Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

RoKo in Tadej, ni problema. Moja boljša polovica gre z avtom zraven. V Mozirju me bo čakala prvič. Po želji že v Polzeli. Tako, da če rabiš kaj, lahko daš komot zraven. Na startu me poišči pa se zmenimo za individualne želje.

Aja, prepoznal me boš po dresu in čepici od GARDEN-e. Nekaj sem z jezikom opletal po nemčiji, pa so me šli "sponzorirat" tako, da ne bom v TF dresu na startu. :) Morem naredit nekaj slik, da jim pošljem... Je pa znesek tak, da zadostuje samo za pol razdalje - reklame in bom v Mozirju dol zmetal to propagando in se preoblekel v TF dres. :) Tako, da ni problema... lahko namečemo v moj avto in se bo peljalo z nami.

Aja še vsem ostalim TF-ovcem, še enkrat... rumeno,zeleno,zlati megan II s KK registracijo. Če zagusti komu in ga srečate, pomahajte, bosta ustavila. Naložil sem jima magnezij, himalajsko sol, aktivno oglje, obliže, fruta bele, vodo, coca-colo, piškote... povejte jima, da ste TF-ovi, pa s čim naj vas potolažita, pa dobite. ;)
Škoda, da niso pokosili trave na progi na primer od Levca do mostu v Šeščah. Pomislil sem, kako bi bilo, če pred nogometno tekmo nebi pokosili igrišča....pa je tam le 22 igralcev in sodniki, tu pa bo teklo nekaj sto tekačev !
Pa lep pozdrav
Vsem udeležencem teka v Logarsko dolino na vseh dolžinah želim veliko tekaških užitkov, lahek tek brez težav in poškodb. Kot kaže vam bo vreme naklonjeno in ne bo prevelike vročine. Srečno :laola

Škoda ker mene ne bo. :(
Pozdravljeni,

tudi jaz bom imel spremstvo, enga s seboj, drugo bo pa v Mozirju......ce bo kdo kaj potreboval, me lahko kontaktira na ZS pa se dogovorimo.

Zelim vam prijeten spanec nocoj in jutri dober korak do cilja!

p.s. danes sem govoril z enim ultrasem in mi je omenil, da je *po* Mozirju baje se nekaj poti izven ceste, po travniku oz. potki, ali to drzi oz. ali se je potem smiselno preobuti ze v Mozirju?

Godbenik Grega
RoKo napisal/-a:Če bo meja sneženja 1700 m, bomo videli vrhove v snegu. Idila.

Če lokalno useka še malo nižje, pa lahko še pritečemo v cilj v pravem snežnem metežu. Kaj bi človek sploh še hotel lepšega :D :?:

lp, Štefan
GODBENIK napisal/-a:
p.s. danes sem govoril z enim ultrasem in mi je omenil, da je *po* Mozirju baje se nekaj poti izven ceste, po travniku oz. potki, ali to drzi oz. ali se je potem smiselno preobuti ze v Mozirju?

Godbenik Grega

Jap po travniku v hrib - blato bo!!! Je pa res, da je kratek odsek.

Spremljevalka, jih bo rezervne superga tovorila :oops: na kolesu, pase bom odločila na progi:-)).
:laola
Jutri vsem želim lep prijeten tek v Logarsko dolino z mislimi bom z Vami :TF)

Nataša :hello: :hello: :hello: :hello:

:hehe: :juhuhu: :-- :juhuhu: :hehe:
Sem bila na tem delu poti zelo nedružabna, sem imela preveč dela s svojo glavo :twisted: . Me cesta od Ljubnega do Luč vedno "ubija" :oops: .

Upam da ti lanskoletne težave letos ne bodo v breme, uživaj v naravi in vremenu, je pač tak kot je.

Jest pa delovno mam, pa sem nogam dal še malo fore, da se zagvišen opomorejo :-- :-- :--

V glavnem lep tek do cilja vsem udeležencem :clap: :lauf: :laola

Pa na konc enga al pa dva :drink :drink :clap:

Lp Samostojni :--( mi je mene mal žal dnam prisoten. :--(
samostojni napisal/-a:Nataša :hello: :hello: :hello: :hello:

:hehe: :juhuhu: :-- :juhuhu: :hehe:
Sem bila na tem delu poti zelo nedružabna, sem imela preveč dela s svojo glavo :twisted: . Me cesta od Ljubnega do Luč vedno "ubija" :oops: .

Upam da ti lanskoletne težave letos ne bodo v breme, uživaj v naravi in vremenu, je pač tak kot je.

(

Cesto poznam zelooo dobro, ampak vedno, ko tam tečem, čakam za katerem ovinkom bodo Luče :oops: :oops: , pa jih ni in ni ....morda bodo pa letos prej :roll: :hehe: .

Ti pa fajn pocajtaj noge, da boš pol lahk spet šibal :wink: .

:wink:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com