Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

lenči napisal/-a:Matjaž v TF RABBIT TEAMU se je izpraznilo eno mesto :--( :--( , z veseljem te bodo sprejeli :clap: . Torej, Uroš, če se strinja Matjaž, boste pridobili na kilometraži :clap: . Srce je bilo zelo glasno, noga še bolj in zato je glava odločila :wink:

:( pravilna odločitev, žal trenutno čakamo na nekoga drugega tako da ne morem ponuditi prostega mesta.
Vreme napisal/-a:Tudi ekipa srčnih ima še nekaj prostih mest Slika

Kje pa so lanski zmagovalci, ni videti,da bi bili prijavljeni ? :(

Pridejo brez skrbi, :wink: vsaj za nekaj tekačev iz zmagovalne ekipe vem, da bodo na štartu.
Nazadnje spremenil natasa, dne 08 Apr 2010, 20:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Jaz tudi vem, da eni bodo tam. Inot bo baje sigurno. Še bolj sigurno pa bom jaz, saj takšnega treninga pa se res ni za odrečt. Švic bo tekel in kri bo špricala - po žilah :D
Ravnokar pa pakiram za Rotterdam in upam, da se preveč ne zakadimo (na startu proti cilju) :D
nana napisal/-a:Baje in sigurno... kako gre že tole skupaj :roll: :--

Čuj, ti ... nana
Ne se hecat. To je čisto pravilno. Nekdo je zapisal nekje ... da Inot gre sigurno. Ker pa jaz o tem ne morem bit prepričan, saj je to izjavil(a) baje neka druga oseba (kolikor sem prebral na spletu) o čemer je pisala tretja oseba, je zame to le "baje".

Baje, da se kmalu sigurno vidimo :--
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com