Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ko se srečata,ali sta vštric,sta oba enako odaljena od Lj,štefan64 ma prov.
V pristanišču je zasidrana ladja,na trupu ima stopnice ali štange za vspenjanje,
razmak med njimi je 27 cm,pod vodo jih je 5,nad vodo 7,nastopi plima
in voda naraste za 1390 mm.
13km Koliko stopnic je nad vodo,potem ko je voda narastla?
bojanm napisal/-a:Ko se srečata,ali sta vštric,sta oba enako odaljena od Lj,štefan64 ma prov.
V pristanišču je zasidrana ladja,na trupu ima stopnice ali štange za vspenjanje,
razmak med njimi je 27 cm,pod vodo jih je 5,nad vodo 7,nastopi plima
in voda naraste za 1390 mm.
13km Koliko stopnic je nad vodo,potem ko je voda narastla?

Enako kot prej, saj se ladja s plimo dviguje.

LP
bojanm napisal/-a:Če se kdo s kakršnega koli razloga ne bo mogel udeležiti poti v Palmanovo,
naj mi to prosim sporoči,hvala.

Bojanm, pomoje sem jaz tole malo zamočil.
Odgovarjajo verjetno samo udeleleženci Palmanove, ki se bodo peljali na avtobusu - če prav razumem.
Če je odgovor pravilen, nagrado podarjam osebi pod številko 3. - Nani. Ona ve zakaj.
Sorči še enkrat.

LP
bojanm napisal/-a:Če se kdo s kakršnega koli razloga ne bo mogel udeležiti poti v Palmanovo,
naj mi to prosim sporoči,hvala.

Imaš ZS. Sicer nimam razloga, da se poti ne bi mogla udeležit, ker sedim še vedno lahko. Imam pa razlog, zaradi katerega bi bilo pametno, da ne bi tekla. Od včerajšnjega teka me spet boli koleno. :--(
Še jaz bi prosila za malo navigacije v Palmanovi, ker bom prvič tam in ker se lahko zgodi, da bom prišla zadnji trenutek.

Če mi lahko kdo pove, kje so oz. kako najdem mesto(štant) za dvig štartne številke?
In če so ti štanti daleč od štartnega mesta za tek?
Pogled kipa Franceta Prešerna je usmerjen v stavbo na Wolfovi, kjer je na fasadi upodobljena njegova nesojena ljubezen Primicova Julija.

Franceta je prvi dve leti šolal njegov stric Jožef, nato pa je obiskoval realko v Ribnici.

A bo v redu? :wink:
lonely napisal/-a:Že 1700 prijavljenih..."zajčki" so za 1.20-1.30-1.40-1.50

Kaj pa za 2:00? Kakor treniram, bom po cilju šel direkt na patologijo! Ne tečem nič! Hokej pa picikel... ajajaja...
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA