Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 zdejan
Ja, pa kot Jozet pravi, iz Pravil štajersko koroškega pokala iz VII. točke izhaja, da je lahko štartnina maksimalno 8,00 EUR. Prosim organizatorja, da to upošteva.
Uporabniški avatar
 Mojca99
zdejan napisal/-a:Tole je čudno. Večkrat tečem okoli Šmartinskega jezera, saj sem domačin. Vendar zmeraj tečem po asfaltu, torej iz Nove vasi v Celju recimo cerkev Svetega duha, desno mimo jezera skozi Runtole proti cesti Šmartno - Vojnik (kot gre Maraton državnosti), pa na križišču na prej omenjeni cesti proti Šmartnem, pa skozi Šmartno nazaj proti Novi vasi v Celju. Tu se nabere cca 15 km. Neposredno okoli Šmartinskega jezera ne poznam poti, enkrat sem poskusil, pa sem hitro obupal, ker se moram zaradi kolena izogibat "razgibanih" poti. Hmm ... čudno ... Dobro bi bilo, da bi organizator nalepil fotko poti, da gremo prej pogledat oz. poskusit.

Tole pot tudi jaz zelo dobro poznam... Ampak ta ni ravno "razgibana". Nič, bo treba iti kar tečt, da bomo vedeli... :shock:
 Saso202
Pozdravljeni,

Tek bo večinoma potekal po cesti (popolna zapora), dva dela pa bosta potekala po neasfaltirani cesti in nekaj malega po gozdni poti in cca. 100m travnika. V primeru napovedanega dežja se bomo poskušali z občino dogovoriti za zaporo še ene ceste in s tem speljali pot samo po asfaltu in nekaj malega po neasfaltirani cesti. Vendar v tem primeru bi bila proga nekoliko krajša.

Tisti, ki poznate ceste okoli jezera veste, da ni veliko ravnine, zato je tudi asfaltirana cesta dokaj hribovita. Opozoril bi vse tekače, da štartajo z rezervo in si prišparajo moči za sam finiš. Kot ste lahko prebrali bo med udeležece razdeljeno več kot 100 praktičnih nagrad in poskrbljeno za topel obrok.

Sam tloris trase je nesmiselno prilepit saj večina tistih ki pridejo tečit ne pozna okolice jezera.

Kar se tiče štartnine 10 eur se opravičujemo in priznavamo napako. Vendar je bila omenjena napak odkrita že ko je bil razpis zunaj. Zato prosimo za razumevanje. 2 eur-a bomo vračali na prireditvi in sicer ob vrnitvi tekmovalnih številk.

Lep športni pozdrav.
Sašo
Uporabniški avatar
 jegart
Hvala Saso 202, da si se oglasil in vsaj malo razložil. Vendar nas je veliko iz drugih krajev, ki nam ni jasno kje na šmartinskem jezeru je start. Kolikor sem ga videl na podrobnem zemljevidu, je kar veliko. Prosim opiši pot od Dvorane Zlatorog, pa naprej. Mnogo nas je, ki ti bi bili hvaležni. Saj niti GPS ne morem vklučiti, ker ni nobene točke, ki bi me tja pripeljala.

KAR ME NE UNIČI, ME OKREPI
 Saso202
Pot do jezera:

Izhod avtocesta Celje Center - potem na križišču levo do naslednjega velikega križišča (vmes sta še dva semaforja)(spredaj levo je TUŠ center), na tem križišču desno naprej skozi prvi krožni tok ( spredaj levo je velik Mercator center in stadion, Dvorana Zlatorog), naprej čez hrib do naslednjega krožnega toka, tam zavijete desno in naravnost do jezera (mislim, da so table za Jezersko kraljico). Bomo pa poskrbeli, da bodo postavljene table za 1.TEK OKOLI ŠMARTINSKEGA JEZERA.

Športni pozdrav.
Sašo
Uporabniški avatar
 natasa
Glede nato, da je proga dolga 12 km gre verjetno trasa okoli jezera po asfaltu t.j., če gremo jeta proti Šmartnem v R.d., mimo Loč, Brezova, Lešje, Runtole in nazaj proti jezeru. Je nekaj lažjih vzponov, ampak primerno za rekreativce je pa tudi oodvisno v katero smer se teče smer, ki sem jo navedla ima daljše spuste obratno pa daljše "vzpone ".

Se vidimo. :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 klatez
Ma, glede te proge pa ste tako skrivnostni, kot da bi šlo za kakšno orientacijsko tekmovanje. :evil:

Vzemite že enkrat kakšen zemljevid in jo vrišite, potem pa nam jo pokažite... :roll:
Uporabniški avatar
 areh
Ja..včas sem tam okoli laufal,, zej se pa zgubljam pod Pohorjem.. :lol:
lpA
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

prosim organizatorja, da napiše še v katerih M in Ž kategorijah se bo teklo. Tega podatka v razpisu nisem zasledil.

Hvala in LP

MatjazV
 Sandi3team
Tekmovanje poteka v sedmih moških in petih ženskih kategorijah

kategorija moški ženske

A do 19 let (1989 in mlajši) do 29 let (1979 in mlajše)
B 20 do 29 let (1988-1979) 30 do 39 let (1978-1969)
C 30 do 39 let (1978-1969) 40 do 49 let (1968-1959)
D 40 do 49 let (1968-1959) 50 do 59 let (1958-1949)
E 50 do 59 let (1958-1949) 60 in več (1948 in starejše)
F 60 in več (1948-1939)
G 70 in več (1938 in starejši)

Hvala za opozorilo.
lp
 Saso202
Pozdravljeni,

Že kar nekaj tekačev se je prijavilo za tek. Sporočam vam, da bo celotna trasa potekala po asfaltni cesti, le krajši cca. 500 metrski del po neasfaltirani široki poti. Proga je super in poteka po gozdičku in vaseh ter bo tudi v prieru dežja primerna za vsakogar. Še enkrat poudarjam, da bo cesta popolnoma zaprta. Potrebno je le opozoriti, da je kar nekaj strmejših klancev, zato opozarjam še enkrat, da tek pričnete z rezervo in stopnjujete proti koncu. Pripeljite tudi svoje otroke na otroški tek, ki bo potekal po ravni 200m trasi.

V kolikor želite, da nalepim traso proge bi prosil za podrobnejša navodila kako prilepim na tem forumu jpg format, ker nisem tukaj najbolj domač. Ali pa mi naj kdo posreduje mail naslov in mu pošljem traso ter jo tukaj prilepi on.

Hvala in vljudno vabljeni.

Lp,
Uporabniški avatar
 Laufer
Pošlji mi mail in bom prilepil slikico.

:lol:
Uporabniški avatar
 bobr
No evo samo še traso vidim in se odločim :lol:
Uporabniški avatar
 Laufer
Slika

Okrepčevalnice na R4 in R8, kakor tudi v cilju.
Uporabniški avatar
 zdejan
No, sedaj je popolnoma jasno. Razgibano pomeni gor - dol - naravnost, vendar po cesti. Fino, jaz pridem.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA