Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Vreme
Sam tolk...malo prej prišel iz službe
Uporabniški avatar
 bojanu
Sam tolk-Fotrov tek je fenomen, saj se nas je brez reklam v Poletu in drugod zbralo preko 100. Hvala Alešu, Alenki, Lojzetu in drugim, ki so vse skupaj odlično izpeljali ter ostalim za prijetno druženje. :laola
Uporabniški avatar
 IRA
Krasno je blo!
Kakšno besedo več pa jutri, grem "oči počit" :wink:

Lp
Uporabniški avatar
 Radolca
včeraj je bilo fenomanalno :!:
se pa nisem mogel udeležiti "proslave" na koncu. Doma me je čakal malček in "žena".
So kje rezultati :?:
Uporabniški avatar
 pajo
1 štart in nikakor ne zadnji se sigurno še vrneva. Hvala!
 eggy
Ojla!

Včeraj je bilo....SUPER!

Na Fotrovem teku sem bila sicer prvič, ampak zagotovo še pridem. Pogoji za tek dobri, čeprav je vmes nekaj grozilo, da se bo ulilo, pa se nismo udali :)
Na analizi sem ostala dobro uro, potem sem jo morala popihat domov in...jah, podelitev sem "prešpricala".

Vsekakor gre vsa pohvala organizatorju in njegovi ekipi. Krasni ste bili. In kot je nekdo že zapisal v enem od prejšnjih postov....."brez reklame v Poletu..."

Pred nami je lep vikend.....Uživajte!

eggy
Uporabniški avatar
 mojcej77
Dobr jutr! :D
Tudi jaz sem bila prvič na Fotrovem teku in najprej moram nujno povedat, da mi je bilo najbolj všeč spet videt vas, dragi forumovci. Tako "ta stare", kot nove obraze. Prou rada vas mam, veste ;) !
Tudi hvala vsem organizatorjem, res ste se potrudili in upam, da imate dovolj časa za počitek!
Hvala Dušanu za varen prevoz tja in nazaj, ter ZdravkuC ter 50centu za prijetno družbo, se priporočam še kdaj :D.

Ehehe...pa končno so mi tudi odvečne kile prav prišle in mi "kupile" kar nekaj mest :D (tuki sm neki razmišljala o stavi, pa ne vem, če si upam, to se bolj Aleš spozna na te zadeve...).
Najbolj važno je pa, da sem po nekaj letih ne-teka, po dveh mesecih uvoda s "Tekom za začetnike" pretekla cel krog brez ustavljanja (ok, nujno opravilo v gozdu ne šteje:D).

Hvala za toplino. Za objeme. In lupčke tud. Za vse. Za čisto vse.
Naslednje leto pridem spet. Upam, da že brez vreče krompirja :D.

lp,

m

pies: aja! pa mojega Garmina moram umerit...Ahahaha! Mislila sem, da so "napake" tm, par sto metrov mogoče, meni je pa pokazal včeraj, da sem pretekla 11,32 km. Lol!!!
Uporabniški avatar
 Wega
Ful ful ful dobr.

Ni mi jasno, kako je lahko en tak "ljubiteljski" dogodek organiziran 100x bolje kot profešionalski.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
žal se mi je vse skupaj odvilo prehitro: prišla, štartala, odtekla (kolk hitro sploh še ne vem, ker sem pozabila vklopiti mojo urco in se šele na 2 km spomnila, da je zadevca še vedno na 00:00 :evil: ), še hitreje šla domov :cry: . jah, ni bilo varstva za mulčka.

IRA , hvala, da sta s prijateljico dovolili, da štartamo skupaj. sem pa vajena svojega tempa, zato sem vama "ušla" naprej (brez zamere!). no, sta imeli vsaj priliko v miru mal poklepetati. p.s. tvojo št. sem shranila - če bi te ob podobni priliki spet kdaj iskala. prav?

ALEŠ in njegova ekipa: bravo za organizacijo :!: :!: :!:
:laola

ostali fantje: tako ste brzeli mimo mene, da sem imela kar mal slab občutek......se mi je zdelo, da sem ful počasna :oops: . na ravnini zadnjega kilometra sem se skušala držati Bor-a , pa mi je kaj hitro ušel :twisted: , Klatež je tik pred ciljem tako zviznil mimo mene, da sem komaj dojela..... še dobro, da mi je nekdo (če se ne motim - neka štajerska naveza ????) od strani zavpil "bravo, bravo, še čisto malo...", da mi je malo dvignil samozavest.

skratka: vesela sem, da sem bila v Vaši družbi, žal si nisem mogla vzeti dovolj časa, da bi še koga spoznala, prav zagotovo pa drugo leto spet pridem!

ČAKAM REZULTATE :!: me prav firbec matra :roll:
Uporabniški avatar
 Cormi
Vsaka tekma se na svoj način vtisne v spomin, ampak tale Fotrov tek je pa res nekaj posebnega. V kompletu z analizo seveda. Se bom grebla drugo leto, da pridem med prvih sto (na štart) :wink:
 simmbo
čestitke organizatorjem,
bil je moj prvi in ne zadnji,
lepa priprava na lj 21

žal sem mogel takoj domov po teku zaradi obveznosti,
Uporabniški avatar
 mojcej77
Vabim vas, da vtise napišemo pod že odprto temo: Peti Fotrov tek - poročilo.

lp,

m
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA