Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Damijan
Bojan, odgovor organizatorja se mi zdi kar fer. Tekmoval boš pač zaenkrat
do sedla, izven kategorije te bodo pa pustili naprej in se - verjetno - s tem
razbremenili odgovornosti. Da se le ne bi pripetilo takšno vreme, kot je
doletelo tiste reveže na Zugspitze! Če se ne motim, je bilo pred 3 leti na
Grintovcu kar hladno, menda le 5 stopinj. Kožo sem imel kot piščanec, tako
me je zeblo, in na kraj pameti mi ni padlo kakršnokoli razgledovanje na vrhu.
Povratek do Cojzove koče pa mi je tudi bila prava muka... Skrtatka - daj
vse od sebe do sedla, za kraljevsko dirko pa imaš še veliiiko časa!
 Karamela
Danes bila na Kokrškem sedlu.Videla kar nekaj tekačev,ki se že pripravljajo za naslednjo nedeljo.Lp Karamela
 šumberk
Po pravilih AZS, lahko tekmovalec nastopi v eni kategoriji višje.
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Ja od danes dalje sem, star 20 let in en dan. Če bo vreme slabo me pa na dirko jasno sploh ne bo. Ravno iz tega razloga se še nisem prijavil. Fajn je ker se predprijave zbirajo do 2 dni pred dirko. Takrat pa se bo natančno že vedelo kakšno bo vreme. Upam da vsaj približno tako kot danes. V takem vremenu bi se dalo izjemno teči.

Ne vem - hecno se mi pa zdi da navzgor ni omejitev. V breg tečem bolje od velike večine (če ne vseh) šestdesetletnikov in sedemdesetletnikov, ki pa lahko brez ovir tečejo Grintovec. Kdo ima večjo možnost da ga kap - jaz, ki sem bil nedavno pri kardiologu in sem potrjeno 100% zdrav ali nek 70 letnik?
Uporabniški avatar
 husein
Bojan Ambrožič napisal/-a:Ja od danes dalje sem, star 20 let in en dan. Če bo vreme slabo me pa na dirko jasno sploh ne bo. Ravno iz tega razloga se še nisem prijavil. Fajn je ker se predprijave zbirajo do 2 dni pred dirko. Takrat pa se bo natančno že vedelo kakšno bo vreme. Upam da vsaj približno tako kot danes. V takem vremenu bi se dalo izjemno teči.

Ne vem - hecno se mi pa zdi da navzgor ni omejitev. V breg tečem bolje od velike večine (če ne vseh) šestdesetletnikov in sedemdesetletnikov, ki pa lahko brez ovir tečejo Grintovec. Kdo ima večjo možnost da ga kap - jaz, ki sem bil nedavno pri kardiologu in sem potrjeno 100% zdrav ali nek 70 letnik?

M1 ml. dečki 97 - 2000
M2 dečki 95 - 96
M3 st. dečki 93 - 94
M4 mladinci 89 - 92
M5 člani 69 - 88
M6 ml. veterani 59 - 68
M7 st. veterani - 58 in starejši

Po kategorijah si že med člani (M5 1969-1988), ne vem zakaj ne bi smel teči do vrha.
Uporabniški avatar
 klatez
Mogoče zato:
BOJAN AMBROŽIČ, SGTŠ RADOVLJICA, 1989 :roll:
 nobody
Mateja Kosovelj je leta 2006 tudi tekla do vrha, čeprav je bila še mladinka :!: :!: :!: Bojan u akcijo.
 nobody
Naredi tako kot Mateja. Napiši letnico rojstva 1988 in boš nastopal med člani.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA