Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 50cent
Danes nas pa čaka prava zimska inverzija :) .....na štaratu oblačno in -11.2 stopinje, na vrhu pa sonce in +0.9 stopinje. Gremo pogledat :wink: .

Lp :)
 meedo
Tokrat nekaj slik iz začetnega dela proge: povezava

Nam pa je danes organizator pripravil dober spremljevalni program :)
Slika
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Hvala za super fotke. Res kapo dol, da si vzdržal v tem mrazu fotografirat. :clap: Nam je bilo dosti lažje, saj smo na tistem ovinku že lepo švicali :mrgreen:

Po mojem je bilo danes spet nekaj rekordov. Jaz sem kar eksplodiral, ko je sonček posijal. Res je bilo lepo in super počutje v fajn družbi 8)
Uporabniški avatar
 Vreme
Danes je bilo res odlično vreme vsaj na vrhu. Nam kar nekako ni šlo,da bi se vračali v megleno in mrzlo dolino. Pa drugo nedeljo spet :D
Uporabniški avatar
 jonas
6.Teden je za nami :lol: zaradi zlate lisice in precej nizkih temperatur na štartu (-11),
se nas je zbralo nekaj manj a vseeno 85 vztrajnih udeležencev :wink:
padla sta tudi letošnji moški in ženski čas proge :idea:
na vrhu pa je bil seveda ves trud še kako poplačan :rol:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Upam, da je 50cent naredil kako pokončno fotko za podlago za naslednjo sezono,saj takega razgleda ne vidiš vsak dan
Slika
Uporabniški avatar
 PeterM
To je zgodba o dokaj hudi odvisnosti.
V soboto sem tekal na smučeh na Rogli. Na enem spustu sem bil nekoliko nezbran in se odletel, da je bilo kar veselje. Ob trdo podlago sem udaril z zgornjim delom prsnega koša. Nekaj časa sem lovil sapo, da sem lahko sploh dihal.
V nedeljo zjutraj sem se počutil nekoliko razstavljenega. Tega nisem priznal nikomur, tudi ženi Ireni ne. A me pozna in me je pospremila na Pohorje.
Na skoku na Pohorje ni bilo nobene prave energije. Vlekel sem se s skrajnimi močmi. Rezultat glede na okoliščine kar v redu. Slabi dve minuti počasneje, kot teden prej. Ko sem prišel domov, sem si izmeril vročino. Bilo je 38.4. :oops:
Ne glede na vse sem uspel zaznati prekrasno božajoče sonce na cilju. :)
Uporabniški avatar
 Z*
meedo napisal/-a:Tokrat nekaj slik iz začetnega dela proge

Lepe fotke. A na fotki 2 in 4 je demonstratorska skupina za sinhrono tekanje? :shock: :mrgreen:
Nazadnje spremenil Z*, dne 12 Jan 2009, 14:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
PeterM napisal/-a:... Ko sem prišel domov, sem si izmeril vročino. Bilo je 38.4. :oops:
Ne glede na vse sem uspel zaznati prekrasno božajoče sonce na cilju. :)

Peter, pošiljam nekaj pozitivne energije za hitrejše okrevanje :D. Upam, da se te 18. razveselimo na štartu.
Si pa glede na težave res hiter.
Uporabniški avatar
 jonas
Z* napisal/-a:
meedo napisal/-a:Tokrat nekaj slik iz začetnega dela proge

Lepe fotke. A na fotki 2 in 4 je demonstratorska skupina za sinhrono tekanje? :shock: :mrgreen:

na 180 :heart pulza je zelo težko držati sinhrone gibe, ampak sodeč po sliki smo se zelo trudili :mrgreen:

Slika
beli balet :lol:
Uporabniški avatar
tulček napisal/-a:Tole pa je ziher hip-hpo. :rol:

...wow to pa je idealna tehnika teka, eni jo očitno imate v krvi :wink:
Uporabniški avatar
 50cent
ZdravkoC napisal/-a:Upam, da je 50cent naredil kako pokončno fotko za podlago za naslednjo sezono...

Slika

Slika

Slika

Slika

Bo ok :?: :wink:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 36

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com