Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali se vam zdi smiselno, da pred tekmovanjem naredimo še krog za ogrevanje?

Da
22
34%
Ne
26
40%
Vseeno
17
26%
štefan64 napisal/-a:
tulček napisal/-a:Zakaj so eni napisani z VELIKIMI tiskanimi črkami drugi pa z malimi :?:

Prijavljeni z VELIKIMI so verjetno ob prijavi imeli "pokvarjeno" tipko CapsLock :twisted: .

lp, Štefan

:rol: Jaz pa gruntam in gruntam (korelacije, permutacije...) in nikak, da nagruntam kaj smiselno-logičnega. Hvala Štefan, bolj banalno-simple ne bi moglo bit :lol:
 marjan
Sam imam pa malo smole. :(

Grem namreč službeno na Češko in pridem domov v noči na soboto. Ne vem, če bom v stanju priti in odteči. Mogoče vas pa pridem vsaj pogledat.

lp
Marjan
Uporabniški avatar
 ROSI64
marjan napisal/-a:Sam imam pa malo smole. :(

Grem namreč službeno na Češko in pridem domov v noči na soboto. Ne vem, če bom v stanju priti in odteči. Mogoče vas pa pridem vsaj pogledat.

lp
Marjan

Saj Sladki vrh je pa ravno nekje vmes. :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Uroš Sobočan napisal/-a:Lenči 6 stopinj :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Bo treba 2 majci s kratkimi, 2 z dolgimi pa jakno met pa upam da me pol ne bo zeblo :roll: ok tam po 30 se segrejem :mrgreen: :lol:

Ja, saj vem, moj pravi isto :lol: ampak lažje se je obleči kot pa hm, kože pa ne morem sleči :-- . Vendar to samo, če ne bo deževalo, takrat pa tudi jaz pravim brrrrrrr . Meni je 10 stopinj zakon. Sicer pa, tekli bomo, kakorkoli bo vreme, ker vreme bo :laola :clap:
Uporabniški avatar
 Vreme
Imate prav, vreme bo! :wink:

Pa še nekaj zanimivosti ob koncu prijav:

:arrow: Sodelovalo bo 39 žensk in 62 moških
:arrow: 13 sodelujočih bo tekmovalo tretjič
:arrow: 25 drugič in
:arrow: 63 prvič

:arrow: naročili ste 20 vega menijev
:arrow: kar 52 prijavljenih ima lastne čipe

Prijavljeni tako lanski zmagovalki (Bernarda in Nataša) kot tudi lanski zmagovalec (Štefan). Iz prijav je sklepati,da boste lanskim zmagovalcem nekateri kar dihali za ovratnik, očitno bo še kako zanimivo, tako po tekmovalni kot družabni plati. Slika
Mislim, da vreme ne sme bit problem. Marsikatero tekmo v življenju smo tekli že pri temparaturah okoli 30 stopinj in več, pa tudi v dežju, snegu in mrazu pod nič stopinj. :oops: Uroš, kot praviš pri 30 kilometrih, se segreješ, potem boš tam pri 77tem že skoraj goli :wink:. Sam moram še obiskat zdravnika,ker se mi je vnel živec na desnem ramenu in z roko še komaj migam, a upam, da bo do sobote vse v redu, a itak se v sakem primeru vidimo saj take zabave človek ne same zamudit! :piti: Sploh, pa ker še pridejo moji prijatlji Vitezi, pa je to še posebna čast :clap: Mare mislim, da bo sedaj napočil še naš čas. :toast:
Classix napisal/-a:
Vreme napisal/-a:
:arrow: naročili ste 20 vega menijev

Reveža bomo poglodali do kosti... :lol: :lol: :lol:

LP
Matjaž

Ne vem no, če bi tile bili z njim zadovoljni :lol:
Uporabniški avatar
 ALONSO
Me kar malo skrbi,kako se bo izšlo,saj smo dobili vabilo na praznovanje 50-letnice svakinje.Težka bodo pogajanja,ker je učiteljica,a upanje še ni odpadlo.Če pa me kljub veliki želji ne bo,vam vsem želim prijetnih Sladkih6.Lep pozdrav,ALONSO !!!
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA