Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali se boste udeležili 5. malega kraškega maratona?

Da, kot vsako leto do sedaj
40
42%
Da, prvič se ga bom udeležil
47
49%
Ne, ne bom se ga več udeležil
3
3%
Uau, a tudi tako lepe prireditve imamo v Sloveniji :)
5
5%
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Ne razumem, kako bi se popust vrnil :roll: . Ali to pomeni, da bomo plačali polno ceno in bomo potem dobili denar nazaj!? Mislim, da se itak plača na ta način, da se od cene odšteje popust in se plača ta znesek, ali pač???
Tudi jaz sem kandidat, ki bi imel svoj popust nazaj, saj ne vem, če bom šel na analizo ali ne.
LP.
Uporabniški avatar
 alan
Pa zakaj se je morala Velika noc prav na ta dan nastavit??? :cry:

...saj ne da bi trodnevno nadstropno pozrtijo pogresal... ampak kako naj doma razlozim, da grem tec? Ze itak premalo casa z druzino prezivim!

Neumestno sporocilo, ampak nekam sem moral svojo zalost izlit... Kraski maraton mi je res k srcu prirasel!

...ne bom povedal, da se mi gre samo za majico...

LP, A.
Uporabniški avatar
 vanja
alan napisal/-a:Pa zakaj se je morala Velika noc prav na ta dan nastavit??? :cry:

...saj ne da bi trodnevno nadstropno pozrtijo pogresal... ampak kako naj doma razlozim, da grem tec? Ze itak premalo casa z druzino prezivim!

Se mi ne zdi prav nič neumestno, ker imam jaz enake pomisleke. Pa tako lepo je jajčka barvat...

Sploh se ne morem odločiti (zato se še nisem prijavila). :cry:
Uporabniški avatar
 Barb
PLAČILO ŠTARTNINE

8KM....... :arrow: 1.340,00SIT

21KM..... :arrow: 2.010,00SIT

Kje,kdaj :?:
Če je kdo kdaj dopoldan v mestu,ni problema,mi lahko priense že v službo.Lahko se mi pošlje ZS,......bom pa namenila kakšen dan še posebej zato,da poberem,kar pa bom javila naknadno.
 mojA
alan napisal/-a:Pa zakaj se je morala Velika noc prav na ta dan nastavit??? :cry:

Neumestno sporocilo, ampak nekam sem moral svojo zalost izlit... Kraski maraton mi je res k srcu prirasel!

...ne bom povedal, da se mi gre samo za majico...

LP, A.

Te popolnoma razumem ! Mi imamo srečo, ker vsi tečemo - no kdor pa ne, pa navija. No, kljub temu nas mogoče letos ne bo. Sicer je pa še veliko lepih tekem. Škoda, da organizatorji tega niso predvideli prej in prestavili prireditev. Sigurno marsikoga zaradi praznika ne bo. :shock:
Uporabniški avatar
 Barb
Sej res :bum:
dopoldan me najdete na Kotnikovi 28(tudi ta vikend bom tu :cry: )

Pokličete me lahko pa na 041/293-675
Nazadnje spremenil Barb, dne 25 Feb 2005, 09:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 MihaPR
hm, kaj pa tisti, k gremo tečt neglede na praznik :?: men čist ustreza datum :)
 bojanm
:lol: kako lepo,soseda,jest sm pa na ilirski :lol:
Uporabniški avatar
 alan
MihaPR napisal/-a:hm, kaj pa tisti, k gremo tečt neglede na praznik :?: men čist ustreza datum :)

Ta moji bi mi lahko rekli: Saj lahko gres skoraj vsak teden na kaksno tekasko prireditev, 'druzinskih' praznikov pa je malo... Pa mi ne bi nic rekli, samo zalostni bi bili... Kar se mene tice, bi tudi jaz raje v burji tekel kot doma posedal, pa se mi zdi to malce prevec egoisticno...

No, saj se ne bo svet podrl! :D V bistvu bo res se veliko drugih priloznosti! Mislim (preprican sem), da se Mali Kraski Maraton ne bo koncal pri zaporedni stevilki 5!!!

Vcasih se je treba tudi malo za druge zrtvovat, pa mislim da tole sploh ni tako huda zrtev... :D

No, vsem ki boste vseeno tekli pa lep dan in lahke noge!

Cao!
Uporabniški avatar
 Cyclop_si
Živjo,

Za vse srečne lastnike Garmin Forerunnerja 301 in podobnih GPS igrač :lol:, navigacijska ruta :driver: za Mali Kraški maraton:
http://f2.pg.briefcase.yahoo.com/bc/cyclop_sii/vwp2?.tok=bcyik7UBJ5y6qszD&.dir=/Public/TekaskiForum&.dnm=Mali_Kraski_Maraton.gdb&.src=bc (upam da to dela... se odpre okno, pol pa klikneš na file)

Pozor! Uporaba na lastno odgovornost. Ne prevzemam nikakršne materialne ali moralne odgovornosti za morebitne napake v ruti, zaradi katerih bi padli v kakšno kraško jamo :bum: :? :shock: ali pa zalutali v klet, polno pršuta in terana :drink :oops: 8) .

LP
Uporabniški avatar
 pegaz
@Cyclop: hvala, napiši še, kako se ta fajl uporabi!
@Barb: mi bi ti kliknili €€€, a kam?

Lahko noč, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Cyclop_si
Pegaz: Odpreš ga v programu (Garmin) MapSource, priključiš GPS napravo (ala Forerunner 301, itd) na računalnik ter spraviš waypointe in ruto nanj.
LP
Uporabniški avatar
 MihaPR
Alan, mali kraški maraton je samo enrkat na leto :)
Praznik je pa kukr za koga, družinski je pa lahko vsak dan :)
 Bot-sub
MihaPR napisal/-a:Alan, mali kraški maraton je samo enrkat na leto :)
Praznik je pa kukr za koga, družinski je pa lahko vsak dan :)

:clap:
Uporabniški avatar
 vanja
Odločitev je padla, grem na Kraški maraton. Dodajam pa, da me niso prepričala zgornja modrovanja o praznikih, ker se globoko NE strinjam.

No, še dve prijavi:

Vanja Nastran, 30.01.1976, 21 km
Mitja Gleščič, 27.10.1981, 21 km

Lep pozdrav vsem!
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA