Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali se boste udeležili 5. malega kraškega maratona?

Da, kot vsako leto do sedaj
40
42%
Da, prvič se ga bom udeležil
47
49%
Ne, ne bom se ga več udeležil
3
3%
Uau, a tudi tako lepe prireditve imamo v Sloveniji :)
5
5%
 Bosta
imam eno vprašanje

a mi ve kdo povedat kje bi dobil dolge tekaške hlače in majco z dolgimi rokavi, po kakšni normalni ceni

lp :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
 mazi
De se še jest ''pofočkam''...

102 Mazi - Matjaž Kocjan 19.10. 1966 (8 km)
103 - Lili Kocjan 13.4. 1970 (8 km)

pa še sine Žiga bo teku na CICI - HOP maratonu! :lol:

Se vidimo (upam da ne bo preveč dežja)
 Ninocka
Barb napisal/-a:Ninocka, pa še mama mobil so popravili, tako, da midve v nedeljo samo gaz :P proti Sežani

Jupi! :P Brmmmmm! :twisted:
Uporabniški avatar
 Barb
POZOR :!:

Tudi vsi tisti, ki ste se na maraton prijavili v lastni režiji, vendar pod TEKAŠKI FORUM, boste lahko številke prevzeli na stojnici Tekaškega foruma :!:
Uporabniški avatar
 milkec
Bosta napisal/-a:imam eno vprašanje

a mi ve kdo povedat kje bi dobil dolge tekaške hlače in majco z dolgimi rokavi, po kakšni normalni ceni

lp :?: :?: :?:

Tole je mnogo bolj primerno vprašanje za področje Oprema kot pa tukaj. Pa verjamem, da je tam tudi že veliko na to temo napisano.
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

Spet bo treba nekam it - z avtom v Sežano. Kot ponavadi imam 3 sedeže proste . Kdo gre zraven? Predviden odhod je ob 8:00 iz Ljubljane.

Za prijave pokličite ali napišite!

Vabljeni, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 gregorb
Tudi jaz imam proste sedeže v avtu- še 4.
Odhod bo tudi okrog 8 ure.
Edina omejitev, ki jo imam je da moram biti nazaj najkasneje do 20 ure.
Uporabniški avatar
 pegaz
Stanje v mojem avtu je naslednje:

1. Pegaz
2. Matjaž (ni ziher, v primeru dežja ne gre - ?)
3. Davor123si
4. _________?

(čak mal, zdej bojo še punce navalile!) ;)

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 GaGa
Ninocka napisal/-a:Veselo sporočam, da je moje telo v boju z virusi zmagalo. Tudi na Kraški maraton prihajam po zmago :wink: : v kategoriji navijačic TF :twisted: Upam pa, da konkurence ne bo. :wink:

Hecno, nedelje v Sežani se nič manj ne veselim. :P

Žal tud men ne kaže dobro, čeprav se še nisem dokončno odločila, če bom laufala al ne... mogoče ti bom mogla delat družbo :?
 Ninocka
Virusi so včeraj zvečer še enkrat napadli, tako da tudi udeležba pri navijanju ni 100%. Se bojujem (beri: ležim pred TVjem cel dan :cry: ) in upoštevam nasvete iz domače lekarne mame Šefle, tako da res upam, da se vidimo jutri.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Jest tud prehlajen, grem zravn skor 100%, za tek bomo pa vidl na mestu :)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
GaGa napisal/-a:
Ninocka napisal/-a:Veselo sporočam, da je moje telo v boju z virusi zmagalo. Tudi na Kraški maraton prihajam po zmago :wink: : v kategoriji navijačic TF :twisted: Upam pa, da konkurence ne bo. :wink:

Hecno, nedelje v Sežani se nič manj ne veselim. :P

Žal tud men ne kaže dobro, čeprav se še nisem dokončno odločila, če bom laufala al ne... mogoče ti bom mogla delat družbo :?

GAGA pol bi blo pa dobro da bi imele tud kak strelovod pri sebi :lol: :P :wink: , ker baje bo jutri grmelo ponekod! :lol: .
Sam upam, da ne bo tako močno grmelo pod našimi nogami jipiiiii :wink: .
No želim vsem sodelujočim navijačem ali tekačem da bo kar se da super fajn, čeprav vreme pa nikakor ni nam v prid.Ampak tudi take stvari pridejo kdaj na vrsto!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tini
Pa kaj je zdej to :?:
Tudi sam sem rahlo prehlajen, samo sploh ni teorije, da se jutri ne pojavim na startu :) . Bomo mal stisnl zobke, pa bo. :)

lptini
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA