pozabite na plačila!

p.s.: Opozorite me prosim če kaj spregledam s podatki.
Uporabniški avatar
 Radolca
Radolca napisal/-a::piti: šment, na to pa sploh nisem pomislil :toast:

Na to namreč, po kom le je :!: :roll:
Uporabniški avatar
 samostojni
[quote="pajo"]Ker bom v Radencih prvič me zanima par stvari:

pajo, stuširal se boš lahko v šoli, ki se nahaja nasproti terase z pijačo in spodbujevalci :toast: :clap::clap: :toast: ob krožišču za Radgono zadaj za pošto v smeri za Radgono, še en igrišče je vmes

[url]http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=osnovna+%C5%A1ola+radenci&tab=maps [url]

če si pa bolj pozen bo pa malo hladnejša voda, ampak se da zdržat. Prostori so za dame in gospodo posebej na voljo.... :oops: :oops:
:--( če pa bi kaj ekstra z mehurčki, se pa v hotelu namestiš pa bo, sam to pa ni všteto v ceno teka...mi pa:--( :--( :--(

maš pa na koncu možnost masaže z stimulatorjem COMPREX, :cast1: včasih je mal gužve ampak pomaga, če so noge težke, mislim mišice trde pa tko... :lol: :lol:
majo svoj šotor z izdelki POLAR in COMPREX, jest zmeri koristim :clap::clap::clap::clap: pa še ni škodval.

pa lep tekaški pozdrav
Samostojni[/url]
Uporabniški avatar
 pajo
Dobro, da vem da se da stuširati in, da bo MRZLA voda! :D
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Evo, ja sem tudi prijavljen za Radence (21 km ) :lol:, upam, da mi bodo Radenci zopet prinesli srečo in bom izboljšal svoj PB! 8)

Lp! :wink:

p.s.: pa v Radence grem obvezno z TF busom! :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com