Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali ste za to, da Aleš spet organizira Fotrov tek?

da
41
93%
ne
3
7%
Uporabniški avatar
 Fotr
Zagotovo pridem, pa če se oblak utrga, samo groma in strele se malo bojim, nabavil sem že kišto banan in že zaradi tega bom prišel, da ne bo šla hrana v nič! :shock:
Na Fotrovem teku pa Fotr res ne sme manjkati! :evil:
Uporabniški avatar
 Xrock
vraga .... čez dan bo deževalo, popoldne pa se bodo padavine okrepile ...

:evil:

nimamo sreče. Upam da bo vsaj kakšno pecivo z rumom (hint hint za tiste ki ga pečejo :) ) da se bomo mal pogreli!

no ja, se bom lahko vsaj izgovarjal na vreme pa na ahilovo tetivo pa na mraz, kar se tiče časa. bomo šli bl v cruising modeu.

x
Uporabniški avatar
 Snezinka
Xrock napisal/-a: Upam da bo vsaj kakšno pecivo z rumom (hint hint za tiste ki ga pečejo :) ) da se bomo mal pogreli!

Rečeno, narejeno.
Se popravljam; preden rečeno (hint hint PRESS) - narejeno 8).

Se vidimo!
Lp
Darja
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Fotr napisal/-a:Zagotovo pridem, pa če se oblak utrga, samo groma in strele se malo bojim, nabavil sem že kišto banan in že zaradi tega bom prišel, da ne bo šla hrana v nič! :shock:
Na Fotrovem teku pa Fotr res ne sme manjkati! :evil:

To pa defenitivno drži, v tem te podprem! :clap: :clap: Jaz pa zaradi določenih stvari ne bom mogel biti prisoten, čeprav bi želel.Bom pa v mislih z vami, ko boste prebrodili ves ta krog okoli Brda!
Lepo se imejte in uživajte vsaj potem na analizi!
ČAO!
Uporabniški avatar
 MihaPR
Rijeka, Celovec, Varaždin, zgleda pa tud Fotrov tek. Brez izgovorov glede dežja prosim :)
Uporabniški avatar
 obi
MihaPR napisal/-a:Rijeka, Celovec, Varaždin, zgleda pa tud Fotrov tek. Brez izgovorov glede dežja prosim :)

Miha a si mogoče že razmišljal, da ti dež privabljaš :twisted:
Uporabniški avatar
 MihaPR
No, pa sej niso to edine tekme k je dezval :twisted:
 bojanm
obi napisal/-a:
MihaPR napisal/-a:Rijeka, Celovec, Varaždin, zgleda pa tud Fotrov tek. Brez izgovorov glede dežja prosim :)

Miha a si mogoče že razmišljal, da ti dež privabljaš :twisted:

V Afriki bi te bli zelo veseli na kakšnem teku,štartnine ti sploh nebi računal
Uporabniški avatar
 ales
Hja, tudi v Kranju sicer res dežuje, ampak se mi zdi malo manj kot pred eno uro v Ljubljani...

Tek seveda bo, malo več za preoblečt prinesite s seboj, pa kšno brisačo, pa saj nismo več majhni..sem pa zdajle v šele ta tretji trgovini dobil še drugi šotor.

V napolitankah scer ni ruma, sem pa našel enga dobrga irskega Jamesona (obi že ve-tokrat brez cookijev in pomarančnega soka).

Rekord okoli Brda, tak naš, registriran je Matjaževih lanskih 36:55, se govori, da se eni prišli okoli že v 32 minutah...
 johnny
Sem šele dobr začel laufat, dež me pa čist nč ne mot, tko da jst pridm, če je vsem prou bom štartu točn ob 16h in 35".

Bl k s mokr bol je :juhuhu: .

Se vidmo.

Johnny
 Nataša
:cast1: Alešu! A vi to berete med vrsticami, kaj on vse pripravlja??!!! Se splača prit, res. Prav vesela sem, da sem zlobirala tale tek :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
uh, pod 36 bomo pa ze sli, tko kt okol blejskega pod 15 min :)
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No men gre vse narobe danes ne morem priti, ker sem na terenu že cel teden.

Imejte se super mokro pa kaj pol.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No vreme slabo, men se kaj preveč tekat po džju ne da vendar ni razlog dež da nisem prišla , moj je odsoten in pa še v šolo na sestanek sem morala tako da mi je ta prijeten a pol dežja tek pobegnil.

Bo pa drugič še bolj lepo a ne.
Uporabniški avatar
 *Darja*
Hojla,
glede na to, da sem komaj pozdravila nadležen jesenski prehlad, sem se odločila, da tek po dežju danes zame odpade (smrk). :nono:
Pa kdaj drugič.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA