Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 50cent
še1PR napisal/-a:
tomaz.zupancic napisal/-a:...Imajo tudi ISO standard za svojo kvaliteto...
za svoj sistem vodenja kakovosti... :roll: :wink:

...poklicna deformacija, a ne? :wink: :wink: .

Sicer pa če kdo ve kje se lahko avto parkira najbližje štartno/ciljnemu prostoru bi mu bil zelo hvaležen za informacijo.
Sam pa ne bom imel ničesar s seboj ker sem se odločil, da bom drugim iz hladilnih torb in rukzakov jemal.....mene je recesija preveč udarila po žepu :rol: :rol: .

Lp :)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
50cent napisal/-a:
še1PR napisal/-a:

Sicer pa če kdo ve kje se lahko avto parkira najbližje štartno/ciljnemu prostoru bi mu bil zelo hvaležen za informacijo.
Sam pa ne bom imel ničesar s seboj ker sem se odločil, da bom drugim iz hladilnih torb in rukzakov jemal.....mene je recesija preveč udarila po žepu :rol: :rol: .

:wink:
LIVING .....LIVING....
Uporabniški avatar
 Vreme
@50cent ni problema, samo te opozarjam, da v moji hladilni torbi piva ne bo!!!!!! :rol:
Uporabniški avatar
 50cent
Rajko od tebe bom pa "maznil" sendviče in stol za sedet :D . Pa seveda tisto pecivo ki ga boš skrival, ki ti ga bo marjetka zavila za na pot :rol: .

Lp
Uporabniški avatar
 Vreme
50cent napisal/-a:Rajko od tebe bom pa "maznil" sendviče in stol za sedet :D . Pa seveda tisto pecivo ki ga boš skrival, ki ti ga bo marjetka zavila za na pot :rol: .

Lp

Vau, pa ravno pecivo sem mislil skrit :?
 luzr
spela* napisal/-a:Drugače je pa v bližini ena okrepčevalnica s konjskim mesom, če se ne motim. :roll: Za tiste najbolj lačne. :lol:
Najbrž tudi cigarete tam prodajajo. :roll:

! ? Od kdaj pa gospa papca mrhovino ? !

Classix napisal/-a:Motiš se. Meso v horse burgerju je izključno od kobil. Konjsko gre v salame.

Priprave...četrtek in petek testenine na ''stoijedannačin'' in povečana hidracija.

Seboj bom vzel 4 x 1.5 litrske plastenke z doma zmešanim Izomaratonikom od Krke. Okus limete. Poleg ''Basice'' je to edini izotonik, kateri mi ni povzročil ''stranskih'' učinkov. Sadne ploščice, vrečka rozin, kakšna čokoladka in v možganih zasidrana misel ''čuj, vse je v glavi''.

Gas, pa dolge, pa čez tulipane...

LP
Matjaž

Če je krkljanski maraizotonik, potem ima verjetno sledi cvička in ni ni tako dober ker je narejen na komaj 200 metrov nadmorske višine. Razen če ga ne kuhajo kaki vampirji na Grojancih.
Uporabniški avatar
 marčni zajec
fifty, kako pivo viška bo v moji torbi (ampak ne bo tajkunsko), rajkotu boš pa maznil en kos potice še zame.

(samo ne mu povedat)
Nazadnje spremenil marčni zajec, dne 14 Apr 2009, 22:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 50cent
Zmenjeno...še dobro, da si se oglasil. Sedaj ko sem te videl, sem se spomnil, da moram poslati mail, da me v vašo ekipo včlanijo, da ne bom osamljeni jezdec sredi Lajbaha :lol: .

Uporabniški avatar
 še1PR
50cent napisal/-a:
še1PR napisal/-a:

:oops: :wink: :lol: (a če priznam, se mi pol oprosti? :wink: )
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
še1PR napisal/-a: (a če priznam, se mi pol oprosti? :wink: )

Kdo pol prizna, se mu pol še doda :wink:
Uporabniški avatar
 50cent
še1PR napisal/-a:
50cent napisal/-a:
še1PR napisal/-a:

:oops: :wink: :lol: (a če priznam, se mi pol oprosti? :wink: )

Itak.....pa saj se tebi vedno oprosti :wink:.

PS: Sumim, da boste logistiko Pregljevi imeli najbolje izpeljano zato se bom dosti tudi okoli vašega baznega tabora sukal, da vidim, če se bo dalo kaj uporabnega dobiti :D :D .

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
vencelj napisal/-a:Kakšne imate kaj plane glede dolžine za soboto :?:

To je pa velika skrivnost. Mislim, da jih bo veliko preteklo preko 80 km. Če ne bo kaj vmes prišlo, imam tudi jaz nekaj takšnega v glavi, čuj. :bum:
Zato sem pa šel včeraj 30, ko si ti delal 50 :wink:
Nazadnje spremenil ZdravkoC, dne 14 Apr 2009, 22:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
ZdravkoC napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Kakšne imate kaj plane glede dolžine za soboto :?:

To je pa velika skrivnost. Mislim, da jih bo veliko preteklo preko 80 km. Če ne bo kaj vmes prišlo, imam tudi jaz nekaj takšnega v glavi, čuj. :bum:

Sej pol sploh ne boste imeli časa piti vmes:):)! :wink:
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA