Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

bojanm napisal/-a:Tukaj lahko preverite svoje prijave.

ok, super, hvala... vse lepo in prav, mene osebno je samo nekej zlo, zlo zmotil... pa nisem najprej misnla nič komplicirat, pa mi ne da miru...

letnica rojstva je narobe... pa če bi bila v pozitivno smer napačna, je pa v negativno in to ful velik :?
Mushr00m napisal/-a:ok, super, hvala... vse lepo in prav, mene osebno je samo nekej zlo, zlo zmotil... pa nisem najprej misnla nič komplicirat, pa mi ne da miru...

Vsak, ki vnaša podatke (npr. prijave) se lahko zmoti (ti povem iz lastnih izkušenj). Zato se mi pa zdi prav, da vsak svojo prijavo preveri in sporoči morebitno napako. In se potem pravočasno da še vse popravit.
Še najbolj narobe se mi zdi, če ostaneš tiho in potem razlagaš, kako je bilo narobe :wink:
iztok69 napisal/-a:Samo vprašanje: Če sem prijavljen za bus, in plačane stroške, ali moram vseeno sam poslati prijavo preko faxa v Italijo?
Hvala

Potem si verjetno že prijavljen. Vtipkaj svoje ime v Bojanov link, pa boš videl.
hm,

jaz pa sem se prijavila sama po int obrazcu in tudi plačala, dobila ID in mislim da potrdilo, da je plačano.
In nato še njihov odgovor na mail, da je moja prijava OK.
Skrbi pa me, da ko želim preveriti prijavo na njihovem linku, pa mi napišejo nekaj takega , kot da nisem prijavljena.
Tako , da sedaj res ne vem.......
Ali ima kdo podobne izkušnje?
Vpisovati se morate brez šumnikov,glede vpisa je pa odvisno kot pri vseh rečeh,
glede na prejšna leta,je bil že naslednji dan ali pa čez kakšen teden,
je pa fajn,da ste na spisku preden se odravite(mo).
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA