Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 lonely
Bor napisal/-a:
lonely napisal/-a:Če parkiraš na travniku,do prizorišča (izdajanje štartnih št.,cilj,pasta-party)
imaš 50-200m.Štart pa je tokrat v starem mestnem jedru ki je oddaljeno
cca,200m od parkirišča v nasprotni smeri od cilja.
Do zdaj imam 5 Palmanova-polmaratonov.

Lp.

se ne strinjam.... :D
google je rekel da je 1,1 km.....
od parkirišča avtobusa, pa do centra....
sori lonely
ps: ko se bom naučil nalimati sliko , jo bom dal zraven.
zaenkrat link http://maps.google.com/maps?hl=sl&rlz=1 ... 1&ct=image

Sem si ogledal in sem še bolj prepričan da imam prav.Štart ni v centru,ampak na zunanjem robu tiste zvezde.
Ko pritečeš v center imaš že nekaj teka za sabo.
 nana
Z današnjimi vplačili imamo 42 plačanih prijav + 1 rez. :D

Današnja plačila:
- bojanm, 4x
- Nada, 2x
- IRA, 2x
- RAF, 2x
- pementos, 1x
:D
Uporabniški avatar
 IRA
Zdej sem pa pečena ...
Nič več zmišljevanja :twisted: :lol: 8)
 bojanm
Peti november se bliža še prazniki so vmes.
prosim pohitite z vplačili :!: :!: :!:
Trenutno stanje prijavljenih,plačanih in ostalo
Plačanih je trenutno 36,kar je manj kot polovica,
na čakanju jih je trenutno 6.
Da ponovim lani jih 11 ni prišlo na avtobus,
jih je bilo tudi kar nekaj,ki bi šli in so ostali doma,
ker so mislili da je zasedeno,še enkrat prosim plačajte,sporočite.
Zdej pa že mal preveč fehtam.
Lep dan vsem skupaj.
Uporabniški avatar
 AVI
lonely napisal/-a:ATLETI STRANIERI
Agli atleti stranieri, in regola con l’invio delle iscrizioni entro le date sopra esposte, viene concessa la possibilità di ritirare il pettorale
e pagare la quota d’iscrizione il giorno stesso della gara

Če si videl ta stavek,to pomeni da lahko vplačaš pri dvigu številke,
oz.v nedeljo pred štartom.
Moraš pa pravočasno po faxu poslati prijavnico in avtocertifikat.
Tudi jaz bom enako naredil.

Lp

A mi lahko nekdo prosim razloži kakšen "avtocertifikat"...
 stribor
Vcasih vas je kar smesno poslusat/brat, ko se prepucavate, ali je 300m ali 700m ali morda cel km... Se posebej glede na to, da boste potem ko boste premagali to neverjetno razdaljo od busa do starta, mirno in lahkotno odtekli 21km s kakim fenomenalnim casom in po moznosti osebnim rekordom... Morda je res bolj na mestu izkusnja tistih, ki so bili v Palmanovi vsaj enkrat ali nekajkrat, kot pa seciranje neke zamaknjene slike na google earth...

Torej, parkirisce za bus je cca 300m od stadiona, kamor pritecemo v cilj in cca 500m (idealno za ogrevanje) od starta. Start je na glavni "vpadnici" v stari del mesta takoj za starim obzidjem ob JV bastionu. Stece se v center starega dela v polkrogu okoli glavnega trga po ulicah v centru mesta nazaj do glavnega trga, znova polkrog okoli glavnega trga in skozi stara vrata v obzidju (kjer je bil start) ven na cesto in naprej.

