- 14 Apr 2009, 10:32
Dobro vprašanje ja.
Vsak ima svoj recept. Čeprav te lahko želodec oz. črevesje izda takrat, ko to najmanj pričakuješ
Osebno se bom poslužil svojega zdaj že kar večkrat preizkušenega recepta. Ker grem na rezultat vsaj 80 km bom imel čimkrajše postanke.
Jabolčni in sirov burek (v Mariboru pečejo odličnega v okrepčevalnici Sarajevo, ki ni preveč masten.), nekaj keksov z malo več proteini, več sadnih ploščic in pa mogoče sadni kruh z arašidovim maslom.
4,5 litra vode za pripravo izotoničnih napitkov, kakšna dodatna tabletka magnezija in to je to.
Aja pa še dopinga v obliki MP3 ne smem pozabiti
Ne vem kako bo z wc-ji ,toda rolica papirja vsekakor spada v osnovno tekaško opremo
Uroš Sobočan napisal/-a:klopotec napisal/-a:Ja računam s tem. Ker za hrano bo definitivno treba poskrbeti. Dolga bo.
Če smo že pri tem... kaj je najbolj pametno (razen čokoladic, čokoladnega mleka in energijske pijače) si s sabo vzet na dolge teke? Ok deloma že vem kaj mi ne sede toda rad bi kaj več vedel od vas starih mačkov, vaše preizkušene metode. Ker povsod kjer iščem so večinoma "umetne" stvari![]()
Malo sem razmišljal o kakih čokolinotih pa tudi o goveji juhci, skratka stvari ki nimajo obremenjujočega vpliva na prebavo, se hitro absorbirajo in imajo čim manj vlaknin... Bil bi zelo hvaležen za odgovore in nasvete.
Sem vas mislil po ZS spraševat ampak bi raje kar tu ker nočem gnjavit, hvala.
Lp
Uroš
Dobro vprašanje ja.

Osebno se bom poslužil svojega zdaj že kar večkrat preizkušenega recepta. Ker grem na rezultat vsaj 80 km bom imel čimkrajše postanke.
Jabolčni in sirov burek (v Mariboru pečejo odličnega v okrepčevalnici Sarajevo, ki ni preveč masten.), nekaj keksov z malo več proteini, več sadnih ploščic in pa mogoče sadni kruh z arašidovim maslom.
4,5 litra vode za pripravo izotoničnih napitkov, kakšna dodatna tabletka magnezija in to je to.
Aja pa še dopinga v obliki MP3 ne smem pozabiti

Ne vem kako bo z wc-ji ,toda rolica papirja vsekakor spada v osnovno tekaško opremo