Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

raf napisal/-a:
nana napisal/-a:[ Tudi lani je bilo (ob polnem busu) še nekaj prostih mest. )

bla sta samo dva, ker ste dva zamudnika vkrcali na fernetičih.(zjutraj je lepo spati press) :mrgreen:

Vem, da je bil levo od mene prostor v obe smeri :)
Pa še poduk za naslednjič: ne čakat do zadnjega ;)
zivjo

sem nova clanica tekskega foruma, ki se je FUL veselila skupne voznje do palmanove z ostalimi tekaskimi somisljeniki. a ravnokar sem zvedla novico, da je bus (pre)poln in da ne morem zraven...

a kdo razmislja,da bi sel z lastnim prevozom? mu bom resnicno hvalezna, ce me vzame s seboj zgolj v eno smer.

lp,anka
ankabananka napisal/-a:a kdo razmislja,da bi sel z lastnim prevozom? mu bom resnicno hvalezna, ce me vzame s seboj zgolj v eno smer.

Kaj, če bi počakali še naslednji teden, da vidimo, kako se bodo stvari razvijale in se potem v tistem tednu pred Palmanovo odločimo kako in kaj. Skupinsko nas je pa bojan prijavil vse, ki smo plačali. Razliko bomo pa eventuelno vrnili v Palmanovi.
Podlesnik napisal/-a:A bo slučajno šu kdo dol z avtom, ker jest kot use kaže, nam dobu zica na avtobusu... doma sm pa iz Radovlce...
Še ma kdo kkšn zic kje frej, nej mi plz sporoči...
Lp.

Ti pa si... Kva pa nis prej reku, pa bi bla dva z Radolce. Na autobusu, da se zastopva, ne pa u svojmu autotu! Jao, jao... :bum:
Predlani jih 11 ni prišlo,ker se je denar pobiral na busu in se jim enostavno ni dalo priti
(razen dveh treh,ki so to prej sporočili),lani pa dva nista prišla,ker sta zaspala in sta šla potem z lastnim prevozom do Sežane.
No pa začnimo,za ogrevanje z lahkimi vprašanji.
1.km(kaj misliš) kolikokrat se naš naravni satelit Luna obrne okoli svoje osi
med tem ko enkrat obkroži naš lepi planet zemljo(lepo se moramo obnašati do nje
in jo ohranjati)
Odgovarjajo naj samo tisti,ki so na busu,hvala.
Nazadnje spremenil bojanm, dne 05 Nov 2009, 08:47, skupaj popravljeno 1 krat.
bojanm napisal/-a:No pa začnimo,za ogrevanje z lahkimi vprašanji.
in jo ohranjati)

Niti enkrat, ker zemlji vedno kaže isti obraz...se vrti sočasno(če sem prav razumel razlago na wikipediji...) :roll: :oops:
Obivankenobi napisal/-a:
in jo ohranjati)

Niti enkrat, ker zemlji vedno kaže isti obraz...(če sem prav razumel razlago na wikipediji...) :roll: :oops:

Ti stari upam da ne špricaš treninge tako kot fiziko :D
Ja jaz in moja sva pa preložila tekme na spomlad in se takrat kaj srečava v štartnem boksu. Naj se vam noge vrtijo hitreje kot luna... :wink:
kovit napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:
in jo ohranjati)

Niti enkrat, ker zemlji vedno kaže isti obraz...(če sem prav razumel razlago na wikipediji...) :roll: :oops:

Ti stari upam da ne špricaš treninge tako kot fiziko :D
Ja jaz in moja sva pa preložila tekme na spomlad in se takrat kaj srečava v štartnem boksu. Naj se vam noge vrtijo hitreje kot luna... :wink:

Nč bat stari :nono: :D , treniram redno...fiziko nisem že videl od osnovne šolke dalje (vsaj astronomske ne... :oops: :roll:
Upam, da s tvojo drago ne bosta preložila tudi treninga teka na pomlad... :)

lp!
Odlično raf(nisi za luno),tvoja je prva nagrada.
Luna se med tem ko obkroži zemljo ekrat zavrti okoli svoje osi,zato tudi kaže zemlji vedno isto stran,temne strani(tako imenovane) pa z zemlje ne vidimo.
Še malo o zemlji.
Če postavimo čas od začetka nastajanja našega planeta do danes v en dan,
se pravi v 24 ur,so se dinozavri pojavili v zadnji minuti(230 miljonav let nazaj),mi,človek v zadnji sekundi(200.000 let nazaj),tako nekako in kakšen je postal odnos do planeta,
če se človeštvo ne bo znalo prijazno obnašati do Zemlje,bomo odgovarjali že v nasledji sekundi,desetinki,stotinki.
2.km.Koliko časa so kraljevali,živeli dinozavri na zemlji?
bojanm napisal/-a:Koliko časa so kraljevali,živeli dinozavri na zemlji?

A da so že izumrli? Jaz še zmer kakega srečam in je sveto prepričan, da je kralj.

Drugače pa približno točno 191 milijonov let. :roll:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA