Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:Sliši se dobro mamljivo je tudi rabim samo še kakega zajca (ni nujno da je zajc) pa, da se ga probam kakšen km držati. Se kmalu odločim.

Jaz tudi rabim enega bolj počasnega za družbo, da bi se res odločla :wink: .
Uporabniški avatar
 IRA
A je tut kakšen krajši tek al gre samo na 21km? :roll:

LP

P.S. Drugače je pa tole super ideja, da se kar najame avtobus pa "na juriš", upam, da se tako še večkrat zorganiziramo/jo/te :wink:
 nana
lenči napisal/-a:Jaz tudi rabim enega bolj počasnega za družbo, da bi se res odločla :wink: .

Jaz tudi grem (operacija je uspela :D )

In verjetno nas bo več! Se pozanimam in prijavim še ostale :)
Nazadnje spremenil nana, dne 11 Sep 2008, 17:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Laufer
Ker me prej niste vzeli resno :(
GREM :arrow: 8
Uporabniški avatar
 Tina1
lenči napisal/-a:Jaz tudi rabim enega bolj počasnega za družbo, da bi se res odločla :wink: .

Jaz bi zelo rada šla, bom delala na tem, da mi uspe priti do 21ke, tako da bi bila Palmanova moj prvi polmaraton :) Važno je samo, da do cilja pridem. Lani sem šla za spremstvo tja in je zelo lepo tam.
Uporabniški avatar
 tae
IRA napisal/-a:
P.S. Drugače je pa tole super ideja, da se kar najame avtobus pa "na juriš", upam, da se tako še večkrat zorganiziramo/jo/te :wink:

IRA, tema na forumu je že odprta za TF BUS. To tradicionalno organizira naš BojanM
Uporabniški avatar
 bobr
Nagradno vprašanje zate tae: a greš z nami? :)
Uporabniški avatar
 BoF
Halo Palmanovoljubci!

Evo mene, pa takoj s stvari:
:arrow: bil na turistični agenciji, ki nam je pred časom uredila izlet z maratonom v Beogradu in se dogovoril, da oni logistično pokrijejo celoten projekt, tako da nam odpade celotneo balinanje z denarci in podobnimi prijavami, vse bo šlo prek njih. Produkt bo pripravljen čez deset dni.
:arrow: Če bo šlo s prijavami na širše, se bo organiziral dodaten avtobus. Vsak od njih bo imel vodiča, ki bo poskrbel za celotno vodenje in vse procedure v Palmanovi, vključno s pobijanjem okoli številk in razdelejevanjem le teh
:arrow: POMEMBNO: zadeva bo organizirana v kompletu, torej bodo ti, ki bi se radi polmaratona udeležili v lastni režiji, prek nas pa samo dvigovali številek, morali najti drugo opcijo!
:arrow: analiziični kvartir, ki je bil lani v duetu Lisjak in Kraški hram bo letos zamenjan. Tokrat bomo šli na drugi konec Sežane, najprej na ogled pršutarne Lokve in potem k eni najbolj cenjenih oštarij na Krasu, ki se poimenuje Muha in je dva kilometra od pršutarne (mimogrede: testenine s tartufi in radič... ajajaja... Teliček iz pečice in priloga... ajajaja... Teran iz njihove kleti... To mi delej!!!)

V glavnem projekt Palmanova 2008 teče. Več informacij v nadaljevanju.

Aja, baj d vej, mi2 sva 2, en tekač in suport!

Kdo je prednik sesalcev :?: Metla :!:
Uporabniški avatar
 tae
bobr napisal/-a:Nagradno vprašanje zate tae: a greš z nami? :)

1. Kakšna je nagrada ?
2. Kakšen je pravilen odgovor ?
3. Do kdaj je nagradno vprašanje odprto ?
Uporabniški avatar
 Vreme
Sem tega teka sicer nisem imel v planu za letošnje leto, a sliši se zelo mamljivo, tudi lansko branje vaših vtisov je bilo odlično. Mogoče pa se le odločim in bom zajček za polžke! :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Vreme napisal/-a:Sem tega teka sicer nisem imel v planu za letošnje leto, a sliši se zelo mamljivo, tudi lansko branje vaših vtisov je bilo odlično. Mogoče pa se le odločim in bom zajček za polžke! :lol:

Joj, tole je pa mamljivo, samo mojega še na avtobus spravim, pa sem zmagala :lol: .
Uporabniški avatar
 pajo
lenči napisal/-a:
pajo napisal/-a:Sliši se dobro mamljivo je tudi rabim samo še kakega zajca (ni nujno da je zajc) pa, da se ga probam kakšen km držati. Se kmalu odločim.

Jaz tudi rabim enega bolj počasnega za družbo, da bi se res odločla :wink: .

Te držim za besedo :arrow: 10 po vrsti se prijavljam.
Uporabniški avatar
 mitjas
bla_k napisal/-a:Vidim da se preštevamo:

:arrow: 7

Preštevali smo se (vsaj v začetku) tisti ki gremo letos prvič v Palmanovo :?
Če nas je pa že 9 novincev se pa opravičujem :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 Loni
mitjas napisal/-a:
bla_k napisal/-a:Vidim da se preštevamo:

:arrow: 7

Preštevali smo se (vsaj v začetku) tisti ki gremo letos prvič v Palmanovo :?
Če nas je pa že 9 novincev se pa opravičujem :oops: :oops:

Mitja, ne znajo brat med vrsticami, kaj češ, stari mački. :lol:
Nazadnje spremenil Loni, dne 12 Sep 2008, 08:52, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 29

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA