Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Lokacija je samo 1 min od avtoceste in zelo praktična. Pa še pizze so zakon. Malo reklame si pa res zaslužijo... :wink:

Midva z Iglom sva se v okusnost pic prepričala dan po tekmi in izkoristila tudi 20% popust na startno (tekmovalno) številko. :wink: Se splača :!:
Jutri bomo zadnjič tekli - hodili na našem 4. zimskem pokalu peš na Pohorje. Seveda pridem. Skupaj s hčerko Tino in upam, da tudi sinom Juretom. Kot vse kaže bo tokrat z nami tudi Tinin Uroš - ve se ....dober glas seže v deveto vas....
Komaj čakam, da se vidimo :-), čeprav mi kondicija vidno usiha, kar je posledica bolezni in "sedenja na riti " po 10 ur dnevno - ampak samo še malo - potem bo pomlad... :laola

Še preden pa bomo zadnjič skupaj, bi se rada zahvalila vsem, ki sodelujete v organizaciji tega pokala.
Prireditev je enkratna, povezuje vrhunske špotnike in nas amaterje, druži nas volja, vztrajnost, pogum, vzori.... Drug drugemu smo v vzpodbudo.... druži nas odnos do gibanja, ljubezen do narave....Pohorja.
Druži nas imeniten čajek, ki je prav gotovo najboljši nedeljski čajek na vrhu Pohorja, napolitanka, ki je včasih odnesem domov Juretu in družijo nas misli.... del njih je napisan na vašem kartončku - vsaka je nekaj posebnega... nekaj jih nosimo skritih v sebi....

To je bil moj prvi pokal, ki sem se ga udeležila in zato bo zame večno ostal v spominu.
V nabiralniku so nas čakala vabila na skupni zaključek dne 20.2. 2011. Hvala vam za povabilo in tudi z veseljem bi prišli, vendar s Tino tečeva ravno ta dan na maratonu v Veroni. :--( :--( :--(

Vsem organizatorjem še enkrat čestitke za imenitno organizacijo :clap: :clap: :clap: , vsem tekačem za opravljene vzpone, fotografom za objavljene fotke...
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

... in čeprav bom verjetno spet vsako nedeljo na Pohorju, vem da mi bo nekaj manjkalo.... a veselim se že 5.zimskega pokala....
Res jutri še zadnjič to zimo pod tem okriljem, kar pa ne pomeni, da s Pohorjem ne bomo živeli še kar naprej ... vsak teden, vsak dan ...
Seveda nas na vrhu ne bo čakal fotograf, topel napitek, sladkarijica ... prijazna množica ... in ravno zato se bomo čez vse leto veselili novega zimskega pokala, da se spet srečamo.
Organizatorju se nikdar ne bomo mogli dovolj zahvaliti, čeprav skušamo na široko opevati neizmerno zadovoljstvo, da imamo TOTO POHORJE in totega organizatorja (seveda mislim na vso ekipo)
Se vidimo jutri :laola
Kaj zdaj, ste vsi tak zmatrani, da se skoraj noben ne oglaša?

Moram reči, da sem kar vesela, da je pokala konec (zame sicer z malo grenkega priokusa) in se ne bo treba spet vsako nedeljo matrat. Čeprav pa bom po drugi strani pogrešala vse redne udeležence, prijetne klepete na štartu in ob spustu v dolino ter nasmejane obraze. A leto bo hitro naokrog in prepričana sem, da se nas večina vidi spet prihodnje leto.

Še z moje strani zahvala organizatorjem, za katere je nemogoče najti dovolj pohvalnih besed. In seveda tudi fotografom, ki nas po tekmah rezveseljujejo s fotografijami.

Se vidimo v nedeljo!
Lepe stvari (žal) prehitro minejo! Za nami je (že!!!) 4.Zimski pokal (in tudi tokrat poln presežnikov)! Seveda, največja zasluga in hvala gre organizatorju in snemalcem.

Daleč naokrog ni kaj takega!

Kapo dol! :clap:

Če ne prej, se vidimo na 5. pokalu!

Še enkrat hvala in lep pozdrav! Zvone
Prekrasne fotografije. Zmagovalna, najbolj partizanska tega tedna, pa je gotovo tale:
Slika
Slika

Za konec pa...kaj reči..vsem ki ustvarjate, se angažirate ali kako drugače prispevate k tej prireditvi, gojite to miselnost, ta duh, ena sam velika HVALA.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA