Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ero napisal/-a:hoj, grb.

v Tivoli te ne morem peljati, ker imam zjutraj še opravke in bom mogoče kako minuto zamudil, lahko pa te peljem nazaj :)

No super potem bi izkoristil prijaznost Asparagus za dostavo in Erotovo za odvoz trupla po koncu :-)

G.
Klinc ...

Sem se odločla, da pridem malo posvetit ... :--
Letos bolj za družbo kot za kilometre, ampak kakšen krog bom pa menda tudi odkrožila. :oops:

Zanima me, če kdo še kje potrebuje kakšnega člana (z bolj malo kilometrino) al se kar individualno prijavim. :mrgreen:

Do jutri počakam, če kdo rabi člana ekipe, potem se prijavim!
Cmoka vsem ... starim in novim in novo starim :lol:

Se že veselim vseh dobrih starih obrazov :heart
Opravičujem se, ker tole ne paše v to temo.

IRA, pogrešam te na forumu, a te je Miha čisto začaral al kaj?
tae napisal/-a:Opravičujem se, ker tole ne paše v to temo.

Se na skrivaj pripravljam, nabiram kondicijo... tko, da pol, ko pridem vas vse naščijem :laola :mrgreen: :--

... ne ne .. kondicija je res za :--( ampak veselje pa je :clap:
Se vidimo ... in beremo!

Lp IRA
tae napisal/-a:Opravičujem se, ker tole ne paše v to temo.

Se pridružujem ugotovitvam in pogrešanju in pomanjkanju.
Saj so vsi :TF) - jevci OK in super in oh in sploh in ni da ni :laola in vse mam rada, ampak vsake toliko pa kakšen zmanjka, recimo Ira ali pa aisha ali pa ROSI64 (in njegova Marjana).

Punce, ne se pustit moškim, dvonožnim in štirinožnim..... :-- , pa lepo se pridte :rol:, drgač bo hudo :wc:
Pri meni ni kriv nihče drug kot jaz ...
Ne dvonožni ne štirinožni dečko :mrgreen:

Mislim, da sem se lani malo zaplezala s temi treningi, pričakovanji in vsem tem kaj in kako bi morala ... pa sem potem rabila en totalen doklop.
Ne vem malo se mi je uprlo vse skupaj ... karkoli samo tek ne ... zdej me pa počasi prijema nazaj :laola

... naj traja :clap: :clap:
@ Aisha: Veselili bi se nastopa za našo ekipo - TF Obala. Trenutno smo v ekipi arabo, lonely, Vlado in Borut. AJP žal zaradi delovnih obveznosti ne bo mogel nastopiti. Upamo še na kakega kandidata. Prosto je še nekaj mest, tako da .... NAVALI NARODE...
PRIMOŽ GAŠPIRC napisal/-a:
PRIMOŽ GAŠPIRC napisal/-a:Leteči Krožniki imamo še eno mesto prosto v ekipi :D
Če koga mika naj prisede :clap:
Zaenkrat smo Leteči Krožniki:
Robocop
Ero
Dragons
Loni
mušnica
Dare-Ole
Primož
???

Bravo Pavle si že zraven :D
No kot kaže smo Leteči Krožniki zopet OKTET :clap:

Danes sem pregledal prijave, vendar nas je Letečih K-Rožnikov samo 6 prijavljenih. :?:
Ali moramo na Timing poslat kakšen popravek za tista dva ki še nista uradno v ekipi ali se to lahko naredi pred startom?
Ero ti kaj veš o tem?
PRIMOŽ GAŠPIRC napisal/-a:Danes sem pregledal prijave, vendar nas je Letečih K-Rožnikov samo 6 prijavljenih. :?:
Ali moramo na Timing poslat kakšen popravek za tista dva ki še nista uradno v ekipi ali se to lahko naredi pred startom?

tisti, ki še nima zapisane ekipe, naj to uredi ob prevzemu startne številke v soboto zjutraj.
PRIMOŽ GAŠPIRC napisal/-a:Leteči Krožniki imamo še eno mesto prosto v ekipi :D
Če koga mika naj prisede :clap:
Zaenkrat smo Leteči Krožniki:
Robocop
Ero
Dragons
Loni
mušnica
Dare-Ole
Primož
???

Bravo Pavle si že zraven :D
No kot kaže smo Leteči Krožniki zopet OKTET :clap:

Danes sem pregledal prijave, vendar nas je Letečih K-Rožnikov samo 6 prijavljenih. :?:
Ero ti kaj veš o tem?

Jaz sem na timing poslala samo mejl, da vpišejo in pri enem samo popravijo že vpisano ime ekipe in so to zelo prijazno naredili takoj in me o tem tudi obvestili.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA