Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Sebi
Trasa proge pa nekam čudna zgleda :roll:. Kar nekaj sem in tja in nazaj in... Tole letos definitivno ni zame - se namreč na dosti lažjem terenu zgubim, kaj da se tukaj ne bi :oops:.
Uporabniški avatar
 lenči
Jančika napisal/-a:Planiram prvo polovičko. Lanskih 7km na Ptuju je bila moja zadnja tekma, potem sem zaradi bolezni morala do letošnje pomladi (oz. kar do začetka poletja) žal odložiti laufačke v kot :( . Tako da zdaj že komaj čakam. Zaenkrat dobro kaže s pripravami.

Vidim, da nas bo kar nekaj s "krstom" na polovički :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
Sebi napisal/-a:Trasa proge pa nekam čudna zgleda :roll:. Kar nekaj sem in tja in nazaj in... Tole letos definitivno ni zame - se namreč na dosti lažjem terenu zgubim, kaj da se tukaj ne bi :oops:.

Ja, tole je pa res dober izgovor najden :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 Sebi
@Lenči: pst, ne tako na glas tega govort' no! Da me slučajno ne izdaš! :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Sebi napisal/-a:@Lenči: pst, ne tako na glas tega govort' no! Da me slučajno ne izdaš! :wink:

Hja, ko je na svetovnem spletu je prepozno :wink: :lol: . Se vidimo :lol: .
Uporabniški avatar
 marčni zajec
Sebi napisal/-a:Trasa proge pa nekam čudna zgleda :roll:. Kar nekaj sem in tja in nazaj in... Tole letos definitivno ni zame - se namreč na dosti lažjem terenu zgubim, kaj da se tukaj ne bi :oops:.

ojoj, kaj bomo potem šele "zupaniči" delali.
nas bodo itak popoldan tam nekje po dupleku s helikopterjem iskali.
Uporabniški avatar
 lenči
marčni zajec napisal/-a:

ojoj, kaj bomo potem šele "zupaniči" delali.
nas bodo itak popoldan tam nekje po dupleku s helikopterjem iskali.

Ježeš, kak me strašte, a se res lahko zgubiš :?: . Saj bo menda nekdo na koncu kolone (tam bom jaz, itak :oops: :lol: ), ki me bo usmeril, če bi zavila kam čudno :?:
Uporabniški avatar
 Sebi
Lenči ti samo nič ne skrbi. Trio Zupanič in Sebi so znani po tem, da se radi zgubljajo. Eni po Ljubljani noje iščejo, drugi pa srne po Pohorju...
Uporabniški avatar
 lenči
Sebi napisal/-a:Lenči ti samo nič ne skrbi. Trio Zupanič in Sebi so znani po tem, da se radi zgubljajo. Eni po Ljubljani noje iščejo, drugi pa srne po Pohorju...

Jaz sem pa znana po tem, da se rada pošalim :hehe: . Sem brala poste z zgodbami :wink: :lol: . Če se ne zgubim po Evropi, se menda tud na Ptuju nae bom.
Uporabniški avatar
 lenči
Tako, prijava oddana, tečem za Tekaški forum - Polžja sekcija :wink: :lol: :lol: 21ko. Me zanima, če bodo res tko napisali :wink: .
Uporabniški avatar
 pajo

Tečeš za zadnjim pred tabo in to je to. Pa označeno bo tako, da se nimate česa bati.
Uporabniški avatar
 bobr
Ko smo že pri neumnostih: jaz sem enkrat galebe iskal v mariboru ob dravi :lol:
 mihabr
Ne se bat, ne boste se zgubili na Ptuju. Proga je sicer res zavita, a saj se teče malo tja in nazaj, pa potem v drugo smer pa nazaj (torej treba je samo najt obrat!!)...če ne pa vmes na ptujski grad iz katerega se vidi cela proga in jo boste že našli...s strani organizatorja bo sigurno poskrbljeno, da bodo oznake (smerokazi) ali kak prostovolc...

Me pa res zanima zakaj organizator skoraj vsako leto spremeni progo?..torej bi moral vsako leto najhitrejši postavit rekord proge...

lp
Uporabniški avatar
 raf
lenči napisal/-a:Raf, pravzaprav ne bom pozabila, kako sem prvič pretekla skupaj 5 km :oops: , še vedno imam živo v spominu prvo tekmo, pa seveda prvo razdaljo na 22km, ja pa še uradno prvi polmaraton verjetno ne bom pozabila (bo v mojem tekaškem dnevniku posebej označen :wink: :lol: ). Bo pa dobra generalka za LM. Se vidimo :lol: in uspešen tek.

To sem ti napisla zato, ker je tudi moja prva polovička v Radencih letos dobila poseben pečat.Če si pa želiš prebrati kako je zgledalo pr meni vsa zadva, pa skoči na moj blog in ti bo vse jasno. (poglej profil)Mislim, da sem dal naslov Prvega ne pozabiš nikoli. :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
raf napisal/-a:
lenči napisal/-a:Raf, pravzaprav ne bom pozabila, kako sem prvič pretekla skupaj 5 km :oops: , še vedno imam živo v spominu prvo tekmo, pa seveda prvo razdaljo na 22km, ja pa še uradno prvi polmaraton verjetno ne bom pozabila (bo v mojem tekaškem dnevniku posebej označen :wink: :lol: ). Bo pa dobra generalka za LM. Se vidimo :lol: in uspešen tek.

To sem ti napisla zato, ker je tudi moja prva polovička v Radencih letos dobila poseben pečat.Če si pa želiš prebrati kako je zgledalo pr meni vsa zadva, pa skoči na moj blog in ti bo vse jasno. (poglej profil)Mislim, da sem dal naslov Prvega ne pozabiš nikoli. :wink:

Raf, kapo dol, čestitke za doseženo, predvsem pa za voljo in energijo, da tudi težave niso ovira za človekove želje. Sem prebrala blog. Zame bo lažje, saj sem že dvakrat dala takšno razdaljo skozi, prestrašil si me samo s tisto vročino in soparo :lol: :wink: .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA