Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Bojan Ambrožič napisal/-a:Samo še dve tekmi zimske lige. Zima pa se je šele začela.

Vidim, da zelo pozorno spremljaš to ligo, lahko pa bi se je kdaj udeležil tudi v živo. Vsaj občasno, tako kot jaz. Saj ni nujno da si v absolutni razvrstitvi med prvimi, dovolj je če imaš tudi pozimi kdaj pa kdaj nekoliko intenzivnejši trening v skupini.
:clap: Tako se govori, Mile. Bojan, pridi na predzadnjo tekmo lige, pa še malce boš pokomentiral, če so Turkinje še tako fejst. :wink:
Samo kaj, ko bosta kljub vsemu oba že na startu potegnila do daske in bom zopet ostal sam :(
[quote="TONEK"]
Samo kaj, ko bosta kljub vsemu oba že na startu potegnila do daske in bom zopet ostal sam

Kar se tiče mene, si lahko brez skrbi, redkokdaj sem po dobrih 100m za štartom, videl še koga za sabo! Sicer pa še razmišljam ali bi sploh prišel.
pravkar sem se vrnil z ogleda proge-idealno :D do čepulj (pijača) popolnoma kopen asfalt,cesta do osamljene kmetije široko plužena,snežena. od kmetije 100m shojena peš pot,potem pa nam je traktorski ljubitelj teka urezal dvopasovno,trdo pot ,po dokaj visokem snegu do zadnjega klanca,ko je zopet široko zorano,sneženo vse do kmetije-gnoja,kjer zavijemo levo na shojeno stezo do vrha.nobenih dilem glede obutve,zna biti pa sončno mrzlo :D vabljeni na snežene lepote ob 9.00 pod daljnovode lp ju
v nedeljo se nam bliža zadnji krog KZTL okrog brda.danes je član divjih zajcev miha jerič ugotovil, da del kroga ni splužen in je to lastnotraktorsko uredil-HVALA.zadnji del iz gozda pa kopen,tako,da v nedeljo ne bo težav(lahko natrenirate :D ) zanje tekaško druženje torej v nedeljo ob 9.00 v sredo 18.2. ob 18.uri pa zaključek na JOŠTU :drink se vidmo lp ju
Mihu hvala za pluženje ovala! Grem danes preverit in potrenirat ...

Danes teden torej zaključek sezone na Joštu. Večkrat smo se po in pred nedeljskimi tekmami s kolegi tekači pogovarjali o zbiranju prostovoljnih prispevkov za organizatorje, časomerilce, itd. Pobudniki lige so bili ogorčeni nad to idejo zato prosim ligaše, ki se bodo udeležili razglasitve na Joštu, da prinesejo s seboj Cedevito, Isostar (rok trajanja naj bo vsaj do 2016 :D ), kakšno flašo, kofe ipd.

Se vidimo v nedeljo!
gazi napisal/-a:.... pogovarjali o zbiranju prostovoljnih prispevkov za organizatorje, časomerilce, itd. ...

Tudi mi pobudo odločno zavračamo... :)... še posebaj za našo enostavno " by the way" pomoč na Kališču... :) ... Cedevita za l.2016 in l.2017 je pa tudi že na zalogi, tako da.... :)

Se vidimo na Joštu !!!

PS! Gazi, nikoli si ne bi mislil, da ti "fazanka" lahko tako enostavno podre ritem... "Vem" press... :) :)
bilo je po sodarjavi :D ker KZTL delamo brezplačno,ljubiteljsko(eni imajo plače,nekateri penzije) dobrodošli pa so majhni praktični dobitki,ki jih bomo na zaključku izžrebali med vse prisotne. pokale pa sta oba Boštjana izdelala tudi letos.pozdravi naj se še računalničar Ivo,da bomo :drink :D lp ju
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA