Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Radolca
tretji klanec je zihr najhujš.
sej pridemo iz veselja in zaradi druženja in namenom odtečt tistih dobrih deset kilometrov. bomo mal kolena grizl u tazadn klanc, pa bo :juhuhu:
pol bo pa zihr še kaj takega :toast:

PS: kot pristni gorenjec sem uporabil pač nekaj "poslovenščene nemščine" :nono:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
mitjas napisal/-a:Prav imaš Radolca, pol gor pol dol.
Ni pa tko nedolžen tisti klanec, sploh ko se tretjič vzpenjaš. Polar mi je lani nameril 220m vzponov :?

To si mislil po mojem 220m/s :lol: to je tak vmesen tehnični podatek.
No ja malce šale na stran.Ko greš v tretje proti kopališču klanec press ni tako nedolžen.Seveda pa ti ne da počivati.Skratka zelo pestra razgibana in doživeta proga, ki se ti vtisne v spomin :wink: po pretečenih kilometrih, doživetjih na progi in ob progi, vzdušje ki je vsako leto boljše in lepše.
Skratka več kot dovolj razlogov za prijetno druženje, na koncu pa seveda še taisti dan brezplačno kopanje do poznih večernih ur :wink: !
Se vidimo in imejte se skrajno lepo!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Še ena novica za vse udeležence.Na samem teku si boste lahko ogledali in tudi kupili kaj iz kolekcije BROOKS in pa seveda ENERVIT energijski napitki in kar ENERVIT trenutno ponuja.
Več kot dovolj razlogov da se udeležite 3.Teka po ulicah Krope 2008
kej si lahko pogledate na spletnem naslovu
www.adolimpik.eu
Seveda tisti ki še ne veste kam pa bi radi kaj naredili za svoje telo.
Imejte se lepo in se vidimo na gorenjskem koncu v Kropi.
Nasvidenje
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Kar se tiče kolekcije BROOKS bo le tega nekaj vzorčnih stvari in na podlagi le teh se bomo lahko dogovorili za dostavo in vse podrobno.
Za sam način prevzema me pocukajte za rokav in se bomo dogovorili za čimbolj enostavnejši način dostave.
Torej več kot dovolj razlogov za obisk čudovitega športnega dogodka na gorenjskem koncu!
Še naprej spremljajte dogajanje na spletnem naslovu:
www.adolimpik.eu
In izvedeli boste še veliko več novih stvari!
Seveda pa se naslednji teden vidimo na 2.NOČNI DESETKI ki je že tradicionalno odbito nora prireditev.Veiko so naredili v enem letu.
Veliko lepih trenutkov pa nam še pripravljajo se vidimo na obeh prireditvah!
ČAO!
Uporabniški avatar
 miro
Tomaž - ali imaš prave letnice v kategorijah, ali so to še lanske?
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Letnice so defenitivno prave saj se je letnica premaknila samo za eno leto nazaj kategorije pa so ostale iste.
Tukaj si lahko ogledate tudi na linku za lansko leto:
http://www.adolimpik.eu/tek_po_ulicah_krope_2007.html
In pa na linku za letošnje leto pa bo stvar takoj jasna, da je razlika v letnica očitna za eno leto :lol: :wink: :
http://www.adolimpik.eu/tek_po_ulicah_krope.html
Torej se vidimo v lepem vremenu in lepem vzdušju, ki ga bomo doživljali!
Lep pozdrav!
 MIROSAN
Glede na čas štarta na 10,8km ob 11h15min. , si zelo želim oblačnega ali deževnega vremena, če pa bo sončno bo pa peklensko vroče...
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
miro779 napisal/-a:Glede na čas štarta na 10,8km ob 11h15min. , si zelo želim oblačnega ali deževnega vremena, če pa bo sončno bo pa peklensko vroče...

