Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

zupanraj napisal/-a:Znajvečjim spoštovanjem do prvih,ampak tisti,ki so se prismehljali do vrha
so občudovanja vredni in res pravi zmagovalci . :laola
Meni so pomrznili prsti na rokah in sem se počutil bolj tako :--(

nisi bil edini, jaz sem odtekel kar do vrha v gostilno in roke na radiator,... :-((

samo ta teden pa bo glih obratno, bo za kratke hlače :wink:
jonas napisal/-a:
zupanraj napisal/-a:Znajvečjim spoštovanjem do prvih,ampak tisti,ki so se prismehljali do vrha

nisi bil edini, jaz sem odtekel kar do vrha v gostilno in roke na radiator,... :-((

...ja, kratke hlače, pa gumijaste škornje... 8)
grom napisal/-a:
jonas napisal/-a:

...ja, kratke hlače, pa gumijaste škornje... 8)

misliš take :lol: :lol: :lol:

Slika
Ganesh napisal/-a:Danes bili na progi, snega ni več; čudno tudi blata ne. :!:

Viden je bil tudi štumfar in sicer s palicami kar pomeni, da se je resno vzel k stvari in cilja v nedeljo na vrh. Prav je tako. :clap:

Z gondolo smo se pa dol vozili kar 11 min namesto 7.

kakšna obutev bo primerna za v nedeljo ?! tako pa nastanejo problemi ko je preveč parov obutve doma :oops:
MALO IZVEN KONTEKSTA, ampak vseeno

EVO SE JE ŽE ZAČELO, kot vidim že polno debat o » takorekoč« super obutvi oziroma čudežnih copatih, v kateri kar letiš gor. Ampak preverjeno, zelo hiter si lahko tudi samo v štumfih. tako se spomnim dva tedna nazaj, ko sem dokaj od blizu bil priča štoriji, ki je ne pozabiš kar tako. Že v začetku strmine je Jožek »štumfar«( pa ne zameriti) zgubil šprinterce in nadaljeval kar bos. Sploh se ni obul, več mu je pomenlo ( to je sam rekel) , da je tretji gor prišel. V samih štumfih je bil nenormalno hiter. Pa naj še kdo reče ( teh debat je tukaj vse polno), da so »šuhi« pomembni. Mu bom kar rečel , kaki šuhi, v štumfih idi. Jožek je dokaz tega, saj je bil prej gori, kot 99 % vseh nas, mi pa si kupujemo neke »ultra light ali gore tex« superge. On pa kar v štumfih, LEGENDA… :laola

Torej od jutri naprej je spremenjen razpis zimskega pokala, kjer je dodana nova kategorija tekmovalcev, » ONLY SOCKS«. Nagrado za zmagovalca bo sponzoriral Dejan (http://www.toplevel.si) in to so dokolenke na sliki. V teh si baje še hitrejši :D

http://picasaweb.google.si/samo.rauter/Kr#5419542585241569698
Zadnjo nedeljo letos si bomo zapomnili predvsem po dežju na startu. Le kakšnih 5 min po pisku piščalke je dež prešel v sneg po katerem so čevlji danes odlično "grabili". To je omogočilo odlične čase, ki jih bo verjetno v prihodnjih nedeljah nekoliko težje preseči.

Na žalost so se nekateri dežja ustrašili in ostali doma; kar je bilo glede na razmere na Pohorju tokrat res škoda. Kljub do sedaj najmanjši udeležbi v letošnjem pokalu je 132 udeležencev na cilju podatek, ki nas navdušuje.

Posebej vabljeni naslednjo nedeljo; 1 v prihajajočem letu, ko bomo po vzponu proslavljali v piceriji Totapizza. Poleg odličnih pizz, solat, palačink...si bomo ogledali video projekcijo iz letošnjih 5 vzponov. :laola

Obeta se odlična udeležba iz vse Slovenije (najavljena je ekipa iz Zimske lige na Kališče), ekipa iz sosednje Avstrije, pa še kdo. :clap:

Posebej Vabljeni!
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA