Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Se pridružujem trditvi ZdravkaC, ki pravi, da je Pohorje zdravilna točka. Glede na to, da živim na njem moja noga še posebej hitro-čudežno okreva. :D

V nedeljo se v novoletnem vzponu obeta prava "čaga". Lani nas je bilo na startu kar 208. :!:

Po vzponu od 12 ure dalje vsi vabljeni v picerijo Tottapizza na ogled video projekcije kjer bomo obujali spomine na druženja iz minulih šestih tednih. Pekle se bodo pizze, pa tudi peciva ne bo manjkalo.
Bo kar držalo, da ima Pohorje zdravilno moč.
Eni ste tako priviligirani, da na njem živite.
Drugi se pa ne damo pretirano prepričevati in
izkristimo vsak trenutek, da se tu pojavimo.
Ima pa Pohorje tudi terapevtsko moč. Odvisnike od tekov
po hribih zdravi z rednimi odmerki strmine. :D
Se mi je zdeko Ganesh, da ne boš imel živcev,
da bi bil dalj časa poškodovan.
Super, da hitro okrevaš. :clap:
MatjazV napisal/-a:Sem se odločil, da se tudi jaz preizkusim v premagovanju Pohorskih strmin.

Se vidimo v nedeljo.

Lp, Matjaž

Ja, na štartu........ :D ......pol pa samo še tvojo meglo :--
uuu, hvala Maks!
:laola
..končno sem tudi jaz na kakšni sliki! (res pa je, da sem bil prvič to sezono :mrgreen:
Lepo je bilo!
lp
m
:laola :laola
Kako strniti v par besedah ta nepozaben dan??? Morda pa najprej z mislijo, ki smo je dobili na vrhu :
:D "SAMOPRESEGANJE JE NOTRANJE BOGASTVO, KI ZADOVOLJI NOTRANJEGA VODNIKA BOLJ KOT KARKOLI." :D
In ta misel ni le misel, to so tudi dejanja organizatorjev Šri Činmoj. Najprej res iskrena hvala vam, kajti brez vas, ne bi bilo naših uspehov, ne bi bilo te pozitivne energije, ki nas povezuje in ne bi bilo naših "tihih" ali "glasnih" ciljev. Zaradi vas so naše nedelje drugačne, lepše......
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Jožek, kaj naj rečem....BRAVO....iskrene čestitke.... Tvoj trud je poplačan. :clap: :clap: :clap: Neverjetno, skoraj hitreje, kot je včasih prišla na vrh gondola. In tvoj rekord je poslikan, kaj šele, če ne bi pogledal na uro - še kakšna sekunda manj bi bila :wink:

Bila je lepa tekma, 198 tekačev, eni so se polni energije zapodili po progi, drugim so se poznale posledice neprespanih noči in decemberskih dobrot. Čas je bil kar dober pokazatelj. Vendar smo vsi prišli do cilja, eni bolj nasmejani kot drugi. Čestke vsem in vsakemu posebej. :laola
In nekaj se nas je udeležilo tudi skupnega druženja v Piceriji v Merkator centru na Pobrežju.
Bila sem prvič in moram priznati, da sem bila resnično presenečena. Pice, pecivo, sirove palačinke.... bili smo postreženi kot kralji na Betajnovi.
V prijetni družbi ljubiteljev Pohorja smo si ogledali posnetke vseh dosedanjih tekem sezone 2010/2011. Imenitno...
Hvala vsem, ki tako nesebično skrbite za naše prelepe nedelje .... :cast: :cast: :cast: in mi bomo tudi zato še naprej :lauf:
Še ena tekma v zelo dobrih pogojih :D, to sezono nam je narava zelo naklonjena!
:clap: Čestitke Jožeku za dosežen odličen čas in rekord proge :clap:! Zelo sem vesel, da je rekord zopet "naš" :D !

Hvala Lenz-u in ostalim fotografom za fotke :D !
Na kratko: super začetek novega leta. Dopoldne vzpon v standardno dobri družbi, popoldne druženje ob picah, pijači, ogromno odličnega peciva, utrinkih letošnjih vzponov in prijetnem klepetu z nedeljskimi "soborci".

Kapo dol organizatorjem :clap: :clap: :clap: in hvala vsem, ki naše zimske nedelje naredite nepozabne :laola ! Lepo je biti del tega.
Ta slikca mi je všeč. Pravi borec! Trakec na glavi in pena na ustih po bjorndalnu©, EMŠO pa pravi, da bomo novice o rekordih še večkrat prebrali.

Slika
Se zgodi tako, da nisem mogel na prizorišče, da bi si malo postiskali roke ob dobrih željah. Še parkrat me ne bo, zato pa z veseljem gledam fotke (hvala Lenz) in seveda sem vesel novega rekorda. Ime "Štumfar" mi je pa všeč, saj vemo kako je nastalo in odraža borbenost. Bravo Jožek :clap:
ZdravkoC napisal/-a:Ime "Štumfar" mi je pa všeč, saj vemo kako je nastalo in odraža borbenost. Bravo Jožek :clap:

Za tiste, ki ne vedo:
Jožek je na eni izmed tekem lanske sezone izgubil prevelike šprinterice in tako nadaljeval proti cilju: :clap: :clap: :clap: Slika

PS: Kakšno naključje: Fotka, ki jo je objavil Heligo, in zgornja sta nastali praktično na isti lokaciji. :-)
Nazadnje spremenil ZarkoM, dne 03 Jan 2011, 13:51, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA