Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

PRIMOŽ GAŠPIRC napisal/-a::D JA SUPER POL PA NI PROBLEMA
SE VIDIMO V SOBOTO :laola

Ker sem zadolžena 8) za prijavo Robocopa, javljam, da so na Timingu po prošnji na mailu v dveh minutkah :clap: dopisali ekipo.

Se vidimo, štartnino sem plačala tudi zase, ampak.......bomo videli.....morda pa celo :lauf:, sem sicer brez pravega treninga :oops:, ampak vsaj en krog bom pa spravla skupaj :? .

:wink:
Ja v soboto bo na Formaratonu prisoten tudi ENERVIT tako da se boste lahko založili z vsemi energijskimi zalogami tudi na samem teku in med samim tekom seveda.
Vsem udeležencem želi ENERVIT TEAM čimbolj lahkoten korak!
Zato da boste imeli lahkoten korak pa bomo poskrbeli v ekipi ENERVIT TEAM, pri kateri se boste lahko oskrbeli z vsem potrebnim.
Torej se vidimo v soboto na FORMARATONU seveda, vsi vljudno vabljeni tekači, navijači in navijačice seveda!
Zmagovalec je pa že sedaj vsak, ki se bo sploh naredil kak korak na tekm teku!
Lep pozdrav!
http://www.masel.si/enervit/index.htm
ero napisal/-a:
ajp napisal/-a:Če sem prav razumel vabilo lahko pridem ,vplačam in odtečem tudi na dan prireditve :?:

res je. a v razpisu nekaj omenjajo, da bo število startnih mest na dan prireditve omejen. sicer ne vem zakaj bi jih omejevali a ... sem se preventivno že prijavil :)

sem mislil, da letos ne bom mogel it, ampak je pravkar naneslo tako, da lahko pridem. ve mogoče kdo, ali se bom lahko kar tam prijavil?
marčni zajec napisal/-a:sem mislil, da letos ne bom mogel it, ampak je pravkar naneslo tako, da lahko pridem. ve mogoče kdo, ali se bom lahko kar tam prijavil?

Ti menda ne bo problem ampak moraš bit hiter, se mi zdi da je samo 800 prostih mest na dan prireditve.

Organizator naproša k predhodni prijavi (15 € do 15.4.), saj bo na dan prireditve število razpoložljivih štartnih številk omejeno.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com