Ko bo štart na dolgi progi pa bo seveda poskrbljeno za rahlo osvežitev na polovice kroga.Torej na cirka 1,8 km odseku.Natančneje nasprotno od same prijavnice.No nekateri imajo izkušnje že iz lanskega leta, kje je to bilo.
Kar se tiče samega štarta pa je problem ko je treba izdelati sam elaborat.So že takrat dejali da je to edina najbolj rentabilna rešitev, ki pride v poštev da je vmes 20 minutni razmak, ker so potem še večje komplikacije.
Ja dokler pri nas v Sloveniji ne bodo rešili teh stvari bo pač do takrat šlo takole.Kaj čmo!Tudi mi bi radi malce bolj skupaj :lol: :wink: :oops: mislim štart seveda imeli.Ampak tako se tudi lahko še bolj spodbuja nekatere udeležence.
Med tem časom pa se boste lahko osvežili z napitki ENERVIT, ki jih bo pripravila omenjena firma in si v miru ogledali kak proizvod BROOKS izdelkov, kolikor jih pač bo na voljo.
Ja težko pa je ugoditi vsem udeležencem, to pa ve marsikateri organizator prireditev in tudi kak udeleženec!
Lep dan še naprej, torej se vidimo v prelepi nedelji 06.07.2008
na
www.adolimpik.eu
Uporabniški avatar
 Radolca
šment, štart je pa sred dneva :shock: :lauf:
Uporabniški avatar
 miro
Dobro,samo vprašal sem.
Na trugih tekmah, so kategorije nekoliko drugačne in se npr. za moške
od 55 do 60let. Tudi na DP v Tržiču so bile take kategorije.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
miro napisal/-a:Dobro,samo vprašal sem.
Na trugih tekmah, so kategorije nekoliko drugačne in se npr. za moške
od 55 do 60let. Tudi na DP v Tržiču so bile take kategorije.
Lp
Miro

Ni panike Miro kategorije so na 5 let recimo od vključno 41 leta starosti do leta starosti.Tako da če pogledamo matematično je točno 5 let :wink: .
Kar se pa tiče štarta je pa problem v elaboratu zaradi zaprtja ceste oziroma tistih 20minut vmes.Tako se je pač izšlo.
In pa zbiranje prijav se pa tako ali tako prične ob 8.00 - 9.30 ker potem je treba vnašati podatke v računalnik.
Z veliko mero potrpljenja se bo vse rešilo in naredilo.
Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 miro
Tomaž ni panike, samo hotel sem ti dopovedati, da imajo drugi drugače razporejene letnice, pa nič zato, ti imaš pač svoje!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja poskušamo biti čimbolj prilagodljivi tekačem ne nekim zvezam.In iz izkušenj, ki sem jih dobil v Avstriji so le te najbolj pozitivne zaradi letnikov.
Vsakih pet let ena kategorija vključno s napisanim.
Lansko leto smo imeli tako in je bilo kar v redu.
Vem miro da bo dobro in želimo da bo še boljše.Naslednje leto bomo dokončno poenotili kategorije in imeli tako kot drugje po svetu :wink: .
Želimo privabiti čimveč tekačev in tekačic iz vseh koncev slovenije in seveda tudi evrope.
Imejte se lepo!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Na samem teku si boste lahko ogledali sledeče športne copate znamke BROOKS in jih seveda tudi kupili!

BROOKS

INFINITI MEN*S številke: 45, 44.5, 44, 43
INFINITI WOMEN*S številke: 36.5, 37.5, 38, 38.5, 39
ADRENALIN MEN*S številke: 42, 42.5, 43
ADRENALIN WOMEN*S številke: 38, 39, 40
DEFYANCE MEN*S številke: 41, 42, 43, 44, 45, 46
GLICERIN 6 WOMEN*S številke: 38, 38.5

Po končanem teku pred ali po razglasitvi pa se bomo lahko dogovorili za številke ki jih ni tukaj trenutno in se jih bo vam dobavilo na dogovorjeno mesto!
Moram rečti da so me ti copati navdihnili kot redkokatere.Razen v začetkih adidas.
Verjemite mi da se jih splača ogledati in tudi kupiti.
Mnogi vam lahko rečejo da so jim pisane na kožo!
Lep pozdrav in se vidimo v nedeljo 06.07.2008
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com