Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

spela*
O, super, že imam rezerviran sedež. :D

Ja, maco56 tudi hočemo zraven!! :laola
(ne le na busu, tudi na progi bi bilo to zaželeno, glede na njen pričakovani in moj želeni čas teka)

Salame bo pa ta družba res bolj malo pojedla. :lol:

Se že veselim. :D
Uporabniški avatar
 Loni
spela* napisal/-a:O, super, že imam rezerviran sedež. :D

Ja, maco56 tudi hočemo zraven!! :laola
(ne le na busu, tudi na progi bi bilo to zaželeno, glede na njen pričakovani in moj želeni čas teka)

Salame bo pa ta družba res bolj malo pojedla. :lol:

Se že veselim. :D

spela*, lahko pa oni kokosovočokoladnokeksov miks od salame vzamemo s sabo.

Najboljše, da kar zgornji štuk rezerviramo, pa bo.
Uporabniški avatar
 tae
Pero napisal/-a:
ja sej ... daleč od oči. Pol bojo pa sedeži politi, zažgani, polni drobtin in salame, ... poznamo mi take :D :shock:

malo se hecamo ...

Pišuka Pero, zdaj si me pa dobil. Najbolje, da se nam pridružiš, ker vidim da veš, kaj se dogaja na zadnjih zicih :D Samo zdaj smo malo starejši in bi se morali malo lepše obnašati, a ne ?

maca :arrow: dobrodošla
 spela*
Loni napisal/-a:

Dobra družba PLUS kokos+čokolada? :shock: :laola
S čim sem si to prislužila? :D
Uporabniški avatar
 raziskovalec
tae napisal/-a:Mateja, želje imam zase in seveda tudi za nekaj ostalih, za katere želim, da smo bolj skupaj, glede na to da smo se v zadnjem času bolj spoprijateljili. Če spregovorim o bolj konkretnih željah pa takole:
Če je avtobus v dveh nadstropjih, bi rad sedel v zgornjem nadstropju zadaj. Če se bodo ostali strinjali, bi imel okoli sebe rad: Spelo*, Obivankenobija, Lauferja, Razija, Sončko, Loni in Corni. (če sem še koga spustil od tistih, ki se družimo tudi v netekaških vodah, se mu/ji opravičujem in ga/jo vabim v našo družbo)

:lol: :wink: :juhuhu: Kar se mene tiče sem počaščen in za navedeno družbo. Bo pa dovolj priložnosti za druženje tudi v drugi kombinaciji. Glede lokacije v avtobusu je to je že stvar vseh, kako se bomo enakomerno porazdelili. :wink:
Uporabniški avatar
 Radolca
podavljeni,
naj vam zaupam, da grem v Palmanovo v lastni režiji.
upam dabomo podebatirali, se poveselili, kakšnega spili :toast:
NAVIDENJE
Uporabniški avatar
 Loni
spela* napisal/-a:
Loni napisal/-a:

Dobra družba PLUS kokos+čokolada? :shock: :laola
S čim sem si to prislužila? :D

Če že mislijo pravojedci "grozit" z raznoraznimi salamini, bomo pa še mi, da bomo vsi enaki = vsi enakopravni. Kombinacija kokosa in čokolade definitivno bo, v kakšni obliki, bomo pa še videli :wink:
Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,

Tae tudi jaz sem počaščena. Sprejmem vašo družbo, samo če se bomo pogovarjali o čem drugem, samo o teku ne. :wink:
Razglašam veselo novico (ki sigurno vse zelo zanima), da zopet spet tečem in da sem obula stare superge (ta poceni), v katerih me kolena niso čisto nič bolela. Ta nove za 120 Evrov so pa povzročile vraga in pol...

Juhu, kmalu pa se vidimo.

Lp, Sončka
Uporabniški avatar
 Loni
Sončka napisal/-a:Hoj,
Razglašam veselo novico (ki sigurno vse zelo zanima), da zopet spet tečem in da sem obula stare superge (ta poceni), v katerih me kolena niso čisto nič bolela. Ta nove za 120 Evrov so pa povzročile vraga in pol...

Juhu, kmalu pa se vidimo.

Lp, Sončka

Kar verjemite ji, smo jo videli v akciji. Bravo :laola
Uporabniški avatar
 maca
jupiii, Sončka spet teže, vidli smo jo :lol:
Palmanova vabi, medve z Loni mava pa nove štumfkeeee, tiste dokolenkice, jih že trenirave, jaz ne likam v njih, jih je malo škoda za take prozaične aktivnosti :?
Loni, samo da ne bove prehitre v njih, da naju Špela* ne bo kregala :(
pa hvala, ker ste me sprejeli v družbo h kokosu, čokoladici, da o družbi sploh ne razpravljamo :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
maca56 napisal/-a:jupiii, Sončka spet teče, vidli smo jo :lol:
Palmanova vabi, medve z Loni mava pa nove štumfkeeee, tiste dokolenkice, jih že trenirave, jaz ne likam v njih, jih je malo škoda za take prozaične aktivnosti :?
Loni, samo da ne bove prehitre v njih, da naju Špela* ne bo kregala :(
pa hvala, ker ste me sprejeli v družbo h kokosu, čokoladici, da o družbi sploh ne razpravljamo :lol:

Ja, kakšni fini beli štumfki, še lasje mi malo zrastejo, da bom lahko naredila dve kitki z mašnami, pa bo rdeče bela uniforma doterana v nulo.
 spela*
maca56 napisal/-a:Loni, samo da ne bove prehitre v njih, da naju Špela* ne bo kregala :(

Jaz se te bom poskusila držati kot klop, tako da nikar prepočasi na progo. :twisted: :lol:
Sicer pa si upam trditi, da ne gre za takšo družbo, ki bi se šla elitizem in izolacijo od drugih na avtobusu. Upam, da ni bilo tako razumljeno. Jaz se nadejam dobre družbe na celem avtobusu. :wink:

Sončka, a boš potem tekla v Palmanovi?
Uporabniški avatar
 Loni
spela* napisal/-a:
maca56 napisal/-a:Loni, samo da ne bove prehitre v njih, da naju Špela* ne bo kregala :(

Jaz se te bom poskusila držati kot klop, tako da nikar prepočasi na progo. :twisted: :lol:
Sicer pa si upam trditi, da ne gre za takšo družbo, ki bi se šla elitizem in izolacijo od drugih na avtobusu. Upam, da ni bilo tako razumljeno. Jaz se nadejam dobre družbe na celem avtobusu. :wink:

Sončka, a boš potem tekla v Palmanovi?

Bomo postavile Lauferja za nadzornega, pa bo.
Uporabniški avatar
 raf
spela* napisal/-a:O, super, že imam rezerviran sedež.

sem mislil, da ga imamo vsi, ki smo plačali bus. :wink:
Uporabniški avatar
 pajo
raf napisal/-a:
spela* napisal/-a:O, super, že imam rezerviran sedež.

sem mislil, da ga imamo vsi, ki smo plačali bus. :wink:

Raf spodaj ali zgoraj - kje se ne bova dala motiti?
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 29

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com