Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Slovenj Gradec je za nami in Mateju je seveda z lahkoto uspel pretečt že 6 maraton v 6-ih dneh!!! :clap: :clap: :clap:
Ob odhodu iz LJ. je bilo vreme vse prej kot prijazno za tek ampak kot naročeno je bilo v S.G. lepo sončno vreme...mogoče že kr mal prevroče :wink:
Ob 16:00 štart in potem vse po planu do cilja...čestitke in pohvale vsem, ki ste prišli na štadion in odtekli krog, dva,...105! :clap: ...Matej TI SI PA ITAK CAR!!!! :laola
Hvala lepa Slovenj Gradec! :wink:

Matej in ekipa NeverGiveUp pa danes nadaljuje zgodbo v Kopru na štadionu Bonifika ob 16:00 zato vsi lepo vabljeni...verjemite, da bo spet en kup pozitivne energije in dober volje v zraku zato tega res ne smete zamuditi...see ya :wink:
ROSI64 napisal/-a:Ekipa NEVER GIVE UP se trenutno podi po Bonifiki v Kopru, še je čas, da se jim pridružite
:laola
jutri se pa selimo na stadion v Vipavo, z začetkom ob 14h.
VABLJENI. :D

Ne vem zakaj si organiziral tako zgodnjo uro, normalni ljudje še službujemo, no uživajte v Kranj pridem pa tudi jaz :)

:wink:
miciM napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Ekipa NEVER GIVE UP se trenutno podi po Bonifiki v Kopru, še je čas, da se jim pridružite
jutri se pa selimo na stadion v Vipavo, z začetkom ob 14h.
VABLJENI. :D

Ne vem zakaj si organiziral tako zgodnjo uro, normalni ljudje še službujemo, no uživajte v Kranj pridem pa tudi jaz :)

:wink:

To je pa zato, ker v Vipavi bodo tekli tudi vojaki iz vojašnice Vipava. Da jim pa lahko to omogočimo je bila ura predlagana na 14h, ker potem gredo domov na vikend.
Naj pa ura nikogar ne ovira, saj bo prireditev verjetno trajala tudi več časa (več kot 4h), kot v ostalih krajih. :D
Sedmi maraton je Matej - žabc zaključil :clap:

a žal ne gre vse tako kot bi si želeli :(
Matej ima že od nedelje probleme z mečno mišico, a do srede je še nekako tekel z bolečino.
Danes pa so se bolečine v stegenski mišici še okrepile, tako da ga je cel današnji tek extremno bolela in onemogoča normalen tek. :--( Poleg tega ima še otečeno koleno.

Brez dvoma bo Matej nadaljeval do konca, pa čeprav s hojo. Zato pozivam vse, da se mu pridružijo na zadnji treh maratonih, mu damo pozitivne energije in ga spodbujamo, sedaj ko mu je najtežje.

Matej mi smo s teboj :laola
ekipa NEVER GIVE UP in ostala tekaška klapa.
Izjemni telesni napori terjajo svoj davek. Kljub jekleni volji, odlični telesni pripravljenosti in bogatim izkušnjam očitno tudi pri zabcu. Verjamem, da je pred njim težka odločitev, vendar namen projekta vsekakor ni njegova poškodba. To tudi ni smisel dobrodelnosti. Predčasni zaključek njegovega teka zato nikakor ne bi predstavljal neuspeha projekta, ampak zrelo odločitev. Na nas tekačih pa je, da s svojo čimštevilčnejšo udeležbo projekt podpremo in pokažemo, da cenimo ves trud, čas, denar, predvsem pa energijo, ki je bila s strani celotne ekipe NGU vanj vloženana, in da nam ni vseeno za otroke, katerim je namenjena.

Matej in ekipa NGU :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola
Na žalost res lahko samo potrdim tisto kar je napisal Rosi pred mano,
ampak vsi ki smo bili danes v Kopru in videli Mateja, kako je grizel vsak krog za krogom do cilja smo ostali brez besed in dobesedno se je držal reka, ki ga imamo na sebi NeverGiveUp!!!
Zato vas lepo vabim, da jutri v Vipavi in potem še v Kranju ter Ljubljani pokažemo vsi skupaj kaj to pomeni NeverGiveUp in naredimo ta svet lepši!!! :laola

p.s.
Matej drži se in se jutri vidimo...mi smo z tabo!!! :wink:
defenitvino je zdravje na prvem mestu in to naj tudi Matej upošteva. Seveda je potrebno tudi kanček zdrave pameti in če gre naj gre dokler bo še zmogel. Kje pa piše, da mora vsak dan narediti 105 krogov. lahko jih recimo 40 in ostalih 65 naredimo za njega in otroke ostali.
Damo mu mikrofon in bo on lahko spiker ali pa navija. Skratka kakorkoli se boš odločil vedi, da te podpiramo in vedi, da ne želimo, da bi kaj trajnega prišlo vmes.
Od vsega začetka sem govoril, da je Matej zgolj obraz NGU-ja...zgolj eden izmed vas! Sam sem v teh sedmih dneh doživel toliko posebnih in dragocenih trenutkov, da sem najsrečnejši človek na svetu! Spoznal sem nekaj oseb, ki se vsakodnevno borijo za preživetje ali pa se spopadajo z bolečino, ki si jo mi ne znamo predstavljati! Jaz imam samo natrgano mišico...in čisto nič drugega! Lahko hodim, lahko gledam sonce, slišim petje ptic in grem brezskrbno spat...brez bojazni, da bom jutri lačen ali na cesti! Sem svoboden in sem srečen, ker lahko delam nekaj kar me veseli in ker sem obkrožen s tako posebnimi ljudmi! Prav nič mi ne manjka! Prav Nič!!!

Sedaj bomo skupaj pokazali koliko obrazov premore tale naš čudoviti NGU. Naj se treseta Kranj in Ljubljana...in naj cela Slovenija spozna kako veliko srce premoremo!!!

HVALA VSEM IZ SRCA. RAD VAS IMAM
Pozdravljeni!

Tu še fotke iz Maribora iz stadiona Poljane v neposredni bližini Kadetnice v torek, 7. 6.
Bila je res številčna skupina tekačev posameznikov in iz različnih tekaških klubov.
Z nami sta bila tudi najstarejša člana in zagrižena tekača: Lojzka Bratuša - 72 let in Polde Dolenc - 80 let, ki sta mi zmeraj vzor, če onidva zdržita, bomo zdržali tudi mi z Matejem.
V teku se moramo pokazati solidarne, kar ste že drugi napisali - solidarne, da smo v stiski drug z drugim v teku in solidarni do tistih, za katere poteka humanitarna akcija. :laola

https://picasaweb.google.com/1117341657 ... directlink

Mirko Nidorfer
žabc napisal/-a:Od vsega začetka sem govoril, da je Matej zgolj obraz NGU-ja...zgolj eden izmed vas! Sam sem v teh sedmih dneh doživel toliko posebnih in dragocenih trenutkov, da sem najsrečnejši človek na svetu! Spoznal sem nekaj oseb, ki se vsakodnevno borijo za preživetje ali pa se spopadajo z bolečino, ki si jo mi ne znamo predstavljati! Jaz imam samo natrgano mišico...in čisto nič drugega! Lahko hodim, lahko gledam sonce, slišim petje ptic in grem brezskrbno spat...brez bojazni, da bom jutri lačen ali na cesti! Sem svoboden in sem srečen, ker lahko delam nekaj kar me veseli in ker sem obkrožen s tako posebnimi ljudmi! Prav nič mi ne manjka! Prav Nič!!!

Sedaj bomo skupaj pokazali koliko obrazov premore tale naš čudoviti NGU. Naj se treseta Kranj in Ljubljana...in naj cela Slovenija spozna kako veliko srce premoremo!!!

HVALA VSEM IZ SRCA. RAD VAS IMAM

Matej :laola :laola

Neverjeten si :laola

NGU :laola
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 26

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA