Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

bojanm napisal/-a:Odlično raf(nisi za luno),tvoja je prva nagrada.
Luna se med tem ko obkroži zemljo ekrat zavrti okoli svoje osi,zato tudi kaže zemlji vedno isto stran,temne strani(tako imenovane) pa z zemlje ne vidimo.
Še malo o zemlji.
Če postavimo čas od začetka nastajanja našega planeta do danes v en dan,
se pravi v 24 ur,so se dinozavri pojavili v zadnji minuti(230 miljonav let nazaj),mi,človek v zadnji sekundi(200.000 let nazaj),tako nekako in kakšen je postal odnos do planeta,
če se človeštvo ne bo znalo prijazno obnašati do Zemlje,bomo odgovarjali že v nasledji sekundi,desetinki,stotinki.
2.km.Koliko časa so kraljevali,živeli dinozavri na zemlji?

Živeli naj bi +/- 100 miljonov let...hm...hm...koliko je to v enem dnevu....hm...hm...sicer naj bi bila zadnja minuta 230 mio let...samo ne gre skupaj da je zadnja sekunda vredna 200.000 let.... :shock: :shock: ....tako, da tukaj prhaja do razkola, koliko je vredna sekunda....ja nič...takole bomo naredili....če je danes 24. ura...potem so dinozavri živeli co cca. 23.59.26... :wink: . :wink:
100 miljonov je čist ok odgovor,dobiš nagrado,bravo.
Še malo o naših prednikih.
Naša prednika,prva ženska in prvi moški, ,
Ko je prva ženska budila prvega moškega,mu je govorila:
ˇA,dam,A,dam?ˇ
Adam je milo zajokal,in Eva mu je dala,,
prepovedan sadež,spoznanja,
morala sta potem zapustiti( k)raj
Eden,za drugim(skupaj)
3.km Koliko rek je(bilo) v raju.
Nazadnje spremenil bojanm, dne 05 Nov 2009, 14:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Wega napisal/-a:Zato, ker Gaj Avgust Oktavijan v "svojem" mesecu ni hotel biti nič slabši od Julija Cezarja, katerega julij je že imel 31 dni ;)

To pa že ni res, pravilni odgovor je, da ima mularija en dan poletnih počitnic več :--
Maš prov Wega,dobiš sej veš kaj.
Dan so vzeli mesecu februarju,ker jih je imel že tako malo,
Avgust si je ta mesec izbral za svojega,ker je v tem mesecu umrla Kleopatra.
Tud Loni ima dobre ideje.
Z vpašanji nadalljujemo,kmalu,jutr,al pa..
Loni napisal/-a: ... Jaz še zmer kakega srečam in je sveto prepričan, da je kralj...

Kaj me te nisi za rokav pocukala? Jaz te pa nisem opazil :D
ZdravkoC napisal/-a:
Loni napisal/-a: ... Jaz še zmer kakega srečam in je sveto prepričan, da je kralj...

Kaj me te nisi za rokav pocukala? Jaz te pa nisem opazil :D

Te bom ju3, lahko me še kak krog štuparamo neseš, če bom slučajno preveč neopazna, upam, da imam vseeno kako kilo manj kot dinozavri.
stena napisal/-a:
BoF napisal/-a:Ti pa si... Kva pa nis prej reku, pa bi bla dva z Radolce. Na autobusu, da se zastopva, ne pa u svojmu autotu! Jao, jao... :bum:

Hehe sem te opazil kako pridno treniraš po Radovljici oziroma okoliških vaseh, bo moglo leteti v Palmanovi :D

Ma kwa treniram... Vlečem se ko smrkelj čez brke in ust do brade... Danes dežuje, ma grem popoldan mal od mene čez Fuksovo brv pa do Perca, dol u Lipnico, pa čez Lancovo in ajzenpon štacjona nazaj. Ta mi je v bistvu najljubša, kadar grem s palicami, drgač pa Mošnje, pa dol pod avtocesto, gor crkavat v breg, pa Dobro polje, prot Črnivcu, pa na Resje in domov, ta je men osebno pa res najboljša, kadar mam dan.

Se ga vidmo na laufu okol Radolce!
BoF napisal/-a: Danes dežuje, ma grem popoldan mal od mene čez Fuksovo brv pa do Perca, dol u Lipnico, pa čez Lancovo in ajzenpon štacjona nazaj. Ta mi je v bistvu najljubša, kadar grem s palicami

No nekje na spustu prot Lancoumu sm te js ujeu, sam sm biu kr fejst hitrjš (gre z biciklam s klanca precej hitrš k pa peš..No nam več smetu teme..
stena napisal/-a:
BoF napisal/-a: Danes dežuje, ma grem popoldan mal od mene čez Fuksovo brv pa do Perca, dol u Lipnico, pa čez Lancovo in ajzenpon štacjona nazaj. Ta mi je v bistvu najljubša, kadar grem s palicami

No nekje na spustu prot Lancoumu sm te js ujeu, sam sm biu kr fejst hitrjš (gre z biciklam s klanca precej hitrš k pa peš..No nam več smetu teme..

A ti si biu z biciklm! Bravo! Jest s svojmu zdej ne morm, sem utrgaL menjalnik in ga mam na servisu.

Ajd, se ga vidmo!
No kje smo ostal,pri avgustu(vzvišenem)-Gaj Avgust Oktavijan,
se pravi pri starih rimljanih.
5.km Kateri vojskovodja je večkrat premagoval(številčno veliko večjo) rimsko vojsko
in za tiste čase naredil nekaj skoraj nemogočega?
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA