Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Barb
Kolk pa mulčki tečejo
..sm razmišljala, da pripeljem svojo starejšo nečakinjo,in odtečeva en častni krog...
...pa da se jaz malo ogrejem :?:
Uporabniški avatar
 matjaz
Barb napisal/-a:Kolk pa mulcˇki tecˇejo
..sm razmisˇljala, da pripeljem svojo starejsˇo necˇakinjo,in odtecˇeva en cˇastni krog...
...pa da se jaz malo ogrejem :?:

mulci 22 km, zenske pa manj.

Heh, kolikor jim pase, saj bosta itak 2 razdalje
Uporabniški avatar
 Barb
Hvala

..ampak 22km se še tetica ne bo udeležila
Uporabniški avatar
 matjaz
Barb napisal/-a:Hvala

..ampak 22km se sˇe tetica ne bo udelezˇila

dobr pa 25km :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Uporabniški avatar
 Barb
Ah kaj je to za nas,če gremo v Dublin

..pol najman 35 km, zdej po Rožniku

aja,pa itak si bom podplatke na žrjavici otrdila :clap:
Uporabniški avatar
 matjaz
Barb napisal/-a:Ah kaj je to za nas,cˇe gremo v Dublin

..pol najman 35 km, zdej po Rozˇniku

aja,pa itak si bom podplatke na zˇrjavici otrdila :clap:

no to sem hotel slisat. :rol: :rol: :rol:
Uporabniški avatar
 ero
hojla,

dekleta, ste že rezervirala petek popoldne za ženski tek v Tivoliju in po Rožniku? :D

fante pripeljite s seboj, da vas bodo vzpodbujali in mimogrede še pomagali pri izvedbi.

torej, včeraj zvečer je komisija v sestavi Kalček, Šile, Žiga in Ero, pregledala progo in soglasno sklenila, da bo tek čisti užitek :!:

mimogrede smo še pregledali, kje vse bo potrebno postaviti zapore in redarje. tega bo kar nekaj, zato vabim vse forumovce, ki ste pripravljeni pomagati kot redarji, usmerjevalci, navijači, vzpodbujevalci, ..., da nam pomagate pri izvedbi. za pošteno zaporo in usmerjanje na progah potrebujemo najmanj 20 prostovoljcev, zato vas prosim, da se vsi, ki ste pripravljeni pomagati, javite kar tule. zbor bomo imeli v Tivoliju pri igralih za bazenom ob 17:15, na progo pa bomo šli v dveh skupinah ob 17:30. in najlepša hvala za sodelovanje in dobro voljo :!: :D

ja! to je izvedba ideje, ki jo je predlagal Milkec, da usmerjamo, vzpodbujamo in spremljamo naša dekleta med tekom :D 8)
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Hmm, mislim, da bi lahko poskrbel za eno manjso zaporo. :-) Upam, da oranzne slone tudi jemljete. ;-) Ja, javljam se. :D

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 simi
Mislim, da bo to tek z najboljšimi 'smerokazi', tega se ne sme zamudit in seveda pridem oz pritečem :lol: !
Vsak prispevek nekaj pomeni, naj bo še tako simboličen...

Čeprav sem žalostna.., smrk, da se ga bom teka sploh lahko udeležila, bila naj bi nekje čisto drugje...smrk :(
Uporabniški avatar
 runner
runner & dedic za smerokaze
Uporabniški avatar
 5rca
ero napisal/-a:dekleta, ste že rezervirala petek popoldne za ženski tek v Tivoliju in po Rožniku? :D

torej, včeraj zvečer je komisija v sestavi Kalček, Šile, Žiga in Ero, pregledala progo in soglasno sklenila, da bo tek čisti užitek :!:

moje šiškarce in jaz smo si rezervirale popoldne .. pridemo :!:

hehe, Šil(č)e(k) je v komisiji, jaaaa, jest že zarad njega pridem :)
Uporabniški avatar
 Staša
Barb napisal/-a:Staša a ti greš,al kaj :?:

Hja, bom videla. Mal mi je pozno, ampak če bo družba... Ti tut greš, ne? Ja pol pa gremo, ne? :)
Uporabniški avatar
 Barb
Ja pol pa gremo :!:
 dpop
ero napisal/-a:mimogrede smo še pregledali, kje vse bo potrebno postaviti zapore in redarje. tega bo kar nekaj, zato vabim vse forumovce, ki ste pripravljeni pomagati kot redarji, usmerjevalci, navijači, vzpodbujevalci, ..., da nam pomagate pri izvedbi. za pošteno zaporo in usmerjanje na progah potrebujemo najmanj

Takole... če bi bil jaz sam svoj šef (pa niesm)
(Sluga dveh gospodarjev PRESS) bi se mirno "VOLONTIRAL"...
tako pa... en šef ima službo pa ne ve če bo dobil "izlazak" da bi
z drugim šefom prišel tečt ali pa da bi prvi šef vsaj pazil drugega šefa medtem ko bi sluga delal red na teku...

komplicirano???... jap... that's my (so called) life! Slika

LP Darko

P.S. če pa pridem... me boste pa lahko ponucali... za redarja
smetarja ali pa samo za navijača
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D evo redarska posla su mi jako poznata :D :D :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5