V cilj se pritece po drugi vpadnici (mimo parkirisca busev), pred tem se en krog po stadionu.
 markobi
Pridruzim se tudi jaz. Sicer sem na cakalni listi, pa upam da res katerega od 11 lanskih ne bo tudi letos:)
Denar nakazem zdaj.
Uporabniški avatar
 Bor
stribor napisal/-a:Vcasih vas je kar smesno poslusat/brat, ko se prepucavate, ali je 300m ali 700m ali morda cel km... Se posebej glede na to, da boste potem ko boste premagali to neverjetno razdaljo od busa do starta, mirno in lahkotno odtekli 21km s kakim fenomenalnim casom in po moznosti osebnim rekordom... Morda je res bolj na mestu izkusnja tistih, ki so bili v Palmanovi vsaj enkrat ali nekajkrat, kot pa seciranje neke zamaknjene slike na google earth...
Torej, parkirisce za bus je cca 300m od stadiona, kamor pritecemo v cilj in cca 500m (idealno za ogrevanje) od starta. Start je na glavni "vpadnici" v stari del mesta takoj za starim obzidjem ob JV bastionu. Stece se v center starega dela v polkrogu okoli glavnega trga po ulicah v centru mesta nazaj do glavnega trga, znova polkrog okoli glavnega trga in skozi stara vrata v obzidju (kjer je bil start) ven na cesto in naprej.

V cilj se pritece po drugi vpadnici (mimo parkirisca busev), pred tem se en krog po stadionu.

hvala za pojasnilo....bom letos izmeril z garminom.....mislim pa da sem bil že dvakrat v palmanovi.....še zmeraj pravim da je do štarta vsaj 800 m.....točno pa po meritvah...hehe :D
 spela*
bojanm napisal/-a:Peti november se bliža še prazniki so vmes.
prosim pohitite z vplačili :!: :!: :!:
Trenutno stanje prijavljenih,plačanih in ostalo
Plačanih je trenutno 36,kar je manj kot polovica,
na čakanju jih je trenutno 6.
Da ponovim lani jih 11 ni prišlo na avtobus,
jih je bilo tudi kar nekaj,ki bi šli in so ostali doma,
ker so mislili da je zasedeno,še enkrat prosim plačajte,sporočite.
Zdej pa že mal preveč fehtam.
Lep dan vsem skupaj.

Predlog: že prijavljenim, ki še niso plačali, postaviti predčasni rok. Recimo do ponedeljka. Potem so njihova mesta na voljo tistim v čakalni vrsti. :?:

Ali pa preprosto: kdor prej plača, ima prednost. :wink:
Uporabniški avatar
 Tina1
stribor napisal/-a:Torej, parkirisce za bus je cca 300m od stadiona, kamor pritecemo v cilj in cca 500m (idealno za ogrevanje) od starta. Start je na glavni "vpadnici" v stari del mesta takoj za starim obzidjem ob JV bastionu. Stece se v center starega dela v polkrogu okoli glavnega trga po ulicah v centru mesta nazaj do glavnega trga, znova polkrog okoli glavnega trga in skozi stara vrata v obzidju (kjer je bil start) ven na cesto in naprej.

Letos je malo drugače speljana proga kot lani. Teče se skozi mesto in na drugi strani ven.
 stribor
Bor napisal/-a:hvala za pojasnilo....bom letos izmeril z garminom.....mislim pa da sem bil že dvakrat v palmanovi.....še zmeraj pravim da je do štarta vsaj 800 m.....točno pa po meritvah...hehe :D

Point mojega posta je bil seveda drugje... 8)
Uporabniški avatar
 raf
stribor napisal/-a:V cilj se pritece po drugi vpadnici (mimo parkirisca busev), pred tem se en krog po stadionu.

Po stadionu še nisem tekel v zadnjih metrih in še že veselim 98000 glave množice navijačev , ki glasno s tribun navijajo za nas. :wink:
Uporabniški avatar
 Bor
stribor napisal/-a:
Bor napisal/-a:hvala za pojasnilo....bom letos izmeril z garminom.....mislim pa da sem bil že dvakrat v palmanovi.....še zmeraj pravim da je do štarta vsaj 800 m.....točno pa po meritvah...hehe :D

Point mojega posta je bil seveda drugje... 8)

tudi vseh mojih......samo ne vem če jih je kdo dojel :D
Uporabniški avatar
 lonely
V Palmanovi so možne cenejše prijave za polmaraton Medea(Go) 11.01.,
marathon Padova,polmaraton Ferrara......

Lp
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 29

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA