Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:
raf napisal/-a:
spela* napisal/-a:O, super, že imam rezerviran sedež.

sem mislil, da ga imamo vsi, ki smo plačali bus. :wink:

Raf spodaj ali zgoraj - kje se ne bova dala motiti?

A na teku boš pa z mano na desni ali levi? Ali te pa tokrat ne bom mogla dohajati :oops: :wink: :lol:
 spela*
raf napisal/-a:

Že, že, ampak me je skrbelo, da nihče ne bo hotel sedeti zraven mene ... :D

lenči napisal/-a:A na teku boš pa z mano na desni ali levi?

Hehe, taki plani so meni na LM propadli, je bil Raf prehiter.
Uporabniški avatar
 lenči
spela* napisal/-a:
raf napisal/-a:
lenči napisal/-a:A na teku boš pa z mano na desni ali levi?

Hehe, taki plani so meni na LM propadli, je bil Raf prehiter.

Ja, Raf je itak prehiter (tko kot ti) vsaj zame, Pajo pa upam, da še ne :lol: . No, vseeno bi rada šla malo hitreje kot na LM, upam, no :oops: :lol: , samo si bom zgleda sama sebi zajček :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 Sončka
spela* napisal/-a:
maca56 napisal/-a:Loni, samo da ne bove prehitre v njih, da naju Špela* ne bo kregala :(
pa hvala, ker ste me sprejeli v družbo h kokosu, čokoladici, da o družbi sploh ne razpravljamo :lol:

Jaz se te bom poskusila držati kot klop, tako da nikar prepočasi na progo. :twisted: :lol:
Sicer pa si upam trditi, da ne gre za takšo družbo, ki bi se šla elitizem in izolacijo od drugih na avtobusu. Upam, da ni bilo tako razumljeno. Jaz se nadejam dobre družbe na celem avtobusu. :wink:

Sončka, a boš potem tekla v Palmanovi?

Ne zal v Palmanovi še ne. Tud kofetek je še vedno luštn pit, pa vas gledat... :wink:
Uporabniški avatar
 BoF
Glede na dejstvo, ki se mu reče rezervacija sedežev in družbe v avtobusu vam sporočam, da sem se tudi sam odločil, kam bom sedel in kaj bom delal. Pa še prihranili bomo, ker bom... :driver:
Uporabniški avatar
 5rca
pajo napisal/-a:
raf napisal/-a:

OOPAA :shock:
Uporabniški avatar
 5rca
tae napisal/-a: Če se bodo ostali strinjali, bi imel okoli sebe rad: Spelo*, Obivankenobija, Lauferja, Razija, Sončko, Loni in Cormi.

Cormi dobiš samo v kompletku z menoj :wink:

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 tae
5rca, ti se samo pomikaj zgoraj in naprej do konca in se zasidraj tam, ko ne gre več naprej. :D
Uporabniški avatar
 tae
BoF napisal/-a:Glede na dejstvo, ki se mu reče rezervacija sedežev in družbe v avtobusu vam sporočam, da sem se tudi sam odločil, kam bom sedel in kaj bom delal. Pa še prihranili bomo, ker bom... :driver:

BoF, očitno si se ti prvi zagrebel za to mesto, ker ima šofer zastonj kosilo. :D

Ali nebi bil raje poleg Bojana tudi ti naš simpatizer z mikrofonom v roki, glede na to, da si znan po tem ?
Uporabniški avatar
 pajo
lenči napisal/-a:
pajo napisal/-a:
raf napisal/-a:

A na teku boš pa z mano na desni ali levi? Ali te pa tokrat ne bom mogla dohajati :oops: :wink: :lol:

Na desni kot ponavadi - samo toplo upam, da te v vsej gužvi sploh zagledam samo upam, da ne na cilju!
Uporabniški avatar
 Loni
pajo napisal/-a:Na desni kot ponavadi - samo toplo upam, da te v vsej gužvi sploh zagledam samo upam, da ne na cilju!

Kaj zdaj, a ti sploh nimaš namena skozi cilj pritečt ali kaj. Menda bomo ja vsi tam končali. :wink:
Uporabniški avatar
 BoF
tae napisal/-a:
BoF napisal/-a:Glede na dejstvo, ki se mu reče rezervacija sedežev in družbe v avtobusu vam sporočam, da sem se tudi sam odločil, kam bom sedel in kaj bom delal. Pa še prihranili bomo, ker bom... :driver:

BoF, očitno si se ti prvi zagrebel za to mesto, ker ima šofer zastonj kosilo. :D

Ali nebi bil raje poleg Bojana tudi ti naš simpatizer z mikrofonom v roki, glede na to, da si znan po tem ?

Saj bi kaj pokramljal po mikrofonu z dotično druščino, a kaj ko se mi sumničavo dozdeva, da bi ob hropenjih na zadnjih sedežih avtobusnaga balkona moje gobezdanje motilo prostočasne dejavnosti in podobne potekaške masažne izlive predanosti ideji vseobčega uživanja na poti do domovine, ki se bo odvijala že v zarotniško temačnem večeru. Nak, bom kar :driver:
Uporabniški avatar
 tae
BoF, pokorno ti javljam, kot "suldat Švejk", da te bom poslušal in takrat modro molčal, ti le razmišljaj kaj nam boš smešnega ali zanimivega povedal.
Uporabniški avatar
 raf
Mislim, da se ob vračanju ne bo nič dogajalo, ker bomo vsi preveč utrujeni, da bi kod mislil na kako neumnost. :wink:

Čist resno me pa zanima kako je z okrepčevalnicami ob progi in kaj vse bo na tistih mizicah bilo razstavljeno. voda vem ,da bo ostalo pa?
Na koliko km je okrepčevalnica ?
Podatek, ki je zelo pomemeben za mene.
Uporabniški avatar
 IRA
A dej, dej ... BANDA!!!

Se že kr neki grupirate pa nas tlačite med "izbrisane" :roll:
C c c ...

Že prav, že prav :twisted:

Mi se bomo mel fajn, če nas hočte al pa ne - tko!
BANDA!!! :twisted: :P 8)

Jaz bom nekje spodaj, ob šoferju, da se me zasigurno zapomne ... tko, da mi ne pobegnete še preden bom nehala tečt :twisted: :P :lol:
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 29

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA