Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali se boste udeležili 5. malega kraškega maratona?

Da, kot vsako leto do sedaj
40
42%
Da, prvič se ga bom udeležil
47
49%
Ne, ne bom se ga več udeležil
3
3%
Uau, a tudi tako lepe prireditve imamo v Sloveniji :)
5
5%
 Bot-sub
Štartne številke se bodo pričele deliti nekje okrog 8:00-8:30
Večina ljudi pride ob 10:30 vse vmes je čisti luksuz 8)

Če si se prijavil preko tekaškega foruma pa bomo poizkusili za vas dobiti posebej štantek.

Poleg tega se boste lahko prijavili za maraton v Trstu (8. maja 2005) po promocijski ceni:

42km 20€ namesto 30€
21km 10€ namesto 15€

Prijavite se lahko danes plačate pa nato kasneje pri prevzemu štartne številke. Več informacij pa na njihovem štantu.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Bot-sub napisal/-a:Štartne številke se bodo pričele deliti nekje okrog 8:00-8:30
Večina ljudi pride ob 10:30 vse vmes je čisti luksuz 8)

Hvala. :D :wink:
Uporabniški avatar
 milkec
Vlajko napisal/-a:
Vlajko napisal/-a:Hoj, imam eno vprašanje: Po vaših dosedanjih izkušnjah sodeč me zanima, koliko prej je zaželeno priti v Sežano, da opraviš vse formalnosti brez problemov ali "živčne vojne". :?

Še odgovor na moje vprašanje, vi, ki ste že stari borci za Sežano, prego, prego... : :wink:

BOT_SUB :?: :wink:

Mislim, da je ura in pol kar prava ura, da te skorajda nič ne more presenetiti. Jaz sem lani bil celo nekaj prej in sem imel ravno prav časa, da se dvignil številko, se preoblekel, poklepetal, se ogral in...

===========

Drugače pa še nekaj za Barb; glede na lanske izkušnje s "štantom", kriza je ker sem bil še do 10 min do štarta v dvorani in čakal kake 3 junake, ki niso dvignili številke... Mogoče bi bilo dobro, da bi dala zadnjo uro do kdaj boš še številke delila... Da ne boš imela težav z ogrevanjem in pripravo na tek!
Uporabniški avatar
 MihaPR
milkec, gremo skupi do cilja a vela?
Uporabniški avatar
 milkec
MihaPR napisal/-a:milkec, gremo skupi do cilja a vela?

Po moje je edino upranje, da gre skupaj so cilja, če prikolesariš do Sežane :wink:

Če se boš res šparal za Pariz potem mi bo v čast, da bova šla skupaj! :roll:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Jest se šparam, samo upam, da tine bo moj tempo 5:40 prepočasen?
Uporabniški avatar
 milkec
MihaPR napisal/-a:Jest se šparam, samo upam, da tine bo moj tempo 5:40 prepočasen?

Glede na izkušnje podobnih laufarjev ti garantiram, da boš laufau hitreje kot 5.40! Mar ne Ero? :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 MihaPR
hm, bo ksna stava padla :twisted:
Uporabniški avatar
 Barb
Tako, štartnina je plačana :roll: :!:

milkec napisal/-a:Drugače pa še nekaj za Barb; glede na lanske izkušnje s "štantom", kriza je ker sem bil še do 10 min do štarta v dvorani in čakal kake 3 junake, ki niso dvignili številke... Mogoče bi bilo dobro, da bi dala zadnjo uro do kdaj boš še številke delila... Da ne boš imela težav z ogrevanjem in pripravo na tek!

Milkec hvala za namig.Sem pa jaz na tole opozorila že
tukaj , kjer sem zapisala:
Barb napisal/-a:Ker bom sama prav tako tekla na maratonu, bi prosila vse forumovce, da se zglasite po številke vsaj nekje do 10:45 ure. Vem, da bodo logistični problemi, vendar prosim potrudite se, kolikor se da.

Tako, da upam, da se boste tega čimbolj držali.
Če komu ne uspe, naj pokliče koga,da bo številko prevzel zanj.

Med drugim sem zapisala tudi tole:
Barb napisal/-a:Prav tako me zanima, ali obstaja kakšen prostovoljec/ka, ki bi lahko po potrebi pomagala na stojnici oz. bila na stojnici v času teka.

Javilo se vas je kar nekaj.
Hvala.
Je pa res,da je ponudil pomoč tudi nekdo, ki se je sprva prijavil da bo tekel, sedaj pa je udeležbo odpovedal in ponudil pomoč. Hkrati je pa še bolj nov na forumu in bi vas tako rad spoznal. No, če je ta član še vedno za, potem bo tako ali tako na stojnici.

Tako, če je še kakšno vprašanje :arrow:
...če ne, pa se vidimo v nedeljo. :P

Lep pozdrav
Mama šefla
Barb
Uporabniški avatar
 ziga
Po neuradnih podatkih je (malo manj kot en) dan pred zaključkom predprijav prijavljenih 1380 tekačic in tekačev.

Če še odlašate s prijavo, predlagam, da pohitite. Spletna prijavnica bo odprta le še do polnoči.

Povezava na spletno prijavnico: http://www.sport-sezana.com/maraton2005/prijavnica.asp
Uporabniški avatar
 milkec
ziga napisal/-a:Po neuradnih podatkih je (malo manj kot en) dan pred zaključkom predprijav prijavljenih 1380 tekačic in tekačev.

To je pa mnogo manj kot lani mar ne Žiga? Verjetno so krivi tudi prazniki!
Uporabniški avatar
 MihaPR
Sej lani blo tud v predprijavi neki tazga, pol so se pa še tm množično prijavlal ?
Uporabniški avatar
 karmen
Zarja napisal/-a:A za prevoz mate že vsi zrihtan? Jaz lahko koga s sabo vzamem, drugač mi bo dolgčas v avtu. Zarja

Zarja,če imaš prostor bi bila vesela, če lahko gram s teboj. Si iz Lj?
 faria
IŠČETA SE:

BOSTA in

FARIA

Žal smo bili odsotni in vse zamudili. Se bomo pač sami prijavili. Vsem srečno v nedeljo, pa čim manj vetra!!
Uporabniški avatar
 lunca
Barb napisal/-a:Tako, če je še kakšno vprašanje :arrow:

Je, ja :!:

lunca napisal/-a:Barb, kolk nas je vseh skupaj?

:?: :?:
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA