Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kakšno je vaše mnenje o progi?

Težka
11
31%
Lahka
2
6%
Ravno pravšnja
17
49%
Prekratka
5
14%
Uporabniški avatar
 Vreme
ZdravkoC napisal/-a:@Vreme - pridi že enkrat, če boš še malo čakal, bo pohorski travnik v cvetju. Štarterji te bodo menda že počakali gori, mi pa doli :toast:

Ma saj bi samo imam še nekaj neporavnanih računov z Šentiljsko potjo, sicer pa so Pohorski travniki v cvetju tudi prav prisrčni :D

50cent napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Sicerp a vidim, da si 50cent ti stvar vzel kar resno :clap:

Ej Vreme kaj naj ti rečem...to je le košček v mozaiku mojih sanj, ki se mi bodo uresničile Junija če bom priden in bom trdo treniral :oops:

Lp :)

Saj se mi je zdelo, da pripravljaš nekaj velikega :cast1:
Uporabniški avatar
 markor
50cent napisal/-a:sicer pa...v Nedeljo bi ga lahko mahnili do Areha :wink: , tak lagano za nabiranje baze....kaj praviš :?:

oj,
:arrow: jaz (za spremembo..) tokrat pridem :!:
:arrow: in JA, jaz sem tudi za "Areh" :P
lp
m
Uporabniški avatar
 50cent
Saj bomo videli kako pa kaj....če pa nam nebo, bi pa lahko naredili samo iztek po Kordeku :wink: ......................................potem pa na pir :D .
Se vidimo jutri :)

Uporabniški avatar
 50cent
Spet je bilo lepo :) . Zima se je poslovila in posušila progo, tako da so ga danes pubeci in dekleta konkretno gor žgali :) ......sem opazil, da ni problem, da bi jaz bil slab in sem med zadnjimi, problem je, da so vsi ostali boljši od mene :rol: :rol: .....pa nič zato, PB je spet padel, pulz je bil nižji kot prejšnji teden, skratka zadovoljen :D . Se vidimo naslednjo Nedeljo(upam :? ).
Še par slikic iz današnje lige:
ZdravkoC tik pred ciljem...
Slika

Ni mu lahko našemu Zdravkotu :lol:
Slika

Ganeshovci...
Slika

Naš forumovec Gozdni...
Slika

50cent napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:
50cent napisal/-a: Pravkar prišel iz proge...

Pubec, vidim, da treniraš. Ti bi me res rad zadaj pustil :shock:
:arrow: To nedeljo grem za teboj 8)

Nevem, če se bomo tega filma včakali :? ......da bi gušter đombo premagal :? .....ko bo tako daleč, te dam za pir :D....../quote]

PS: Danes sem dal za pir :ignore: :ignore: :ignore: .
 gozdni
sem poskusil danes s teniskami-je šlo ko hudič-pb izboljšal-če bo šlo tako dalje bomo na cilju prej kot bomo štartali he he he
Uporabniški avatar
 miroR
Vreme idealno,toplo,sončno.Proga večji del blatna.Kljub vsemu mi je
uspelo izboljšati osebni rekord :juhuhu: .Mogoče,mi je pomagal
včerajšni trening TF v Logatcu.

:lauf:
 nana
miroR napisal/-a:Mogoče,mi je pomagal
včerajšni trening TF v Logatcu.

Al pa "doping" na TF žurki? :D
Uporabniški avatar
 ona1
Veggie napisal/-a:
jonas napisal/-a:"]
kot vidim se je debata obrnila na bolj tehnične pripomočke :lol:
se mi zdi zanimivo, da uporabljajo (šprintarice,žeblje,..) prav tisti, ki so najboljši in jim kaj takega ni potrebno :idea: (morda iz strahu :lol: )
sam vem, da sem z svojimi težkimi salamonkami (brez žebljev :lol: ), pijačo in anorakom v žepu dokaj konkurenčen, tako da se ne obremenjujem preveč z obutvijo,... sicer pa nismo na atletski stezi :lol: :lol:

Veggie napisal/-a:To je tak kot kolesarji, ki spite s kolesom :lol: (najboljsi kolesarji tud imate najboljse bike .......nekolesarjem pa nam preostanejo krave :oops: )

kolesarji ali nekolesarji,s špici ali brez, važen je trening in težji pogoji so, težji je trening, toliko večje zadovoljstvo je na cilju.

sploh ko se prebiješ čez mraz, sneg, veter, blato in dež ter dobiš
snickersa na vrhu :wink:

zaradi tega pa delamo kolesarji treninge z ne "najboljšimi" kolesi :lol:
Nazadnje spremenil ona1, dne 24 Jan 2008, 07:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 jonas
Pred nami je že 9.Teden zimskega pokala Peš na Pohorje, v nedeljo 27.1.2008 ob 9.30h, kjer se bodo že tretjič delile DVOJNE TOČKE. :D
Udeležba je obvezna !
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
jonas napisal/-a: DVOJNE TOČKE :D

:arrow: no, te bomo pa videli, kdo bo dal za pir :toast:
:arrow: me zanima če si bo 1/2 € zrihtal smeno na šihtu :roll: :--
:arrow: od krvodajalse bo že dober teden in se bo verjetno kri že pripravljena boriti za uvrstitev :wink:
:arrow: bomo vidli :shock: kdo bo z vlkimi črkami pisal po forumu :--( ha, ha , ha, hi, hoooo...
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 32

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA