Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

O to je bilo pa hitro. :) Hvala Ero.

Po pravici povedano nimam pojma kdo je. Edino kar se mi dozdeva je, da sva se nekajkrat srečala med tekom po savskem nasipu. Pri zadnjem teku mislim, da me je celo pozdravil. :)

Nisem pa prepričan...

Očitno bom moral iti malo stran od računalnika pa se več družit s sosedi. :)
Škorc, bolj redko me lahk srečaš v naših koncih, sem večinoma v lj. V brežice pridem tu pa tam za vikend, takrat sicer grem tečt, res pa je da ne vedno, ker sem skoraj vsak vikend na kakšni tekaški prireditvi :D

Se vidimo :D
Lepo slišat. Gremo mi dolenjčki pokazat savinjčanom kako se ultra-maratone laufa ha? :lol:
Samo, ne smemo jim povedat, da bomo imeli v bindončkih cviček namesto vode. Če to ugotovijo nam ode prednost. :)
Upam, da se bo vremenska napoved do sobote spremenila :? :? :? , ker nas v nasprotnem primeru prvih 30 km čaka moker in blaten teren :oops: .
Pa kakšna košnja bi bila tudi še dobrodošla na določenih delih. :roll:
:wink:
Šit, pa res. 12 stopinj pa dež. No, ja. To že poznamo. Ljubljanski maraton je vsako leto tak. To bo pa podobno, samo, da bo približno tako kot, da bi na LM pretekel štiri kroge. :)
Upam, da bodo res pokosili, no za nas zadnje boste to delo prijazno opravili ta hitri, vam pa vem, da ne bo lahko, še posebej če bo res mokro in blatno. Uboge Nikeice, spet bodo umazane :(
Skorc, kot pravi Nataša, prvi kilometri so v dežju kar težki, saj je teren blaten, neraven, spolzek in je potrebno zelo pazit na noge, potem, ko se pride na cesto, je bolje. Držimo pesti, da se dobro izteče tudi z vremenom. :clap:
To niti nu nujno tako slabo. Sem gledal posnetke iz Rock Otočca, ko so se neke pupe namenoma po blatu valjale... Mama mi! :D Če bo še Logarska taka bom jaz v prvi vrsti. :D
skorc napisal/-a:To niti nu nujno tako slabo. Sem gledal posnetke iz Rock Otočca, ko so se neke pupe namenoma po blatu valjale... Mama mi! :D Če bo še Logarska taka bom jaz v prvi vrsti. :D

Kaj vemo, kaj bo v Logarski v cilju :wink: . Sigurno ogromno navijanja za vse :laola in o prihodu v cilj ni da bi dvomil :clap:
Dobro jutro,

nasvet vsem, ki boste šli celo Logarsko in vas skrbijo mokri copati in noge po prvem delu - če imate možnost (verjetno vas bo večina imela osebno spremstvo), se preobujte (in preoblecite) v Mozirju. Saj se vam ne bo tako mudilo, da boste šprintali mimo, ne?

Z vremenom je pa tako, da imajo fronte očitno zadnje tedne sedemdnevni cikel in da ta pade ravno na noč iz sobote na nedeljo. bomo videli...
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA