Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ero napisal/-a:hoj
dragons napisal/-a:Drugo leto nova trasa od Ljubnega do Luč.
Zgleda pritiski ECU-ja.

kje si to našel?

ECU po moje nima nobene veze s krajšimi teki.
Zaradi pritiska ECU-ja so pred leti, v tek vključili krog v mestnem parku, da je zdaj trasa dolga točno 75km.

:wink:
ero napisal/-a:kaj pa, če bi progo, opcijsko, podaljšali še za 25 km in tako dobili pravo 100ko :)

recimo krog po panoramski cesti bi bil dovolj. OK, tistih 500 metrov vzpona je čisti bonus :D

Druga opcija je tudi od izvira do izliva Savinje v Savo.Ali obratno
natasa napisal/-a:
ero napisal/-a:hoj
dragons napisal/-a:Drugo leto nova trasa od Ljubnega do Luč.
Zgleda pritiski ECU-ja.

kje si to našel?

ECU po moje nima nobene veze s krajšimi teki.
Zaradi pritiska ECU-ja so pred leti, v tek vključili krog v mestnem parku, da je zdaj trasa dolga točno 75km.

Tukaj ni govora o kratkem teku ampak o trasi med Ljubnem in Lučam.Problem je ker ta poteka ob rednem prometu kar pa je za ECU trn v peti.
dragons napisal/-a:
ero napisal/-a:kaj pa, če bi progo, opcijsko, podaljšali še za 25 km in tako dobili pravo 100ko :)

recimo krog po panoramski cesti bi bil dovolj. OK, tistih 500 metrov vzpona je čisti bonus :D

Druga opcija je tudi od izvira do izliva Savinje v Savo.Ali obratno

Kolikor sem jst govorila z DMP-jevci o tej varianti razmišljajo . Štart v Zidanem mostu.
Čeprav so zaenkrat tukaj še ogromne logistične težave.

med Ljubnom in Lučami druge 'normalne' poti ni. edina alternativa je cesta v Savino na desni breg Savinje, ki gre potem čez hrib in naokoli v Luče. na uč bi rekel, da je kakih 200 metrov vzpona in kak kilometer dalj kot po glavni cesti.

varianta izvir -> izliv:
torej bi se odrekli Logarski. škoda :( vstop v Logarsko, ko pred seboj zagledaš dolino in hribe za njo, je vrhunec teka. že samo zaradi tega pogleda in doživetja se splača iti na tek
natasa napisal/-a:
skorc napisal/-a:Obeti:
V petek čez dan se bo dež na zahodu krepil in zvečer ter v noči na soboto postopno zajel vso državo. Vmes bodo tudi nevihte.

Hahaha, bo treba "batarje" obut!!! :--

Uh, tole pa bo dogodivščina, še švic traku ne bom rabila :wink: . Kaže pa tudi, da se bo podnevi zjasnilo in v cilju bo že lepo vreme :clap:
Tina1 napisal/-a:Kako je s spremstvom tekača z avtom po celi trasi ultramaratona? Jaz naj bi šla iz Celja z avtom do cilja, a se da?

Če ne poznaš krajev kjer teče trasa je ponavadi prva postaja Mozirje kasneje Ljubno .Potem pa proga poteka po cesti do Logarske, kjer ga imaš vseskozi pod kontrolo.

lp
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA