Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

mojchka napisal/-a:Mogoče pa organizatorji berejo TF :-)

Ne, ne berejo. Je bilo dovolj, da sem poslala elektronsko pošto. In Rosi, takšne stvari se običajno delajo preko ZS-ja, ker smo vsi zmotljivi in ni potrebe po javnem izpostavljanju. Vsaj po mojem mnenju :wink:
lonely napisal/-a:Odtekel sem vse Palmanove......jutri je še ena....globoko sem razočaran ker zaupne osebe niso uredile moje prijavo...še bolj me boli , ker sem zastavil svoj karakter,na obljubljeno darilo osebi xy..iskreno se opravičujem...to
ni moj stil..smrk,smrk vedno sem vam pomagal...

Vse OK,Bojanm....čakal sem odgovor,morebitna odpoved prijavljenih.
Ne razumeti napačno..ti in "nana" sta osebi ,ki jih resnično občudujem,moje pisanje na TF,ni mišljeno kot obsodba. :)
nana napisal/-a:
mojchka napisal/-a:Mogoče pa organizatorji berejo TF :-)

Ne, ne berejo. Je bilo dovolj, da sem poslala elektronsko pošto. In Rosi, takšne stvari se običajno delajo preko ZS-ja, ker smo vsi zmotljivi in ni potrebe po javnem izpostavljanju. Vsaj po mojem mnenju :wink:

A ni bilo javno vprašano, če je kakšna napake še pred prijavo :?: in jaz sem javno napisal, le popravilo se ni kot sem potem videl na startu, pa čeprav je bilo rečeno da bo. :(

Kot kaže sem spet nekaj zagrešil :( se oproščam :(
Res je bilo javno vprašano, ker Bojan ne more pošiljat 50 sporočil, popravek se pa, vsaj po mojem mnenju, pošlje na ZS. In več kot očitno, se zadeve da tudi kasneje urediti.

Tudi jaz sem pri vnašanju podatkov za različne teke naredila nemalo napak (in se vsakič, ko katero od teh oseb srečam tega dobro spomnim), pa me je vedno najbolj zabolelo to, da je potem kdorkoli že, to javno izpostavil, namesto, da bi me diskretno opozoril preko ZS. Sploh, ker so se zadeve vedno uredile, tako kot je treba.

Če povem drugače... ja, ga pobiksaš, ampak a morajo res vsi to vedeli :wink:
Dej "nana"....ne se razburjati,no.....dobro vemo,koliko si naredila za nas,v kontekstu organizacije in urejanja prijav na določene teke.....nikoli ne boš diskreditirana,saj si NAŠA !
Lep pozdrav!
Malo pozno,toda tako je.Sem bil mal odsoten,ker nisem bil prisoten.
Na avtobusu se je našla kolajna(osvojena za pretečeni tek Palmanova 2013)
in trak za na glavo-okoli glave ali kakor koli.
Kdor je pozabil-a naj sporoči in dobi.
Upam,da smo se imeli lepo.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA