Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

organizatorji vljudno naprošamo, da se vsi, ki ste se že odločili, da se nam pridružite na sobotnem teku, da se predhodno prijavite. hvaležni bomo tudi, če na to opozorite vaše morda še neprijavljene sotekače v skupinah. link:

http://www.fplus.si/dogodki

prijave bodo sicer možne tudi na dan prireditve, vendar bo število štartnih številk omejeno.

hvala za razumevanje.
Uporabniški avatar
 Laufer
Mene ponavadi že tam nekje okrog 30 km zvija od lakote :( .
Kraljestvo za ĆEVAPE, pa mal kajmaka :lol: .
Bo treba dobro razmisliti glede prehrane, obvezne napolitanke in hidracijski napitki, ter Coca Cola.
Malo pa računam tudi na Classixa, da bo dal ekipi suport, ko bo dosegel svoj zadani cilj.
 MirkoL
Ko smo že pri hrani: na dunajce ne pozabte.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Vreme napisal/-a:Tudi sam opažam, da mi z dolžino teka pada apetit, pa moč zaradi tega verjetno tudi :cry: . Torej sam bom imel zraven že preizkušen recept zraven obvezne izotonične pijače še sendviče s pršutom, kakšne energijski tablice, enervitove tablete in glukozo. Če pa bo še kakšen burek zraven pa bo že eksperiment :lol:

Pa vitamini B-kompleksa:):)!
Lahkoten korak vam želim!
ČAO!
Uporabniški avatar
 še1PR
Posredujem obljubljeno:

Vprašanje: "Pozdravljeni!
Imam še eno vprašanje. Izkušnje imamo iz podobnega teka (Sladkih 6), ki traja 6 ur. Zelo nam je bilo dobrodošlo, da smo imeli lahko svojo piknik mizico in dodatna svoja okrepčila ter oblačila. Vse skupaj je bilo pod streho. Zanima me, glede na to, da tu strehe ni, ali bi bilo možno prinesti in postaviti (v bližini startno ciljnega prostora) svoj šotor (mali ali "arafat"), da bi bile stvari na suhem?
Za odgovor se vam najlepše zahvaljujem!
Lp Alja"

Odgovor: "Pozdravljeni še 1x!
Iz organizatorjeve strani ne smete postaviti šotora ali karkoli drugega. Lahko ga postavite izključno na svojo odgovornost in sami poskrbite za varnost, umazanijo, ter da ne poškodujete trave.
Hvala za razumevanje!
Se vidimo!
FORMA+ TEAM"
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Tanartabolj simpl je en AFTODOM:):)!
Ja je problematično da bi potem potrebovali veliko redarjev, ker se lahko mimogrede pojavi kak nepredvidljivi kandidat za saj veste kaj...
Čeprav bi človek rekel ma saj bo toliko folka!Ampak ravno v tem je štos...
Mislim, da je s strani organizatorja najbolj realen odgovor, da se lahko postavi, ampak da se počisti za seboj, da se ne uniči trave.In da za vse stvari odgovarjamo sami!
Bistvo je pa to da boste lahko uživali 100na uro!
Uporabniški avatar
 še1PR
Ja Tomaž, se strinjam, zato je bil moj nadaljni odgovor:
"Pozdravljeni,
najlepša hvala za odgovor!
Se bomo odločili kaj narediti. Če bo dež, 8 ur v istih oblačilih ni ravno fino teči, pa verjetnost za žulje in s tem potreba po menjavi "gum" ;-) je večja!
Se veselim sobote! Se vidimo!
Lp Alja"

To, da tam ne bo redarjev sem razumela že iz FAQ: Na samem prireditvenem prostoru bo odlaganje osebnih stvari na lastno odgovornost.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
še1PR napisal/-a:Ja Tomaž, se strinjam, zato je bil moj nadaljni odgovor:
Pozdravljeni,
najlepša hvala za odgovor!
Se bomo odločili kaj narediti. Če bo dež, 8 ur v istih oblačilih ni ravno fino teči, pa verjetnost za žulje in s tem potreba po menjavi "gum" ;-) je večja!
Se veselim sobote! Se vidimo!
Lp Alja

Alora imam eno majhno skrivnost samo ne okol govort :lol: :wink: , da ne bo toliko žuljev!Prste, ki so najbolj izpostavljeni ustvarjanju žuljev si jih obvežite z mikroporjem pa mislim da bo!Ko sem prečil E-6 z Alešem sem imel do zadnjega dne dovoljšno zalogo tega mikropor selotejpčka in nisem imel nobenih žuljev.Ko pa zadnji dan nisem dal gor tega mikroporja pa so se ustvarili kar zajetni mehurji tako da vsekakor priporočam da si nadenete zaščito!
ČAO!
 klopotec
No Tomaž, kaj je zdaj z enervitom in višinsko proizvodnjo?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Hm z višinsko proizvodnjo je tako hmmm.
Tukaj ti podajam link pa se boš lahko sam prepričal kje to izdelujejo :lol: :wink: v osrčju Alp:
http://www.enervitusa.com/
Sedež, pisarne tisti marketinški del imajo v Milanu!
Proizvodnji del pa v osrčju alp Zelbio, če ti to kaj pomaga in pove :wink: !
Imajo tudi ISO standard za svojo kvaliteto.Iz spodaj navedenih linkov pa boš lahko razbral, da to ni iz trte izvito!
Proizovdnjo imajo 25 km proč od jezera Como
http://www.enervit.com/_vti_g2_azienda_ ... 0_.sphtml#
Točno nadmorsko višino pa ti še sporočim okej! :lol: :wink:
Lahkoten korak ti želim!
Tako kot vsem ostalim!
Uporabniški avatar
 še1PR
tomaz.zupancic napisal/-a:...Imajo tudi ISO standard za svojo kvaliteto...
za svoj sistem vodenja kakovosti... :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
Ma kaj nam bo šotor :lol: , miza pa hladilna torba gor, pa mogoče kakšen stol zraven pa bo! :D
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ma ja saj je tam napisan pa nisem prepisoval.Pa se lahko še tisto pregleda :lol: :wink: !In seveda prečekira če ga res imajo in seveda kako in kaj!
Ma se da zrofkati še kako informacijo samo to bo pol preveč mi zaenkrat časa vzelo!
Je treba začet migati dijo mijo!
V glavnem se vidjamo v soboto v Ljubljani!
Do takrat pa vam želim lahkoten in miren spanec!
:wink:
Uporabniški avatar
 bernarda
Vreme napisal/-a:Ma kaj nam bo šotor :lol: , miza pa hladilna torba gor, pa mogoče kakšen stol zraven pa bo! :D

Pa kakšnega dobrega maserja in kelnerja poleg :lol: za ženski del se ve :oops:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA