Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 maca
miciM napisal/-a:
zz topka napisal/-a:Of course, nedelja je dan za vzpon na Nanos. Prijave so pred kulturnim domom v Podnanosu. Ali morda prej veš, če rečem za avtobusno postajo. Prijave pa so do pol ure ( najbrž pa lahko tudi malo zamudiš) pred startom, ki je ob 10.uri.
Sam start pa je malo odmaknjen od mesta prijav in se do njega lepo ogreješ.

Hvala! Maca je malo primorka, bova že našli , se vidimo.

:wink:

Prijavno službo bova našli, parking pa, ne vem....

ZZ Topka, prinesemo od Pajota "nekaj pekočega" za pogon.
Uporabniški avatar
 zz topka
Maca, če prideš v naše kraje, hehe, in to ravno, ko ima za bit maša.. sploh ni važno kje parkiraš. :D Vse prosto po Prešernu. All alowed. Tako je v naših krajih.
Ne, ne, ni problema, velik parking je prav tam, na prijavah, in še večji za stavbo na igrišču.
Pajo: guza mi že radi ko meduza :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 maca
zz topka napisal/-a:Maca, ko dobim uno pekoče... se pa pazi!!! :-- Te prehitim , ko nič... :lol: Seveda te bom, itak, ker bom tudi štartala prej... za navijačico Slika

He-he, pa da ne boš zgasnila dokler ne prilezem jaz do vrha, lepo na izi.
Uporabniški avatar
 zz topka
maca napisal/-a:[He-he, pa da ne boš zgasnila dokler ne prilezem jaz do vrha, lepo na izi.

O, ne, ne, to pa ne. Jast sem zelo dobro plačana navijačica. Navijam prav za vse, za bele in ta črne, za desne ali za leve, hitre in malo manj hitre.
Te počakam gvišno... sploh pa, o tvojih vedno boljših rezultatih bom pa kar tiho, njede? :wink: In samo sebe bi jast morala še en cejt za tabo čakat... če bi bla slučajno tudi jast na progi. :D
Uporabniški avatar
 pajo
zz topka napisal/-a:Maca, če prideš v naše kraje, hehe, in to ravno, ko ima za bit maša.. sploh ni važno kje parkiraš. :D Vse prosto po Prešernu. All alowed. Tako je v naših krajih.
Ne, ne, ni problema, velik parking je prav tam, na prijavah, in še večji za stavbo na igrišču.
Pajo: guza mi že radi ko meduza :lol: :lol:

Vstanem zgodaj in čakam,čakam,čakam... in ne dočakam. Pa drugič. :roll:
Uporabniški avatar
 maca
zz topka napisal/-a:
maca napisal/-a:[He-he, pa da ne boš zgasnila dokler ne prilezem jaz do vrha, lepo na izi.

O, ne, ne, to pa ne. Jast sem zelo dobro plačana navijačica. Navijam prav za vse, za bele in ta črne, za desne ali za leve, hitre in malo manj hitre.
Te počakam gvišno... sploh pa, o tvojih vedno boljših rezultatih bom pa kar tiho, njede? :wink: In samo sebe bi jast morala še en cejt za tabo čakat... če bi bla slučajno tudi jast na progi. :D

Nisi tako počasna, počasnejša od mene, sam tebi se "ne ljubi" tekmovat, pa je to še boljši zame, ker imam manj konkurence na repu kolone. Sploh je pa ful fajn, ko na postojankah in na cilju doživiš ovacije, ko pribremzaš zadnji, takrat lahko, končno, zaključijo tekmo :clap: .

He, bom zvečer gleženj potejpala, sam potem moram biti v najmanj kratkih hlačah, da se bo dobro videl moder tejp, pa modre 5F moram pol imet, pa,ali modro kiklo ali modro majčko,..., ma je težka odločitev, anede
Uporabniški avatar
 pajo
maca napisal/-a:Pajo, je jutri, v nedeljo še vedno sprejemljivo, da pridem po "ta hude" za topko? :roll:

Če z leti pa z tableti. Ali očali. :lol:
Pozdravljeni,

Tekaško društvo Burja Vipava vas vabi v Gaberje pri Ajdovščini na Gorski tek na Tabor, dne 08.12.2013. Tek šteje za "PGT" 2014. Razpis za tek se nahaja TUKAJ, več informacij (dostop, shema proge..) pa TUKAJ.

Vljudno vabljeni in lp!
TD Burja Vipava
Nazadnje spremenil TD-BurjaVipava, dne 02 Dec 2013, 11:05, skupaj popravljeno 2 krat.
 TONEK
Očitno se Primorci zelo radi igrate s kategorijami. Ali bodo ¨starejši gospodje¨ tekli celo sezono v isti kategoriji s tamladimi, ali velja to pravilo samo za Gaberje!?!?
Pojutrišnjem pa na Pohorje.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA