Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

NeverGiveUp Celje je za nami! :laola
Sicer štarta nisem ujel (sem prej naredil par krogov po Celju-z avtom se ve :wink: ),
ampak potem se je pa vseen nabralo kar lepo število krogov...lepo je bili srečat veliko poznanih obrazov in kakšno rečt v živo zato se že veselim naslednjega NGU teka! :clap:

Bravo in čestitke Mateju ("leti" k sneta sekira! :-- ) in še posebej posebna pohvala Grb-u za PB na maratonski razdalji...očitno sta bla dva maratona prej samo za ogrevanje :wink: ...CARSKO!!! :laola

Danes pa novih 42 v Murski Soboti...SREČNO NGU! :laola
:juhuhu: Celje je za nami in s tem tudi mojih skrbi :wink: ;

TF hvala za udeležbo, super ste bili :laola .

Posebej bi se rada zahvalila http://www.agencija-korak.si/, ki nam je posodila odličnega spikerja Matica ( žal smo imeli nekaj tehničnih težav z mikrofonom :oops: ).

Zahvala tudi Toniju in Pizzeriji FOCULUS za pizze, pa CEP-u, OUTWEET-U.....in seveda našemu podžupanu g. ROZMAN Stanetu, ki je v Matejevi družbi pretekel 5 hitrih km
( mimogrede še vedno drži slovenski DR na 10km).

Obvezno moram pa pohvaliti moja otroka Lukca in Liu, ki sta naredila 34 oz. 17 krogov :clap: :clap: :clap: ! Pa še jima ni zmanjkalo energije :shock: .

Ekipa NEVER GIVE UP odlični ste oz. smo !!! :laola :laola

Matej razturaj do konca....se verjetno vidimo v Kranju !!!
spela* napisal/-a:
grb napisal/-a:Pa smo stisnili se tretjega :) Hvalil se bom pa jutri :)

Zdaj je že jutri, daj se pohvali. :D
No, čestitam!

Pa si prepričan, da si kroge prav štel? :lol:

Dej zdej so me ze drugi tolk hvalil, da se mi sploh ni vec treba. Sem bil pa glede krogov tud malo skepticen, ampak ker je bil glavni za zapisnikarsko mizo zadovoljen (tisti iz Brezic ze vejo zakaj :) ) pol jih je ze moglo bit.

Definitivno se moram zahvalit žabcu in mucu da sta me zvlekla do konca. :clap: :clap: Si niti v sanjah ne bi predstavljal, da lahko PB dosezem v tretjem od treh maratonov v treh dneh. Ampak se je kar nekako zgodilo.
EčO napisal/-a:
RAJZL napisal/-a:Halo!

Že pakiram, še malo pa se odpravim v Soboto.

LP Zlatko

Zlatko uživajte maksimalno.....

Hvala Ečo. Upam, da ne bo preveč vroče.
OJ, ekipa NGU.
Če dovolite en res dobronameren komentar.
Saj vem, da ste vsi polno zaposleni z maratoni, ampak vseeno.
Tako lepo ste začeli z novičko o prvo pretečenem maratonu v Hrastniku na vaši nevergiveup strani, potem pa nič več ne o drugem ne o tretjem. In niti ene slikice po tistem o vaših nasmejanih in od dežja premočenih obrazov. ;)

Ne pustit, da vam spletna stran "umre", bi bilo res škoda, sploh ko ste se tako potrudili, da jo postavite.

Srečno v naslednjih dneh!
Cebelca napisal/-a:OJ, ekipa NGU.
Če dovolite en res dobronameren komentar.
Saj vem, da ste vsi polno zaposleni z maratoni, ampak vseeno.
Tako lepo ste začeli z novičko o prvo pretečenem maratonu v Hrastniku na vaši nevergiveup strani, potem pa nič več ne o drugem ne o tretjem. In niti ene slikice po tistem o vaših nasmejanih in od dežja premočenih obrazov. ;)

Ne pustit, da vam spletna stran "umre", bi bilo res škoda, sploh ko ste se tako potrudili, da jo postavite.

Srečno v naslednjih dneh!

Ne bo zamrlo. Brez skrbi. Imamo pa azurne fotke na Facebooku.

G.
Učer je blo pa res fajn! 8)

Sicer sem imel namen laufat od začetka, vendar ne celoten maraton a je plan splaval po vodi (intervencija ob neurju). :roll: Vseeno mi je ratalo pridt v Celje in odlaufat zadnje kilometre. :D

Čestitke grbu za nov rekord :clap:, žabcu za super tempo (sploh v zadnjih krogih) :cast: , mucu za ogromno količino tekočine :lol: in vsem ostalim za super vzdušje! :juhuhu:

Končno sem imel priložnost da v živo vidim nekatere legende TF! 8)

Upam da mi rata obiskat še kakšen kraj...

Bravo NGU!! :laola
Tudi meni je ratalo odteč v Celju lep zalogaj krogov,vendar pa je bistvo tega teka
humanitarnost zato je tudi pizzerija FOCULUS odločila,da saj malo prispeva
tekačem ki se trudijo. :laola
Ker se zaradi delavnih obveznosti ne morem več udeležit teka :--( do nedelje
vam želim prijeten in suh tek- :laola :pivo: :TF)
Never give up je zakon!

Užival v pretečenih krogih, pravi užitek je bilo nabirati kilometre na celjskem štadionu Kladivar!
Super organizacija, primerno vreme in veliko tekačev! :laola

Na koncu odtekel tudi prve bose kilometre in moram priznati, da je bilo kot odlična masaža podplatov. :lol:

Never give up je nekaj posebnega, enkratnega, ko imaš na roki namesto ure oranžno zapestnico in veš da si naredil nekaj dobrega.......dober občutek!

Čestitke vsem od Mateja do najmlajših od maratoncev do tistih z enim pretečenim krogom!

Nekaj fotk:

https://picasaweb.google.com/atles73/NG ... KPUx7DckAE

LP Tomaž
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 26

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com